Meniu
Coșul tău

Dedurizatoare de apa industriale

Dedurizatoarele de apa industriale se remarca prin debit ridicat, capacitate mare de filtrare si volmul ridicat intre regenerari.

Dedurizarea apei este un procedeu ce eficientizeaza orice proces tehnologic:
+ Dedurizatorul de apa elimina / reduce depunerile cauzate de calcar din orice instalatie. 
+ Prin dedurizarea apei se reduce aproape complet mentenanta necesara la instalatiile care folosesc apa pentru a functiona.
+ Apa dedurizata creste considerabil durata de viata a tuturor echipamentelor, reducand totodata costurile implicate pentru repararea sau inlocuirea acestora.
+ Prin folosirea unui dedurizator de apa in curatatorii, se reduce considerabil consumul de detergent.  Apa dedurizata necesita o cantitate mai mica de detergent pentru a spala eficient decat apa dura.

Putem asigura debitarea echipamentelor de dedurizare si putem recomanda intalatii complexe de filtrare in functie de necesitatile dumneavoastra.
Pentru a solicita o oferta personalizata va rugam sa folositi formularele de contact de pe site-ul www.staraqua.ro

Producator: FitAqua - Polonia
Dedurizator de apa industrial dotat cu 150 L rasina pentru dedurizare, C100 Leader, dotat cu valva de control RX68C cu racord de 1". Aceasta statie poate furniza apa dedurizata la un debit de pana la 6 m3/h si duritate intre 30-60 Gh.
7.900RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Dedurizator de apa industrial dotat cu 150 L rasina pentru dedurizare, C100 Leader, dotat cu valva de control RX74 cu racord de 2". Aceasta statie poate furniza apa dedurizata la un debit de pana la 10 m3/h si duritate intre 30-60 Gh.
9.000RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)