Blue Filters GmbH

Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 800 RON
Filtru de apa mecanic, ce poate fi folosit pentru filtrarea apei din paraie, rauri sau chiar lacuri. Cross Country este proiectat pentru supravietuire, este dotat cu 2 filtre de sediment un filtru de carbon activ si o membrana de ultrafiltrare de 0.02 Microni...
Preț: 2.499 RON
Gama " Seria 6 " de la producatorul german Blue Filters, ofera utilizatorului apa purificata prin Membrana Osmotica DOW de 0.0001 microni. Sistemul reminralizeaza cu Ca2+ ; Mg2+ ; Na+; K+ si alteminerale pentru a echilibra proprietatile apei.
Preț: 2.599 RON
Gama " Seria 7 " de la producatorul german Blue Filters, ofera utilizatorului apa pura cu un PH alcalin ce ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Datorita Cartusului bioceramic ce contine Turmalina, apa capata proprietati usor antioxidante.
Preț: 3.349 RON
Purificator dotat cu Lampa UV si Pompa Booster din gama " Seria 7 ". Pompa booster sporeste eficienta membranei osmotice reducand cantintatea de apa purajata. Lampa UV garanteaza apa sterila atat la intrare cat si la iesirea din tank.
Preț: 2.749 RON
" Seria 8 " de la producatorul german Blue Filters este un purificator COMPLET, Trateaza toti parametrii importanti ai apei. Ofera apa cu o concentratie minima de minerale, un PH alcalin si O structura moleculara corecta.
Preț: 3.499 RON
Modelul cel mai complex din gama, " Seria 9 " este un sistem complet, capabil sa se adapteze la orice situatie. Livreaza apa de cea mai buna calitate, indiferent de presiune, contaminare cu microorganisme, substante fizice sau chimice...
Preț: 2.999 RON
Purificatorul " Seria 9 " dotat cu Lampa UV Philips. Aceasta sterilizeaza apa atat la intrarea cat si la iesirea din TANK eliminand astfel orice risc de contaminare. Acest sistem se necesita o presiune de minim 3 bar.
Preț: 2.849 RON
Purificatorul NL7-UV ofera utilizatorilor apa cu garantia potabilitatii la iesire. Este recomandat in special locatiilor care folosesc apa din surse proprii. Pentru utlizatorii ce folosesc apa de put, acest aparat este indispensabil, fiind singurul care poate oferi GARANTAT o apa potabila pentru CONSUM.
Preț: 3.632 RON
Dozator Blue Filters: Dozator de apa cu purificator de la bine cunoscutul producator german, Blue Filters. Datorita purificatorului integrat, dozatorul este capabil sa potabilizeze inclusiv apa de put in zonele unde nu exista apa potabila prin adaptarea unei lampi UV.
Preț: 9.900 RON
Sistemul MedTEK 9 dispune de o camera de electroliza cu 9 Placi de Titan + Platina cu o durata de viata de pana la 20 de ani! Ionizatorul poate livra la cerere cu un debit de pana la 4 L / minut, apa cu PH cuprins intre 4-10 si cu un ORP de pana la -800. Designul premium cu butoane tactile, filtrare in 2 trepte + Lampa UV si camera de electroliza de mare putere, fac din acest Ionizaor un accesoriu indispensabil in fiecare casa. MedTEK, Tehnica medicala la tine acasa !
Preț: 5.275 RON
Un pachet premium, destinat locatiilor mici, cu 2-3 utilizatori. Pachetul Blue combina filtre de la producatorul German Blue Filters GmbH si producatorul Belgian Cintropur. Produsele respecta cele mai inalte standarde de calitate si fiabilitate.
Preț: 7.200 RON
Cand iti doresti performanta, fiabilitate si design, Blue Filters este solutia. Desi compacte, produsele BlueFilters pot livra performante egale sau chiar superioare echipamentelor mai mari. Pachet recomandat pentru o locuinta cu 2-6 utilizatori si duritate de pana la 30G.
Preț: 3.375 RON
Pachetul Premium Lite este adresat locuintelor mici, de 2-3 persoane ce doresc apa de cea mai buna calitate, performanta si fiabilitate. Compus din Prefiltru in 2 trepte, dedurizator automat si lampa UV, acest pachet asigura apa potabila in majoritatea zonelor tarii.
Preț: 5.443 RON
Cel mai performant sistem de filtrare pentru locuinta dumneavoastra. Filtrare riguroasa in 3 trepte asigurata de un sistem big blue, dedurizare autoamata de la Blue Filters si o lampa uv de putere mare. Pachetul perfect pentru locuinte cu 2-6 Persoane si duritate sub 30G. Asigura sterilizarea apei.
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)