FitAqua

Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 199 RON
Filtru de apa de dip Aquator, cu montare deasupra chiuvetei. Folosete cartuse de 10", foarte raspndite la noi in tara, si vine livrat cu KIT de Racordare, 1 cartus filtrant de CARBON ACTIV Block sau Granular si cheie pentru cartuse. Recomandat numai pentru retea publica.
-23%
-23%
Preț: 386 RON 299 RON
STAR US3 este o baterie de 3 filtre de 10" recomandata pentru imbunatatirea calitatii apei din retelele publice. Retine sedimente de pana la 1 micron dar si clorul sau alte substante chimice din apa. Livreaza apa cu un debit instant de 3.7 l/minut.
Preț: 150 RON
Bateria Simpla Deluxe este mai mare si mai eleganta decat varianta clasica. Permite utilizatorului sa racordeze furtun de 6 mm. Bateria se livreaza cu elemente de conectica.
Preț: 77 RON
Baterie Simpla special conceputa pentru filtrele de apa. Permite utilizatorului sa racordeze furtun de 6 mm. Bateria se livreaza cu elemente de conectica
Preț: 87 RON
Baterie Dubla special conceputa pentru filtrele de apa cu imbogatire. Permite utilizatorului sa racordeze 2 canale compatibile cu furtun de 6 mm. Bateria se livreaza cu elemente de conectica
Preț: 175 RON
Bateria Dubla Deluxe este mai mare si mai eleganta decat varianta clasica. Permite utilizatorului sa racordeze 2 canale compatibile cu furtun de 6 mm. Bateria se livreaza cu elemente de conectica
Preț: 55 RON
Carcasa de 10" compatibila cu cartuse de 25 cm folosita in special la sistemele de Osmoza Inversa. La acest tip de carcasa se pot adapta conectori rapizi de 1/4 sau 3/8 din oferta noastra.
Preț: 80 RON
Cartus de sediment pentru carcase de tip Big Blue 20" confectionat din fir de bumbac. Finete de filtrare 5 microni.
Preț: 80 RON
Cartus de Carbon Activ Block( CTO ) compatibil cu carcase Big Blue Slim - Filtreaza clor, substante chimice, si improspateaza gustul si mirosul apei.
Preț: 180 RON
Cartus de Carbon Activ Block ( CTO ) compatibil cu carcase Big Blue 20" - Filtreaza clor, substante chimice, si improspateaza gustul si mirosul apei.
Preț: 200 RON
Cartus compatibil cu carcase big blue de 20" Big, folosit pentru retinerea fierului si a altor metale grele din apa. Previne aparitia petelor de galbui sau rosiatice dar si a gustului metalic.
Preț: 39 RON
Cartus de Carbon Activ Granular ( GAC ) compatibil cu carcase de 10 " - Filtreaza clor, substante chimice, si improspateaza gustul si mirosul apei.
Preț: 280 RON
Cartus GAC + KDF, compatibil cu carcase Big Blue de 20" Big, Retine CLOR, Substante chimice, Metale Grele si Sediment pana la 20 microni. Kdf asigura efect antibacterian si previne aparitia bacteriilor in mediul filtrant.
Preț: 14 RON
Cartus de sediment pentru carcase de 10" confectionat din Polipropilena. Finete de filtrare 1 micron.
Preț: 40 RON
Cartus de sediment pentru carcase de tip Big Blue Slim confectionat din Polipropilena. Finete de filtrare 10 micron.
Preț: 77 RON
Cartus de sediment pentru carcase de tip Big Blue 20" confectionat din Polipropilena. Finete de filtrare 20 microni.
Preț: 77 RON
Cartus de sediment pentru carcase de tip Big Blue 20" confectionat din Polipropilena. Finete de filtrare 5 microni.
Preț: 80 RON
Cartus de sediment pentru carcase de tip Big Blue 20" confectionat din fir de bumbac. Finete de filtrare 50 microni.
Preț: 86 RON
Membrana de Ultrafiltrare de tip " Hollow Fiber ". Compatibila cu carcasele membranelor osmotice de 50-150 gpd. Adresata persoanelor ce doresc o filtrare fina dar care lasa mineralele in apa.
Preț: 70 RON
Cartus inline BIOCERAMIC, filet interior de 3/8", compatibil cu conectori rapizi din oferta noastra. Folosit pentru incarcarea apei cu ioni negativi antioxidanti.
Preț: 30 RON
Cartus inline GAC ( granualr activated carbon ), filet interior de 3/8", compatibil cu conectori rapizi din oferta noastra.
Preț: 15 RON
Cheie compatibila cu cartasele membranelor osmotice. Folosita pentru deschiderea cu usurinta a carcaselor de tip 50-150 GPD
Preț: 20 RON
Conectro rapid cu racord de 3/8" ( 10mm ) de tip Punte folosit pentru a imbina 2 bucati de furtun.
Preț: 20 RON
Conector rapid cu racord de1/4" ( 6mm ) si 3/8" ( 10mm ) de tip Punte folosit pentru a imbina 2 bucati de furtun de dimensiuni diferite.
Preț: 20 RON
Conector rapid de 1/4" folosit pentru adaptarea la 1/2" . Filet interior.
Preț: 20 RON
Conector rapid de tip T cu 2 legaturi de 3/8" ( 10mm ) si o legatura de 1/4" ( 6mm )
-13%
-13%
Preț: 1.548 RON 1.350 RON
Cel mai prerformant sistem de prefiltrare pentru intreaga casa! Sistemul STAR Big Blue contine 3 etape de filtrare si cartuse de dimensiuni generoase. Filtrarea se poate face pana la 1 micron, racordul este de 1" iar debitul de 5 mc/h. Capacitatea cea mai ridicata din clasa filtrelor Rezidentiale.
Preț: 10.000 RON
Filtru de dus Carbon activ + KDF, adresat persoanelor cu piele sensibila.Retine clorul, distruge bacteriile, coboara duritatea apei si filtreaza sedimente de pana la 15 microni. durata de viata 12.000 L sau 6 luni
Preț: 67 RON
Filtru de apa pentru masina de spalt si alte electrocasnice, menit sa retina Calcarul si sedimente pana la 15 microni. Va prelungeste durata de viata a masinii de spalat si poate fi folosit pana la 12.000 sau 6 luni.
Preț: 3 RON
Furtun 1/4" ( 6 mm ) folosit la racordarea filtrelor de apa sau a frigiderelor. Poate fi taiat la orice dimensiune.
Preț: 35 RON
Conector special pentru Ignienizare / Sterilizarea rezervorului se foloseste cu usurinta si este recomandat cel putin o data la 2-3 ani.
Preț: 99 RON
Kit complet cu Rama, Carcasa, Cartus si filtru de sediment de 1" . Acest filtru se adapteaza dedurizatoarelor mici din oferta noastra de pana la 12.5 L rasina. Racord 1", debit 2 mc/h. Fabricat in Italia.
Preț: 4.054 RON
Pachetul FITaqua Osmo S este adresat apartamentelor sau locuintelor mici care sunt racordate la reteaua publica sau surse proprii. Acest KIT asigura un confort sporit in locuinta dumneavoastra dar si apa potabila indiferent de sursa.
Preț: 4.982 RON
Pachetul cu cel mai bun raport calitate / pret adresat locuintelor care folosesc apa de put. Sistemul FITaqua asigura apa de consum de cea mai buna calitate la bucatarie ( garantat potabila ) in timp ce dedurizatorul si prefiltrul asigura apa menajera fara CALCAR si SEDIMENT in intreaga casa !
Preț: 3.138 RON
Kit complet recomandat locatiilor cu 2-4 persoane, cu cel mai bun rapord calitate / pret. Include un prefiltru din gama Cintropur, un dedurizator de ultima generatie cu rasina Purolite si o lampa UV. Duritate recomandata 10-20G.
Preț: 4.451 RON
Pachetul de filtre cu cel mai bun raport calite/pret. Contine un prefiltru Cintropur in doua trepte, un dedurizator de mare capacitate si o lampa uv sificient de puternica sa asigura sterilizarea in cele mai vitrege conditii.
Preț: 999 RON
Modelul T reprezinta o inovatie de producatorul Polonez FITaqua, vine cu un design mai atractiv si este mai compact decat filtrele clasice. Cartusele sunt capsulate si se inlocuiesc complet, facand astfel orice schimb mai simplu si mai igienic. Filtrul se livreaza impreuna cu Baterie Dubla, Kit de instalare si Rezervor de polipropilena de 12L.
Preț: 34 RON
Racord de intrare pentru filtre de apa de diverse dimensiuni, se monteaza direct pe conducta de apa rece si devieaza un traseu catre filtrul dumneavoastra. Racord conector 3/8" - 1/2" - 3/4" , Racord Robinet 1/4" ( 6mm )
Preț: 35 RON
Racord de intrare pentru filtre de apa de diverse dimensiuni, se monteaza direct pe conducta de apa rece si devieaza un traseu catre filtrul dumneavoastra. Racord conector 3/8" - 1/2" - 3/4" , Racord Robinet 3/8" ( 10mm )
Preț: 29 RON
Robinet de plastic ce poate fi folosit cu furtun de 1/4" ( 6mm ) cu conectare rapida.
Preț: 35 RON
Robinet de plastic ce poate fi folosit cu furtun de 3/8" ( 10 mm ) cu conectare rapida.
Preț: 99 RON
Tester portabil si compact folosit pentru masurarea concentratiei de impuritati solide din apa ( saruri ). Acest aparat se foloseste in special pentru determinarea eficientei membranelor osmotice.
Preț: 44 RON
Restrictor de presiune pentru sistemele de osmoza inversa. Valva se inseriaza pe instalatie pentru a limita debitul de apa ce ajunge la scurgere in timpul filtrarii.
Preț: 386 RON
Kit compus din Carcasa BIG BLUE 20", Filtru de sediment ( Se poate alege finetea de filtrare ), rama de prindere si cheie pentru cartuse. Filtrul STAR Big Blue se racordeaza la 1 " si dezvolta un debit de 5 mc/h. Recomandat pentru proejarea dedurizatoarelor si celorlalte echipamente din casa.
Preț: 65 RON
Carcasa de 10" cu racord de 1" recomandata pentru filtrarea la punct fix nu pentru intreaga locuinta. Se poate monta direct pe conducta de apa rece.
Preț: 3.870 RON
Statie folosita pentru eliminarea Nitratilor din apa. Apollo XL este un filtru de apa automat pentru Nitrati ce contine 25L de rasina si dezvolta un debit de 2.2 mc/h si se racordeaza la 1". Statia se regenereaza cu Sare Pastile.
Preț: 67 RON
Filtru de dus " Active Nano Media " adresat persoanelor cu piele sensibila.Previne aparita de piata pe para de dus, retine clorul, si filtreaza sedimente de pana la 15 microni. durata de viata 6000 L sau 6 luni
Preț: 67 RON
Set de 3 filtre de 10" FITaqua, fabricate in Polonia, compatibile cu sistemele clasice de osmoza inversa si sistemul US3. Contine 2 filtre de sediment si unul de carbon activ.
Preț: 44 RON
Valva cu 4 conectori, compatibila cu sistemele de osmoza inversa. Inchide si deschide filtrul in functie de schimbarile de presiune din instalatie.
Preț: 10 RON
Conector rapid de tip T cu 2 legaturi de 1/4" ( 6mm ) si o legatura filet de 3/8"
Preț: 232 RON
Filtru Big Blue Slim este compatibil cu cartuse de 50 cm ( Slim ) de sediment sau carbon activ.Filtrele de sediment disponibile pot avea porozitate de pana la 1 micron. Racordul - 3/4"
Preț: 126 RON
Set de 5 filtre FITaqua, fabricate in Polonia, compatibile cu sistemele clasice de osmoza inversa din gama RO6 RO7 si RO8. Contine 2 filtre de sediment, 2 de carbon activ si un filtru de mineralizare.
Preț: 97 RON
Set de 4 filtre FITaqua, fabricate in Polonia, compatibile cu sistemele clasice de osmoza inversa din gama LCD75 RO5, RO6, RO7 si RO8. Contine 2 filtre de sediment, 2 de carbon activ.
Preț: 959 RON
Sistemul STAR RO7, al producatorului polonez FITaqua, ofera utilizatorilor apa de cea mai buna calitate la un pret accesibil. Dispune de 7 etape de filtrare si poate fi folosit eficient in zonele unde presiunea apei este mare (4-6 bar). Star RO7 Produce apa pura si alcalina.
Preț: 174 RON
Set de 6 filtre FITaqua, fabricate in Polonia, compatibile cu sistemele clasice de osmoza inversa din gama RO7 si RO8. Contine 2 filtre de sediment, 2 de carbon activ, un filtru de mineralizare si unul de ionizare.
Preț: 1.300 RON
STAR RO7-UV Purifica apa pana la etapa 5, in urmatoarele 2 etape o imbogateste cu minerale si ii ridica PH-ul la nivel alcalin. Lampa UV Garanteaza apa sterila. Este recomandat in special pentru locuintele ce folosesc surse proprii ( apa de put ) si pot regla presiunea la peste 4 BAR.
Preț: 1.306 RON
STAR RO7-P este un purificator din Gama FITaqua ce livreaza APA PURA si apa ALCALINA si asigura mereu presiunea optima in instalatie indiferent de fluctuatiile acesteia.
-11%
-11%
Preț: 1.600 RON 1.420 RON
Filtrul RO7-UV-P ofera utilizatorilor apa PURA dar si apa Ionizata cu PH Alcalin. Datorita lampii UV garanteaza apa fara bacterii si alte microorganisme. Pompa Booster asigura mereu presiune optima si se adreseaza zonelor unde presiunea este mica sau oscileaza. Se livreaza cu kit de instalare, Rezervor de 12L Polipropilena si baterie dubla.
-17%
-17%
Preț: 1.209 RON 999 RON
STAR RO8 ofera utliziatorului toate avantajele unui purificator de apa complet, la un pret foarte accesibil. Acest sistem trateaza toti parametrii importanti ai apei livrand o apa de calitate superioara, terapeutica ce va va ajuta la curatarea organismului. Necesita o presiune de 4 Bari sau mai mult pentru a functiona corect.
Preț: 334 RON
Set complet de consumabile pentru sistemul STAR Big Blue. Contine 2 filtre de sediment si unul de Carbon Activ de 20 " ( 50 cm )
Preț: 58 RON
Filtru de apa pentru frigider universal, compatibil cu majoriatea frigiderelor de pe piata, LG, Samsung, Daewoo, Gorenje, Beko, Hotpoint, etc. Se livreaza cu conectori inclusi rapizi pentru furtun de 1/4" ( 6mm )
Preț: 1.450 RON
Sistemul STAR RO8-UV, fabricat in Polonia, ofera o fiabilitate sporita fata de competitorii sai si o calitate a apei desavarsita. Datorita celor 9 etape de filtrare ( inclusiv Lampa UV ) acesta este varful de gama in materie de purificatoare. Necesita presiune peste 4 bari pentru a functiona corespunzator.
Preț: 1.500 RON
STAR RO8-P trateaza toti parametrii importanti ai apei, Purifica datorita membranei osmotice, asigura structura moleculara a apei, remineralizeaza si ridica PH-ul. Datorita Pompei Booster sistemul isi asigura mereu presiune optima in instalatie. Se livreaza cu Kit de instalare, Rezervor de 12L de Polipropilena si Baterie dubla.
-14%
-14%
Preț: 1.749 RON 1.499 RON
STAR RO8-UV-P, cel mai complex sistem de pe piata, capabil sa livreze utilizatorului, APA PURA, apa Alcalina, Ionizata, si Structurata. Aceasta mini-uzina de apa GARANTEAZA APA POTABILA INDIFERENT DE SURSA si este recomandat inclusiv in zonele in care apa este contaminata cu substante chimice sau microorganisme.
Afişare 1 - 67 din 67 (1 pagini)

Cookies obligatorii

Aceste informatii, sunt obligatorii si necesare pentru o rulare optima.

Analiza si Statistici

Aceste informatii, sunt folosite pentru a construi profilul dumneavoastra si pentru a va arata continut relevant.

Marketing si Retarghetare

Colectarea acestor informatii, ne ajuta sa va pergatim exact ofertele potrivite, intereselor dumneavoastra.