Baterii

Baterii de schimb pentru filtrele de apa cu osmoza inversa. 
Aici gasiti bateria potrvitia pentru sistemul dumneavoastra de filtrare !
Fabricate in Plonia.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 34 RON
Racord de intrare pentru filtre de apa de diverse dimensiuni, se monteaza direct pe conducta de apa rece si devieaza un traseu catre filtrul dumneavoastra. Racord conector 3/8" - 1/2" - 3/4" , Racord Robinet 1/4" ( 6mm )
Preț: 35 RON
Racord de intrare pentru filtre de apa de diverse dimensiuni, se monteaza direct pe conducta de apa rece si devieaza un traseu catre filtrul dumneavoastra. Racord conector 3/8" - 1/2" - 3/4" , Racord Robinet 3/8" ( 10mm )
Preț: 77 RON
Baterie Simpla special conceputa pentru filtrele de apa. Permite utilizatorului sa racordeze furtun de 6 mm. Bateria se livreaza cu elemente de conectica
Preț: 87 RON
Baterie Dubla special conceputa pentru filtrele de apa cu imbogatire. Permite utilizatorului sa racordeze 2 canale compatibile cu furtun de 6 mm. Bateria se livreaza cu elemente de conectica
Preț: 150 RON
Bateria Simpla Deluxe este mai mare si mai eleganta decat varianta clasica. Permite utilizatorului sa racordeze furtun de 6 mm. Bateria se livreaza cu elemente de conectica.
Preț: 175 RON
Bateria Dubla Deluxe este mai mare si mai eleganta decat varianta clasica. Permite utilizatorului sa racordeze 2 canale compatibile cu furtun de 6 mm. Bateria se livreaza cu elemente de conectica
Preț: 399 RON
Baterie Clasica cu 3 canale compatibila cu toate filtrele de apa din oferta noastra, Culoare Inox Mat, livreaza apa calda / rece pe un robinet si apa filtrata pe celalalt.
Preț: 532 RON
Bateriei este premium, cu 3 canale ( apa calda, apa rece, apa filtrata ). Va permite folosirea sistemelor de filtrare fara a mai necesita gaurirea chiuvetei sau a blatului.
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)