Testere de apa


Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 48 RON
Aparat folosit pentru efectuarea electrolizei apei simultan in doua recipiente diferite pentru a putea testa in paralel calitatea apei provenita din doua surse diferite. Cu cat apa este mai impura cu atat electroliza este mai " violenta " si creaza mai multe impuritati in apa.
-24%
-24%
Preț: 99 RON 75 RON
Tester portabil si compact folosit pentru masurarea concentratiei de impuritati solide din apa ( saruri ). Acest aparat se foloseste in special pentru determinarea eficientei membranelor osmotice.
Preț: 106 RON
Tester de apa pentru TDS ( PURITATE ) cu 4 functii : TDS, Conductivitate, Temperatura in C si Temperatura in F. Recomandat pentru verificarea puritatii apei si a eficientei membranelor osmotice.
Preț: 145 RON
Tester electronic folosit pentru masurarea PH-ului apei. Este portabil, functioneaza pe baza de baterii si poate fi calibrat manual folosind lichid cu PH cunoscut.
Preț: 194 RON
Tester electronic folosit pentru masurarea indicelui REDOX ( ORP ), poate indica daca apa este oxidanta sau antioxidanta si este in special folosit pentru Ionizatoarele de apa.
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)