Menu
Your Cart

Baterii

Toate filtrele de apa vin dotate cu baterie proprie.
Aceasta este singura modalitate a evita contaminarea apei pentru baut cu apa menajera.
Aceste baterii sunt in general de dimensiuni reduse si asigura un debit mic, in comparatie cu bateria folosita pentru uz menajer ( apa calda / rece )
Durata de viata poate varia foarte mult, intre 3-6 ani de zile in general...

Un lucru este cert ! Nici o baterie nu poate rezista la nesfarsit !
Daca bateria filtrului tau de apa a imbatranit si a inceput sa picure, o poti inlocui cu una noua !

In aceasta categorie gasim :
Baterie pentru filtru de apa cu conexiune de 6 / 10mm 
Baterie 3in1 - Apa calda / Apa rece / Apa filtrata <- Pentru persoanale care nu doresc sa gaureasca chiuveta -> 

Racord Filtru Apa 1/4"
New Hot
Racord compus din 2 piese, folosit pentru alimentarea cu apa a filtrelor de apa, frigiderelor side-by-side sau dozatoarelor de apa care folosesc furtun de 6mm ( 1/4 ")
34RON
* Include TVA 19%
Racord compus din 2 piese, folosit pentru alimentarea cu apa a filtrelor de apa, frigiderelor side-by-side sau dozatoarelor de apa care folosesc furtun de 10mm ( 3/8 ")
35RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Baterie clasica, folosita la filtre de apa cu racord de 6mm ( 1/4 " ). Bateria se livreaza cu toate accesoriile necesare montajului.
77RON
* Include TVA 19%
Baterie ceramica DUBLA Baterie ceramica DUBLA
New Hot
Producator: FitAqua - Polonia
Baterie clasica, cu doi robineti, folosita la filtre de apa complexe, dotate cu remineralizare si imbogatire. Bateria dubla permite utilizatorului sa scoata din filtru " 2 tipuri de apa", pura si imbogatita. Racord de 6mm / 1/4".
87RON
* Include TVA 19%
Baterie - Deluxe Baterie - Deluxe
New Hot
Producator: Krausen - Letonia
Baterie mare, eleganta, DELUXE, inlocuieste bateria standard oferita cu filtrele de apa racordate cu furtun de 1/4" ( 6mm ). Bateria se livreaza cu toate accesoriile necesare montajului.
150RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Baterie mare, eleganta, DELUXE, cu 2 robineti, inlocuieste bateria standard oferita cu filtrele de apa racordate cu furtun de 1/4" ( 6mm ). Bateria se livreaza cu toate accesoriile necesare montajului.
175RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Bateria tripla este un accesoriu indispensabil pentru cei ce doresc sa foloseasca un sistem de filtrare a apei in bucatarie, dar nu doresc montarea unei baterii suplimentare. Bateria tripla foloseste 2 trasee pentru a combina apa filtrata cu cea menajera si este disponibila in 4 culori.
532RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Baterie speciala 3in1, din compozit, permite racordarea filtrului de apa fara a mai fi necesara gaurirea blatului, disponibila in 3 culori ( alb; negru; crem ), . Bateria tripla foloseste 2 trasee pentru a combina apa filtrata cu cea menajera.
532RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)