Accesorii

Accesorii necesare pentru montaj, pise de schimb, conectori si alte fittinguri pentru filtre de apa.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 3 RON
Furtun 1/4" ( 6 mm ) folosit la racordarea filtrelor de apa sau a frigiderelor. Poate fi taiat la orice dimensiune.
Preț: 29 RON
Robinet de plastic ce poate fi folosit cu furtun de 1/4" ( 6mm ) cu conectare rapida.
Preț: 34 RON
Racord de intrare pentru filtre de apa de diverse dimensiuni, se monteaza direct pe conducta de apa rece si devieaza un traseu catre filtrul dumneavoastra. Racord conector 3/8" - 1/2" - 3/4" , Racord Robinet 1/4" ( 6mm )
Preț: 35 RON
Robinet de plastic ce poate fi folosit cu furtun de 3/8" ( 10 mm ) cu conectare rapida.
Preț: 50 RON
Electrovalva pentru filtre de apa, se poate livra impreuna cu conectori rapizi din oferta noastra de 1/4" (6mm) sau 3/8" (10mm)
Preț: 55 RON
Electrovalva pentru filtre de apa, se poate livra impreuna cu conectori rapizi din oferta noastra de 1/4" (6mm) sau 3/8" (10mm)
Preț: 55 RON
Carcasa de 10" compatibila cu cartuse de 25 cm folosita in special la sistemele de Osmoza Inversa. La acest tip de carcasa se pot adapta conectori rapizi de 1/4 sau 3/8 din oferta noastra.
Preț: 65 RON
Carcasa pentru membrana osmotica de 50-150 gpd, compatibila cu majoritatea membranelor osmotice de pe piata. Are 3 legaturi pentru conectori cu filet si dulu O-ring pentru etansare.
Preț: 87 RON
Baterie Dubla special conceputa pentru filtrele de apa cu imbogatire. Permite utilizatorului sa racordeze 2 canale compatibile cu furtun de 6 mm. Bateria se livreaza cu elemente de conectica
Preț: 150 RON
Bateria Simpla Deluxe este mai mare si mai eleganta decat varianta clasica. Permite utilizatorului sa racordeze furtun de 6 mm. Bateria se livreaza cu elemente de conectica.
Preț: 150 RON
By-pass OEM pentru Vavle RX cu conexiune de 1". Compatibil cu statiile incepand cu 25 L rasina.
Preț: 150 RON
Teaca de QUART, compatibila cu lampile uv Ecolight din oferta noastra. Se foloseste pentru a ziloa bulbul uv de apa din interiorul lampii.
Preț: 175 RON
Bateria Dubla Deluxe este mai mare si mai eleganta decat varianta clasica. Permite utilizatorului sa racordeze 2 canale compatibile cu furtun de 6 mm. Bateria se livreaza cu elemente de conectica
Preț: 532 RON
Bateriei este premium, cu 3 canale ( apa calda, apa rece, apa filtrata ). Va permite folosirea sistemelor de filtrare fara a mai necesita gaurirea chiuvetei sau a blatului.
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)