Meniu
Coșul tău

Valve

Descoperiți o gamă variată de valve mecanice esențiale pentru filtrele de apă, inclusiv valve de sens, valve anti-flow și valve cu 4 căi.
Alegeți dintre multiple tipuri de valve pentru a asigura o funcționare eficientă a sistemului dvs. de filtrare a apei.
Consultați selecția noastră și găsiți soluția potrivită pentru nevoile dvs. de purificare a apei

Restrictor de presiune pentru sisteme de osmoza inversa clasice. Aceasta componenta opune rezistenta pe traseul catre scurgere, crescand astfel debitul de apa PURA produs de membrana. Recomandat pentru membranae osmotice de la 50-200 GPD.
44RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Valva auto OFF pentru sisteme cu osmoza inversa. Automatizeaza sistemul inchizand automat cand rezervorul este plin. Atunci can utilizatorul ia apa din filtrul, valva deschide automat pentru a completa cantitatea de apa necesara pentru umplerea rezervorului.
44RON
* Include TVA 19%
Restrictor de debit - reglabil - 100-720 Restrictor de debit - reglabil - 100-720
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Valva anti flow reglabila pentru sisteme de osmoza inversa dotate cu membrane de 50-300 GPD. Poate regla debitul apei pe scurgere, regland cantitatea de apa produsa dar si cea aruncata.
50RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Valva anti flow reglabila pentru sisteme de osmoza inversa dotate cu membrane de 300-1600 GPD. Poate regla debitul apei pe scurgere, regland cantitatea de apa produsa dar si cea aruncata.
80RON
* Include TVA 19%
Bypass - Valva RX 3/4" Bypass - Valva RX 3/4"
Stoc epuizat
Producator: RunXin
Bypass original pentru valvele RX cu racord de 3/4". Acest bypass are 4 functii - Inchis, Bypass, Mixare, Dedurizare completa.
125RON
* Include TVA 19%
Producator: RunXin
Bypass original pentru valvele RX cu racord de 1". Acest bypass are 4 functii - Inchis, Bypass, Mixare, Dedurizare completa.
150RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)