Meniu
Coșul tău

Igienizator

Întreținerea Eficientă a Vasului de Expansiune în Sistemul de Osmoză Inversă implica Igienizarea acestuia!

Vasul de expansiune (rezervorul) din sistemul tău de osmoză inversă este proiectat pentru a fi perfect etanș și pentru a preveni contaminarea cu microorganisme. Cu toate acestea, din când în când, este necesară igienizarea lui.

Conectorul cu igienizator reprezintă o metodă simplă și eficientă pentru igienizarea rezervorului filtrului tău de apă. În interiorul acestui conector se găsește o cantitate optimă de cloramină, perfectă pentru rezervoarele de 12L.

Procedura detaliată pentru igienizarea rezervorului este disponibilă pe pagina produsului. Asigură-ți că sistemul tău de osmoză inversă funcționează în cea mai bună formă și oferă apă curată și sigură prin utilizarea conectorului cu igienizator. Pentru mai multe informații, consultați pagina produsului pentru ghidul complet de igienizare a rezervorului

Conector special folosit pentru igienizarea vaselor de expansiune ale sistemelor de osmoza inversa. Este indicat sa se efectueze cel putin o igienizare la 2 ani. Procedura de iginizare detaliata in descrierea produsului.
35RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)