Blue Filters

Calitate garantată 100%

Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 800 RON
Filtru de apa mecanic, ce poate fi folosit pentru filtrarea apei din paraie, rauri sau chiar lacuri. Cross Country este proiectat pentru supravietuire, este dotat cu 2 filtre de sediment un filtru de carbon activ si o membrana de ultrafiltrare de 0.02 Microni...
Preț: 2.499 RON
Gama " Serie 6 " de la producatorul german Blue Filters, ofera utilizatorului apa pura datorita Membranei Osmotice DOW. Sistemul reminralizeaza cu Ca2+ ; Mg2+ ; Na+; K+ si alteminerale pentru a echilibra proprietatile apei.
Preț: 2.599 RON
Gama " Serie 7 " de la producatorul german Blue Filters, ofera utilizatorului apa pura cu un PH alcalin ce ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Datorita Cartusului bioceramic ce contine Turmalina, apa capata proprietati usor antioxidante.
Preț: 2.749 RON
Gama " Serie 8 " de la producatorul german Blue Filters este un purificator COMPLET, Trateaza toti parametrii importanti ai apei. Ofera apa cu o concentratie minima de minerale, un PH alcalin si O structura moleculara corecta.
Preț: 2.849 RON
Purificatorul BF7-UV ofera utilizatorilor apa cu garantia potabilitatii la iesire. Este recomandat in special locatiilor care folosesc apa din surse proprii. Pentru utlizatorii ce folosesc apa de put, acest aparat este indispensabil, fiind singurul care poate oferi GARANTAT o apa potabila pentru CONSUM.
Preț: 2.999 RON
Purificator din gama " Serie 8 " dotat cu Lampa UV Philips. Aceasta sterilizeaza apa atat la intrarea cat si la iesirea din TANK eliminand astfel orice risc de contaminare.
Preț: 3.349 RON
Purificator dotat cu Lampa UV si Pompa Booster din gama " Serie 7 ". Pompa booster sporeste eficienta membranei osmotice reducand cantintatea de apa purajata. Lampa UV garanteaza apa sterila atat la intrare cat si la iesirea din tank.
Preț: 3.499 RON
Modelul cel mai complex din gama, Serie 8 UV - P este un sistem complet, capabil sa se adapteze la orice situatie. Livreaza apa de cea mai buna calitate, indiferent de presiune, contaminare cu microorganisme, substante fizice sau chimice...
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)