Meniu
Coșul tău

Dozatoare

Producator: Krausen - Letonia
Suport de Pahare pentru Dozator de Apă dotat cu prindere magnetică, universal, compatibil cu majoritatea dozatoarelor de apă atât din oferta noastră cât și de la alți furnizori
69RON
* Include TVA 19%
SODAX - WHITE
-65 %
Dozator compact cu filtru de apa integrat + lampa UV. Sodax White poate fi folosit cu sau fara racord la apa si este in special recomandat pentru birouri sau alte mici afaceri. Usor de utilizat, vine dotat cu ecran tacticl si livreaza apa calda / rece.
1.399RON 3.999RON
* Include TVA 19%
White STAR UF - Krausen - Dozator de apa fara bidon - 0.01 microni White STAR UF - Krausen - Dozator de apa fara bidon - 0.01 microni
New Hot
Producator: Krausen - Letonia
Dozator de apa cu filtru integrat. White STAR UF asigura un debit ridicat si o finete de filtare de 0.01 microni, suficienta pentru a retine impuritatile vizibile cu ochiul liber, bacterii si substante chimice.
1.700RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Dozatorul WHITE STAR - Compact, Puterni, Eficient! Nu vei mai schimba niciodata un alt bidon! Reduceti costurile cu apa pentru angajatii dumneavoastra cu acest dozator compact si eficient dotat cu purificator de apa cu osmoza inversa. Produce 15L /h si se poate monta pe blat.
2.199RON 2.249RON
* Include TVA 19%
Office STAR - Krausen  - Dozator de apa fara bidon Office STAR - Krausen  - Dozator de apa fara bidon
-10 %
Producator: Krausen - Letonia
Dozator de apa pentru birou, dotat cu purificator de apa de capacitate mare. Poate produce pana la 50L de apa pura / ora, satisfacand astfel nevoia de apa a celor mai aglomerate birouri! Acest dozator se poate dota optional cu Lampa UV, Remineralizare si altele.
2.699RON 2.999RON
* Include TVA 19%
ZIP 2 - Rose Gold - Purificator de apa fara racordare la retea ZIP 2 - Rose Gold - Purificator de apa fara racordare la retea
Hot -38 %
Producator: FitAqua - Polonia
Sistem de filtrare compact, cu 3 etape de filtrare, cu o finete de filtrare de 0.0001 microni, capabil sa livreze apa calda pe 5 nivele sau la temperatura camerei pentru baut. ZIP2 este ideal acasa sau la birou datorita dimensiunilor compacte, versatilitatii si usurintei in exploatare!
2.799RON 4.500RON
* Include TVA 19%
Office 17 - BlueFilters  - Dozator de apa fara bidon Office 17 - BlueFilters  - Dozator de apa fara bidon
Stoc epuizat
Dispenser de apa profesional din gama Blue FIlters. Acest dozator este dotat cu un sistem de purificare a apei, de la producatorul german Blue Filters, cu pompa de presiune, capabil sa produca aprox 15L / h. Este recomandat pentru birouri cu 10-12 angajati.
3.632RON
* Include TVA 19%
Office - CW828 - Blue Filters - Dozator de apa fara bidon cu CO2 ( Sifon) Office - CW828 - Blue Filters - Dozator de apa fara bidon cu CO2 ( Sifon)
New -8 %
Dozator de apa profesional, dotat cu sistem de filtrare din gama Blue Filters Germany. Livreaza trei tipuri de apa, RECE / CALDA / MINERALA ( CO2 ) - se livreaza cu toata accesoriile necesare montajului
5.499RON 5.950RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)