Menu
Your Cart

Carcase

Filtrul tau de apa foloseste diferite elemente, unele se inlocuiesc complet la fiecare schimb de consumabile, altele insa sunt introduse in carcase care se reutilizeaza.
Carcasele pentru filtru de apa vin in tot felul de forme si dimensiuni, dar toate trebuie sa asigure etanseitate perfecta si compatibilitate cu cartusul introdus.

In eventualitatea probabila ca una sau mai multe carcase din instalatia dumneavoastra nu mai etanseaza corect, este nevoie sa o schimbati. 

In aceasta categorie veti gasi : 
Carcase de 10 " pentru sisteme de Osmoza Inversa
Carcase pentru membrane Osmotice 
Carcase pentru Filtru de apa / apa Calda.
Producator: Krausen - Letonia
Carcasa goala de tip 2.0 " ( INLINE ) ce poate fi incarcata cu o gama larga de medii filtrante, incepand de la carbon activ, minerale, turmalina si pana la rasina de dedurizare, multifiltrare etc...
14RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Carcasa compatibila cu majoritatea sistemelor de osmoza inversa clasice, poate adaposti cartuse de 10", racord filet interior de 3/8" ce permite racordare conectorilor rapizi de 6mm( 1/4" )
55RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Carcasa pentru membane osmotiec de tip 1812, cu dublu O-ring producator FITaqua Polonia. Poate adaposti membrane osmotice cu capacitate de la 50-200 GPD disponibile in oferta noastra.
65RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Carcasa pentru membrane osmotice de capacitate mare, model 3012, compatibila cu membrane de la 300-800 GPD. Include toate accesoriile necesare montajului
195RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)