Meniu
Coșul tău

Blue Filters - GmbH

Calitate garantată 100%

Producatorul german Blue Filters GmbH asigura un control al calitatii fara cusur, garantat de standarde precum TÜV Rheinland, PZH, CE, si incepand cu 2017 NSF. Acest control foarte riguros al calitatii sta la baza unui produs cu adevarat PREMIUM. Produsele Blue FIlters sunt construite exclusiv din plastic BPA FREE ( Fara Bisfenol A )

STAR AQUA - IMPORTATOR OFICIAL
  BLUE FILTERS IN ROMANIA

Set prefiltre compatibile cu sistemele Blue Filters, sistem de coneiune New Line cu dublu O-ring, Contine 3 cartuse - PP10-5-NL ; GAC-10-NL ; SC-10-NL
207RON
* Include TVA 19%
Set compus din 3 prefiltre si un postfiltru pentru sistemele producatorului german Blue Filters. Se schimba la aprox 6 luni de utilizare.
236RON
* Include TVA 19%
Set de 5 cartuse pentru sistemele Blue Filters New Line, contine 3 prefiltre si 2 postfiltre si este compatibil cu sistemele incepand cu Seria 6.
280RON
* Include TVA 19%
Setul complet de filtre pentru sistemele Seria 7 / 8 / 9 de la producatorul german Blue Filters GmbH. Conteine 3 prefiltre si 3 postfiltre.
349RON
* Include TVA 19%
Cartus inline cu Hidrogen de la producatorul german Blue Filters. Este compatibil cu toate sistemele de filtrare a apei racordate pe 6mm ( 1/4") si confera apei efect puternic anti-oxidant precum si PH-alcalin.
400RON
* Include TVA 19%
Blue Filters Seria 7 purificator de apa premium cu alcalinizare la un pret atractiv, recomandat pentru locuintele unde apa are o presiune de peste 4 Bar, dotat cu toate elementele necesare obtinerii unei apei de calitate! Accesorii din inox, sistem de inlocuire consumabile New Line, Membrana Osmotica FILMTEC DOW - SUA. 5 ani Garantie!
2.599RON
* Include TVA 19%
Blue Filters Seria 8, sistem de purificarea a apei premium cu alcalinizare si 8 etape de filtrare. Recomandat pentru locuintele presiunea apei este de peste 4 Bar, dotat cu toate elementele necesare obtinerii unei apei de calitate! Accesorii din inox, sistem de inlocuire consumabile New Line, Membrana Osmotica FILMTEC DOW - SUA. 5 ani Garantie!
2.749RON
* Include TVA 19%
Seria 9 Newline + Booster - Purificator - BlueFilters Seria 9 Newline + Booster - Purificator - BlueFilters
Hot -20 %
Varful de gama al producatorului german Blue Filters. Seria 9 + Booster este un sistem de purificarea a apei premium, COMPLET, dotat cu toate elementele necesare obtinerii unei apei de calitate! Accesorii din inox, sistem de inlocuire consumabile New Line, Membrana Osmotica FILMTEC DOW - SUA. 5 ani Garantie!
2.799RON 3.499RON
* Include TVA 19%
Blue Filters Seria 9 este un sistem de purificarea a apei premium, COMPLET, recomandat pentru locuintele unde apa are o presiune de peste 4 Bar, dotat cu toate elementele necesare obtinerii unei apei de calitate! Accesorii din inox, sistem de inlocuire consumabile New Line, Membrana Osmotica FILMTEC DOW - SUA. 5 ani Garantie!
2.999RON
* Include TVA 19%
Seria X Booster - Newline - Purificator - BlueFilters Seria X Booster - Newline - Purificator - BlueFilters
New Hot -23 %
Varful de gama al producatorului german Blue Filters ! Sistemul Seria X are in total 10 cartuse si poate asigura chiar si celor mai pretentiosi clienti apa de cea mai buna calitate! Cel mai important element este cartusul REDOX din gama BLUE FILTERS ELITE, ce ridica PH-ul, Imbogateste apa cu Hidrogen si ii confera un efect ANTIOXIDANT.
2.999RON 3.899RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)