Meniu
Coșul tău

Testere de apa

Te întrebi dacă filtrul tău de apă funcționează corespunzător? Ești în căutarea unei soluții convenabile și accesibile pentru a-ți verifica calitatea apei, fără a apela la costisitoarele analize de laborator?

Atunci, alegerea inteligentă este să investești într-un tester de apă adecvat pentru filtrul tău de apă sau stația ta de filtrare. Cu un tester de apă de încredere, poți efectua analize precise chiar la tine acasă. Este soluția comodă și mai economică în comparație cu vizitele frecvente la laborator.


În gama noastră variată de teste de apă, poți alege din:


Tester de apă pentru TDS (Total Dissolved Solids) - pentru măsurarea purității apei.

Tester de apă pentru PH - pentru evaluarea acidității sau alcalinității apei.

Tester de apă pentru ORP (Oxidation-Reduction Potential) - pentru calculul coeficientului REDOX al apei.

Tester de apă pentru dedurizatoare și multifiltrare - pentru măsurarea Duritatii apei in grade germane de duritate.

Investește într-un tester de apă astăzi și asigură-te că apa pe care o consumi sau o folosești în gospodărie este de cea mai înaltă calitate. Cu ajutorul acestor instrumente, vei avea controlul asupra calității apei tale, fără a renunța la confort sau a cheltui sume mari de bani pentru analizele de laborato

Test de duritate cu picaturi ce masoara in grade germane ( gH ), folosit pentru a masura exact duritatea apei.
59RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Tester folosit pentru electroliza apei in scop didactic. Dispune de 4 electrozi ( 2 anod si 2 catod ) cu ajutorul carora se poate face testarea apei concomitent in 2 pahare. Aparatul de electroliza este dotat cu siguranta fuzibila si intrerupator.
85RON
* Include TVA 19%
Tester de apa folosit in special pentru masurarea eficientei purificatoarelor de apa cu osmoza inversa. Testerul de TDS ( Total Solizi Dizolvati ) va masura instant concentratia cu impuritati solide a apei, cu cat valoarea obtinuta este mai mica, cu atat apa este mai pura.
99RON
* Include TVA 19%
Tester electronic, calibrabil, folosit pentru masurarea PH-ului apei sau altor lichide. Testerel electronice nu au consumabile, nu necesita reactivi, se pot reutiliza pe o perioada lunga.
145RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)