Menu
Your Cart

Baterii

Toate filtrele de apa vin dotate cu baterie proprie.
Aceasta este singura modalitate a evita contaminarea apei pentru baut cu apa menajera.
Aceste baterii sunt in general de dimensiuni reduse si asigura un debit mic, in comparatie cu bateria folosita pentru uz menajer ( apa calda / rece )
Durata de viata poate varia foarte mult, intre 3-6 ani de zile in general...

Un lucru este cert ! Nici o baterie nu poate rezista la nesfarsit !
Daca bateria filtrului tau de apa a imbatranit si a inceput sa picure, o poti inlocui cu una noua !

In aceasta categorie gasim :
Baterie pentru filtru de apa cu conexiune de 6 / 10mm 
Baterie 3in1 - Apa calda / Apa rece / Apa filtrata <- Pentru persoanale care nu doresc sa gaureasca chiuveta -> 

Producator: FitAqua - Polonia
Baterie clasica, folosita la filtre de apa cu racord de 6mm ( 1/4 " ). Bateria se livreaza cu toate accesoriile necesare montajului.
77RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Baterie clasica, cu doi robineti, folosita la filtre de apa complexe, dotate cu remineralizare si imbogatire. Bateria dubla permite utilizatorului sa scoata din filtru " 2 tipuri de apa", pura si imbogatita. Racord de 6mm / 1/4".
87RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Baterie mare, eleganta, DELUXE, din Inox. Inlocuieste bateria standard oferita cu filtrele de apa racordate cu furtun de 1/4" ( 6mm ). Bateria se livreaza cu toate accesoriile necesare montajului.
170RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Baterie mare, eleganta, DELUXE, din Inox cu 2 robineti, inlocuieste bateria standard oferita cu filtrele de apa racordate cu furtun de 1/4" ( 6mm ). Bateria se livreaza cu toate accesoriile necesare montajului.
190RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Baterie speciala 3in1, din compozit, permite racordarea filtrului de apa fara a mai fi necesara gaurirea blatului, disponibila in 3 culori ( alb; negru; crem ), . Bateria tripla foloseste 2 trasee pentru a combina apa filtrata cu cea menajera.
532RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Bateria tripla este un accesoriu indispensabil pentru cei ce doresc sa foloseasca un sistem de filtrare a apei in bucatarie, dar nu doresc montarea unei baterii suplimentare. Bateria tripla foloseste 2 trasee pentru a combina apa filtrata cu cea menajera si este disponibila in 4 culori.
532RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Baterie Tripla, Bronz Vintage, special conceputa pentru utilizatori care doresc sa foloseasca un filtru de apa fara baterie suplimentara. Apa filtrata nu se combina cu cea menajera, bateria livreaza apa calda / rece pe un traseu, si apa filtrata pe altul.
650RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)