Meniu
Coșul tău

Pompe de presiune


Pompe de Presiune Apă de la Star Aqua - Soluții pentru Presiunea Optimă


Pompele de presiune pentru filtrele de apă de la Star Aqua sunt proiectate pentru a crește presiunea în instalație la un nivel optim. Aceste Pompe Booster sunt deosebit de utile în special pentru sistemele de osmoză inversă, unde presiunea de lucru necesară este de 5-6 bari.


Pompa de presiune poate fi automatizată cu senzori care închid și deschid pompa atunci când este necesar, asigurându-vă că sistemul dumneavoastră de osmoză inversă funcționează întotdeauna cu presiunea corectă și furnizează apă de înaltă calitate.


Cu pompele noastre de presiune puteți să vă bucurați de o presiune optimă în instalația dumneavoastră de filtrare a apei. Optați pentru soluțiile noastre pentru a vă asigura că aveți întotdeauna apă sub presiune la nivelul dorit. Star Aqua este alegerea perfectă pentru toate nevoile filtrului dumneavoastră !

Set Garnituri Pompa Booster 50-100 GPD
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Pompa de presiune pentru sisteme de filtrare dotate cu membrane osmotice de 50-200 GPD, fara senzori si alte accesorii.
250RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Pompa de presiune pentru sisteme de filtrare dotate cu membrane osmotice de 300-800 GPD, fara senzori si alte accesorii.
440RON
* Include TVA 19%
Pompa Booster KIT - pregatita pentru montaj. Foarte usor de montat, pompa foloseste conectori rapizi iar pentru a fi racordata la orice sistem de osmoza inversa trebuie montate doar 3 furtune. Poate fi montata de orice utlizator.
500RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)