Filtre de Apa - HORECA
Modul in care managerii de Restaurante si Cafenele isi desfasoara activitatea a evoluat mult in ultimii ani.
Instalarea de sisteme profesionale de filtrare a apei sporeste mult eficienta acestor afaceri.
In bucatarie :
+ Sistemele de purificare a apei asigura apa de calitate superioara, PURA, pentru preparate, astfel apa nu este un factor care sa influenteze gustul produsului finit.
+ Intreg stafful poate sa foloseasca sistemul de filtrare din bucatarie pentru apa de baut, eliminand astfel nevoia de cheltuieli nedorite, depozitare si gunoi prezent in cazul apei imbuteliate.
+ Masina de spalat vase sau orice alt utilaj racordat la un purificator de apa, va avea in primul rand o durata de viata mai mare. Totusi, avantajele nu se termina aici !
Apa dedurizata / Pura, foloseste mai putin detergent pentru spalare si lasa paharele si farfuriile fara depuneri de calcar sau pete.
In bar :
+ Sistemele profesionale de filtrare a apei pot furniza intreg necesarul de apa pentru prepararea bauturilor, masina de gheata si angajati.
+ In combinatie cu un dozator HORECA cu CO2, barmanul va avea mereu la indemana apa la temperatura camerei, apa rece, dar si apa carbogazoasa pentru prepararea bauturilor eliminand nevoia apei imbuteliate pentru prepararea bauturilor / protocol.
+ Eliminarea sticlelor PET din bar, aduce o economie directa, reduce spatiul necesar pentru depozitare si nu genereaza gunoi.
+ Gheata obtinuta cu apa purificata este perfect transparenta, punand in valoare orice cocktail si orice bautura preparata in bar.
La mese :
+ Apa purifcata atat plata cat si carbogazoasa, poate fi servita clientilor in carafe sau sticle speciale reutilizabile
+ Metoda ecologica si eficienta financiara.
+ Prin servirea apei in sticle reutilizabile se reduce considerabil nevoia de depozitare, manipulare si gunoiul generat de locatia dumneavoastra.