Menu
Your Cart

Blue Filters GmbH - Germania

Set prefiltre compatibile cu sistemele Blue Filters, sistem de coneiune New Line cu dublu O-ring, Contine 3 cartuse - PP10-5-NL ; GAC-10-NL ; SC-10-NL
207RON
* Include TVA 19%
Seria 5 / NL5 - Set consumabile - Blue Filters Seria 5 / NL5 - Set consumabile - Blue Filters
New Hot
Set compus din 3 prefiltre si un postfiltru pentru sistemele producatorului german Blue Filters. Se schimba la aprox 6 luni de utilizare.
236RON
* Include TVA 19%
Seria 6 / NL6 - Set Consumabile - Blue Filters Seria 6 / NL6 - Set Consumabile - Blue Filters
New Hot
Set de 5 cartuse pentru sistemele Blue Filters New Line, contine 3 prefiltre si 2 postfiltre si este compatibil cu sistemele incepand cu Seria 6.
280RON
* Include TVA 19%
Seria 7 / NL7 - Set Consumabile - Blue Filters Seria 7 / NL7 - Set Consumabile - Blue Filters
New Hot
Setul complet de filtre pentru sistemele Seria 7 / 8 / 9 de la producatorul german Blue Filters GmbH. Conteine 3 prefiltre si 3 postfiltre.
349RON
* Include TVA 19%
Dedurizator de apa ultra-compact, din gama Blue Filters. Statia Blue S este special proiectata pentru a putea fi instalt intr-o masca de centrala / chiuveta si este, in acest moment, cel mai compact dedurozator complet automat de pe pata! Recomandat pentru 2-4 utilizatori in conditii de duritate 10-20 Gh
1.999RON
* Include TVA 19%
Seria 9 Newline - Purificator - BlueFilters Seria 9 Newline - Purificator - BlueFilters
Hot -20 %
Blue Filters Seria 9 este un sistem de purificarea a apei premium, COMPLET, recomandat pentru locuintele unde apa are o presiune de peste 4 Bar, dotat cu toate elementele necesare obtinerii unei apei de ultra-calitate! Accesorii din inox, sistem de inlocuire consumabile New Line, Membrana Osmotica FILMTEC DOW - SUA. 5 ani Garantie!
2.399RON 2.999RON
* Include TVA 19%
Blue Filters Seria 7 purificator de apa premium cu alcalinizare la un pret atractiv, recomandat pentru locuintele unde apa are o presiune de peste 4 Bar, dotat cu toate elementele necesare obtinerii unei apei de ultra-calitate! Accesorii din inox, sistem de inlocuire consumabile New Line, Membrana Osmotica FILMTEC DOW - SUA. 5 ani Garantie!
2.599RON
* Include TVA 19%
Blue Filters Seria 8, sistem de purificarea a apei premium cu alcalinizare si 8 etape de filtrare. Recomandat pentru locuintele presiunea apei este de peste 4 Bar, dotat cu toate elementele necesare obtinerii unei apei de ultra-calitate! Accesorii din inox, sistem de inlocuire consumabile New Line, Membrana Osmotica FILMTEC DOW - SUA. 5 ani Garantie!
2.749RON
* Include TVA 19%
Seria 9 Newline + Booster - Purificator - BlueFilters Seria 9 Newline + Booster - Purificator - BlueFilters
Hot -20 %
Varful de gama al producatorului german Blue Filters. Seria 9 + Booster este un sistem de purificarea a apei premium, COMPLET, dotat cu toate elementele necesare obtinerii unei apei de ultra-calitate! Accesorii din inox, sistem de inlocuire consumabile New Line, Membrana Osmotica FILMTEC DOW - SUA. 5 ani Garantie!
2.799RON 3.499RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)