Meniu
Coșul tău

Robinet

Dacă sunteți în căutarea celor mai buni robineti pentru filtre de apă, sunteți în locul potrivit. Oferim o gamă variată de robineti pentru filtre de apă, compatibili cu furtune de 6mm și 10mm, în diverse forme și dimensiuni.

În această categorie, veți găsi următoarele opțiuni:

Racord cu Racord pentru filtru de apă de tip T: Acest tip de racord este disponibil cu legături de 3/8, 1/2 și 3/4 inch. Este o soluție versatilă pentru instalarea sau conectarea filtrului de apă la sistemul dumneavoastră.

Robinet pentru Rezervorul de Apă al Purificatorului - Compatibil cu Conexiuni de 10mm și 6mm - Robinetul este proiectat special pentru rezervoarele filtrelor de apa.

Robinet de trecere cu conectori rapizi de 6mm: Acest robinet de trecere simplu și eficient este proiectat pentru furtunele de 6mm. Este ușor de instalat și vă permite să controlați fluxul de apă cu ușurință.

Robinet de trecere cu conectori rapizi de 10mm: Dacă utilizați furtune de 10mm, acest robinet de trecere este alegerea perfectă. Acesta vă oferă control asupra apei potabile în mod convenabil și eficient.

Indiferent de necesitățile dumneavoastră specifice, suntem aici pentru a vă furniza robineti pentru filtre de apă de cea mai înaltă calitate. Acești robineti sunt concepuți pentru a asigura o instalare ușoară și un control fiabil al apei, astfel încât să vă puteți bucura de apă curată și sănătoasă în locuința dumneavoastră.

Nu lăsați calitatea apei să devină o preocupare. Alegeți robinetii noștri pentru filtre de apă și beneficiați de o apă de calitate superioară în fiecare zi. Cu opțiuni versatile și durabile, suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru sistemele de filtrare a apeiRobinet cu conexiuni rapide pentru furtun de 6mm ( 1/4") folosit la majoritatea sistemelor de filtrare a apei, frigidere side by side sau dozatoare de apa.
29RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Robinet pentru vasul de expansiune folosit la sistemele de filtraea apei cu Osmoza Inversa. Conexiune QC ( quick connector ) pentru furtun de 6 sau 10 mm
29RON
* Include TVA 19%
Robinet cu conectori rapizi - 3/8"
Stoc epuizat
Producator: FitAqua - Polonia
Robinet cu conexiuni rapide pentru furtun de 10mm ( 3/8") folosit la majoritatea sistemelor de filtrare a apei, frigidere side by side sau dozatoare de apa.
34RON
* Include TVA 19%
Racord compus din 2 piese, folosit pentru alimentarea cu apa a filtrelor de apa, frigiderelor side-by-side sau dozatoarelor de apa care folosesc furtun de 6mm ( 1/4 ")
39RON
* Include TVA 19%
Racord compus din 2 piese, folosit pentru alimentarea cu apa a filtrelor de apa, frigiderelor side-by-side sau dozatoarelor de apa care folosesc furtun de 10mm ( 3/8 ")
39RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Robinet de schimb pentru dozatoare de apa de tip White / Office STAR din oferta noastra. Robinetii sunt originali si 100% compatibili cu acest modele de dozator.
79RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)