Menu
Your Cart

Membrane Osmotice

Membranele osmotice au revolutionat industria filtrarii apei prin performanta foarte ridicata pe care o ofera.
Filtrele de apa cu osmoza inversa, folosesc un material sintetic capabil sa filtreze la o dimensiune extraordinar de mica, 0.0001 microni!
Desi procesul tehnologic necesar pentru realizarea membranelor osmotice este foarte avansat, acestea sunt in esente niste filtre mecanice, o sita foarte, foarte fina capaibla sa respinga pana la 98% din totalul impuritatilor din apa.
Filtrarea prin osmoza inversa este ecologica. Dat fiind faptul este un filtru mecanic, membrana osmotica nu adauga nici un fel de substanta chimica in apa si se poate refolosi, sustenabil pe o perioada de timp nedeterminata pentru obtinerea apei potabile.
Membrana osmotica este un filtru atipic, nu retine impuritatile, cum o fac majoritatea filtrelor de apa, ci, le respinge. Astfel membrana osmotica functioneaza pe un principiu de autocuratare in care o parte din apa trece prin mebrana lasand impuritatile in urma, iar cealalta parte este trimisa permanent la scurgere curatand astfel membrana. Procentul de rejectie al membranelor osmotice variaza in functie de presiunea apei din instalatie si restrictorul de presiune folosit. 
Procentul recomandat este undeva in jur de 40/60 ( apa produsa / apa purjata )
Principalaul avantaj al filtrarii prin osmoza inversa este finetea de filtrare. Membrana osmotica este singurul filtru capabil sa filtreze cu o eficienta foarte mare toate tipurile de impuritati care se pot regasi in apa :
- Fizice 90-98%
- Chimice - 70-98%
- Organice - 98% 

In aceasta categorie veti gasi :

- Membrane osmotice pentru filtre de apa rezidentiale - 50-200 GPD 
- Membrane osmotice pentru filtre de apa comerciale 200-800 GPD 
- Membrane osmotice pentru filtre de apa industriale Peste 1500 GPD 

Cautati o membrana omsotica speciala si nu apare in oferta standard? Ne puteti contacta prin call center sau e-mail si va vom ajuta !

Producator: Krausen - Letonia
Membrana Osmotica - 50 GPD - fabricata de Krausen Letonia. Ofera calitatea de filtrare a membranelor osmotice ( 0.0001 microni ) la un pret accesibil. Aceasta membrana este compatibila cu toate sistemele casnice dotate cu rezervor si carcasa 1812
125RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Membrana osmotica de 75GPD, fabricata de Krausen Letonia, ofera calitatea de filtrare a membranelor osmotica la un pret accesibil. Aceasta membrana este compatibila cu toate sistemele casnice dotate cu rezervor si carcasa 1812
150RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Membrana osmotica de 100 GPD, fabricata de Krausen Letonia, ofera calitatea de filtrare a membranelor osmotica la un pret accesibil. Aceasta membrana este compatibila cu toate sistemele casnice dotate cu rezervor si carcasa 1812
180RON
* Include TVA 19%
FILMTEC - 50GPD Membrana Osmotica FILMTEC - 50GPD Membrana Osmotica
Stoc epuizat
Producator: FilmTec - SUA
Membrana Osmotica ce dezvolta un debit instant de pana la 8-9 L / ora (50GPD ) compatibila cu carcasa standard 1812 de la producatorul american DOW Chemical.
194RON
* Include TVA 19%
Producator: FilmTec - SUA
Membrana Osmotica ce dezvolta un debit instant de pana la 12 L / ora ( 75GPD ) compatibila cu carcasa standard 1812 de la producatorul american DOW Chemical. Aceasta membrana osmotica se foloseste ca filtru standard in majoritatea sistemelor de osmoza inversa clasice ( cu rezervor )
232RON
* Include TVA 19%
FILMTEC - 100GPD Membrana Osmotica FILMTEC - 100GPD Membrana Osmotica
Stoc epuizat
Producator: FilmTec - SUA
Membrana Osmotica ce dezvolta un debit instant de pana la 15 L / ora ( 75GPD ) compatibila cu carcasa standard 1812 de la producatorul american DOW Chemical. Compatibila cu majoritatea sistemelor de osmoza inversa cu rezervor.
271RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Membrana Osmotica ce dezvolta un debit instant de pana la 30 L / ora ( 200 GPD ) compatibila cu carcasa standard 1812. Aceasta este cea mai mare membrana disponibila pentru acest tip de carcasa.
300RON
* Include TVA 19%
Membrana Osmotica - Compacta - Dozator
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Membrana Osmotica compacta, cu design special conceput pentru dozatoare de apa sau filtre cu carcasa. Aigura un debit instant de pana la 8-9L / ora ( 50GPD ) si se racordeaza folosind conectori rapizi de 1/4" ( 6mm ).
300RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Membrana osmotica ( RO ) compacta, compatibila cu sistemul de filtrare ZIP2. Durata de viata 12-36 Luni in functie de utilizare.
300RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Membrana compacta de capacitate mare compatibila cu dozatoarele de apa fara rezervor, White Star. Capacitate 100GPD
350RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Membrana Osmotica ce dezvolta un debit instant de pana la 60 L / ora ( 400 Gallons Per Day) compatibila cu carcasa standard 3012. Aceasta este cea mai mare membrana disponibila pentru acest tip de carcasa.
435RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Membrana osmotica de capacitate mare - 800 Galoane / 24h. Compatibila cu carcase de tip 3012 folosite in special la sisteme Direct Flow pentru segmentul HoReCa dar si in echipamente compacte.
590RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)