Menu
Your Cart

Valve

Valve de control si automatizari pentru statii de filtrare.
Valvele RX sunt un produs consacrat pe piata din Romania de peste 20 ani ! 
Producatorul chinez RUNXIN a reusit sa construiasca o valva de control SIMPLA, FIABILA, si foarte important, cu un pret atractiv.

Pentru a stabili valva de control potrivita pentru statia de dedurizare pe care o detii sau pentru filtrul automat pentru nisip, te rugam sa ne contactezi prin Call Center sau Email.

Restrictor de presiune pentru sisteme de osmoza inversa clasice. Aceasta componenta opune rezistenta pe traseul catre scurgere, crescand astfel debitul de apa PURA produs de membrana. Recomandat pentru membranae osmotice de la 50-200 GPD.
44RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Valva auto OFF pentru sisteme cu osmoza inversa. Automatizeaza sistemul inchizand automat cand rezervorul este plin. Atunci can utilizatorul ia apa din filtrul, valva deschide automat pentru a completa cantitatea de apa necesara pentru umplerea rezervorului.
44RON
* Include TVA 19%
Producator: RunXin
Bypass original pentru valvele RX cu racord de 3/4". Acest bypass are 4 functii - Inchis, Bypass, Mixare, Dedurizare completa.
125RON
* Include TVA 19%
Producator: RunXin
Bypass original pentru valvele RX cu racord de 1". Acest bypass are 4 functii - Inchis, Bypass, Mixare, Dedurizare completa.
150RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)