Menu
Your Cart

Valve de control

Pentru automatizarea functionarii sistemelor de filtrare a apei bazate pe medii filtrante regenerabile, sunt folosite valvele de control automate.
Valva de control se poate programa in mai multe moduri in functie de nevoile utilizatorului: 

Regenerarile TIMP :
- In acest mod valva de control va declansa o spalare la un interval de timp regulat indiferent de volumul de apa trecut 

Regenerare TIMP / VOLUM : 
- Avand in vedere ca regenerarea doar pe timp nu este tocmai obiectiva valva de control poate fi programata pentru a declansa spalari la un anume volum de apa, calculat in concordanta cu volumul de mediu filtrant si calitatea apei. Totusi daca volumul nu este atins intr-o perioada de timp programata, atunci valva regenereaza pe timpul maxim programat.

Regenerare TIMP / VOLUM - Amanata : 
- De cele mai multe ori utilizatorul isi doreste ca spalarile sa se faca doar la o ora anume, acest mod ne permite programarea unei ore de regenerare agreate, iar valva de control amana orice spalare pana la aceasta ora.

Timpii de regenerare sunt si ei programabili pentru a se adapta la vasul de rasina la care se ataseaza valva.
Asadar aveti un control absolut asupra functionarii statiei dumneavaostra de filtrare, puteti efectua reglaje fine pentru a optimiza regenerarea.


Producator: RunXin
Bypass original pentru valvele RX cu racord de 1". Acest bypass are 4 functii - Inchis, Bypass, Mixare, Dedurizare completa.
150RON
* Include TVA 19%
Valva de control Automata pentru statii de filtrare a apei. Folosita la Deduirzatoare de apa, Statii de multifiltrare, Deferizatorare si alte tipuri de statie. Racord de 3/4" debit pana la 4.5m3/h.
750RON
* Include TVA 19%
Producator: RunXin
Valva de control Automata pentru statii de filtrare a apei. Folosita la Deduirzatoare de apa, Statii de multifiltrare, Deferizatorare si alte tipuri de statie. Racord de 1" debit pana la 6m3/h.
800RON
* Include TVA 19%
Producator: RunXin
Valva de control completa pentru sisteme de dedurizare sau multifiltrare cu racord de 1" si bypass inclus. Filetul exterior al valvei este compatibil cu vase de rasina de 2.5"
950RON
* Include TVA 19%
Producator: RunXin
Valva de control Automata pentru statii de filtrare a apei. Folosita la Deduirzatoare de apa, Statii de multifiltrare, Deferizatorare si alte tipuri de statie. Racord de 2" debit pana la 20m3/h.
2.200RON
* Include TVA 19%
Valva RX77A1- 2 " - Profesionala
New -44 %
Producator: RunXin
Valva de control profesioanala pentru uz industrial, compatibila cu dedurizatoare de capacitate mare. Model RX77A1.
2.500RON 4.500RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)