Menu
Your Cart

Filtre de Apa - HORECA

Modul in care managerii de Restaurante si Cafenele isi desfasoara activitatea a evoluat mult in ultimii ani.
Instalarea de sisteme profesionale de filtrare a apei sporeste mult eficienta acestor afaceri.


In bucatarie : 

+ Sistemele de purificare a apei asigura apa de calitate superioara, PURA, pentru preparate, astfel apa nu este un factor care sa influenteze gustul produsului finit.
+ Intreg stafful poate sa foloseasca sistemul de filtrare din bucatarie pentru apa de baut, eliminand astfel nevoia de cheltuieli nedorite, depozitare si gunoi prezent in cazul apei imbuteliate.
+ Masina de spalat vase sau orice alt utilaj racordat la un purificator de apa, va avea in primul rand o durata de viata mai mare. Totusi, avantajele nu se termina aici ! 
Apa dedurizata / Pura, foloseste mai putin detergent pentru spalare si lasa paharele si farfuriile fara depuneri de calcar sau pete.

In bar : 

+ Sistemele profesionale de filtrare a apei pot furniza intreg necesarul de apa pentru prepararea bauturilor, masina de gheata si angajati.
+ In combinatie cu un dozator HORECA cu CO2, barmanul va avea mereu la indemana apa la temperatura camerei, apa rece, dar si apa carbogazoasa pentru prepararea bauturilor eliminand nevoia apei imbuteliate pentru prepararea bauturilor / protocol.
+ Eliminarea sticlelor PET din bar, aduce o economie directa, reduce spatiul necesar pentru depozitare si nu genereaza gunoi.
+ Gheata obtinuta cu apa purificata este perfect transparenta, punand in valoare orice cocktail si orice bautura preparata in bar.

La mese :

+ Apa purifcata atat plata cat si carbogazoasa, poate fi servita clientilor in carafe sau sticle speciale reutilizabile
+ Metoda ecologica si eficienta financiara.
+ Prin servirea apei in sticle reutilizabile se reduce considerabil nevoia de depozitare, manipulare si gunoiul generat de locatia dumneavoastra.

 

ELITE RO800 Direct Flow - Purificator - Krausen ELITE RO800 Direct Flow - Purificator - Krausen
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Sistemul Krausen Elite 800 GPD este soutia optima pentru locatiile cu spatiu limitat, care nu doresc sa monteze sisteme de filtrare clasice, cu rezervor. Debitul instant asigurat de acest sistem de filtrare este de 1.5-2L/minut.
2.300RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Sistemul Krausen Evolution 800 GPD este soutia optima pentru locatiile cu spatiu limitat, care nu doresc sa monteze sisteme de filtrare clasice, cu rezervor. Debitul instant asigurat de acest sistem de filtrare este de 1.5-2L/minut.
2.300RON
* Include TVA 19%
RO800 - HORECA X1- Direct Flow - Comercial - Krausen RO800 - HORECA X1- Direct Flow - Comercial - Krausen
New Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Purificator comercial dotat cu o singura membrana osmotica de 800 GPD si proiectat in special pentru segmentul HoReCa, poate asigur intreg consumul de apa, pura, fara calcar, clor, substante chimice, si alte impuritati, pentru o cafenea / un bar / un restaurant de capacitate mica. Asigura un debit instant de aprox 2L/minut.
2.319RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Purificator comercial, proiectat in special pentru segmentul HoReCa, poate asigur intreg consumul de apa, pura, fara calcar, clor, substante chimice, si alte impuritati, pentru o cafenea / un bar / un restaurant de capacitate mica. Asigura un debit instant de aprox 2L/minut.
2.419RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Un purificator de apa puternic si compact! Sistemul EXCELENTE GOLD foloseste membrane osmotice de capactiate mare pentru a livra un debit ridicat, instant de pana la 2L/minut. SIstemul functioneaza complet automat si este dotat cu microcontoller si display ce indica parametrii de functionare si durata de viata a filtrelor.
2.500RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Sistem performant de tratarea apei pentru HORECA. Aceast sistem poate produce 280L/h datorita celor doua membrane osmotice de 800 GPD fiecare, cu finete de filtrare 0,0001 microni. Sistemul vine dotat cu microcontrolle ce regleaza funcionarea si testeaza continuu calitatea apei la intrarea si iesirea din filtru, oferind utilizatorului o imagine clara a eficientei filtrarii la un moment dat.
2.980RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)