Meniu
Coșul tău

Carcase

Carcase pentru Filtre de Apă - Etanșeitate și Fiabilitate

Filtrul dumneavoastră de apă utilizează diverse elemente de filtrare, iar unele dintre acestea necesită înlocuire completă la fiecare schimb de consumabile, în timp ce altele sunt introduse în carcase reutilizabile. Carcasele pentru filtre de apă vin într-o varietate de forme și dimensiuni, dar toate au un rol crucial: să asigure etanșeitate perfectă și compatibilitate cu cartușele introduse.
Dacă există suspiciuni că una sau mai multe carcase din sistemul dumneavoastră nu mai asigură etanșeitatea corectă, este esențial să le înlocuiți. O etanșeitate corectă a carcaselor este esențială pentru funcționarea eficientă a întregului sistem de filtrare a apei.
În categoria noastră de carcase pentru filtre de apă, veți găsi o gamă variată de opțiuni, inclusiv:

Carcase de 10" pentru Sisteme de Osmoză Inversă: Aceste carcase sunt concepute special pentru a se potrivi cu sistemele de osmoză inversă și asigură filtrarea eficientă a apei pentru a obține o calitate superioară a apei potabile.

Carcase pentru Membrane Osmotice: Dacă utilizați membrane osmotice în sistemul dumneavoastră de filtrare, avem carcase potrivite care să asigure performanță optimă.

Carcase pentru Filtru de Apă / Apa Caldă: Pentru cei care doresc să filtreze apa caldă, oferim carcase potrivite pentru a vă asigura că apa pe care o utilizați este sigură și de înaltă calitate
Carcasa Inline - 3/8"
Hot Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Carcasa goala de tip 2.0 " ( INLINE ) ce poate fi incarcata cu o gama larga de medii filtrante, incepand de la carbon activ, minerale, turmalina si pana la rasina de dedurizare, multifiltrare etc...
14RON
* Include TVA 19%
Carcasa 10" pentru filtre de apa cu Osmoza Inversa Carcasa 10" pentru filtre de apa cu Osmoza Inversa
Hot Stoc epuizat
Producator: FitAqua - Polonia
Carcasa compatibila cu majoritatea sistemelor de osmoza inversa clasice, poate adaposti cartuse de 10", racord filet interior de 3/8" ce permite racordare conectorilor rapizi de 6mm( 1/4" )
55RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Carcasa pentru membane osmotiec de tip 1812, cu dublu O-ring producator FITaqua Polonia. Poate adaposti membrane osmotice cu capacitate de la 50-200 GPD disponibile in oferta noastra.
65RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Carcasa pentru membrane osmotice de capacitate mare, model 3012, compatibila cu membrane de la 300-800 GPD. Include toate accesoriile necesare montajului
195RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)