Meniu
Coșul tău

Filtre pentru Sediment

Cand vine vorba despre filtrare mecanica industriala, principala problema care apare este asigurarea debitului necesar.
Filtrarea mecanica este una simpla, ca principiu, dar atunci cand este necesar sa filtrezi cantitati mari de apa sau apa filtrata este foarte incarcata cu impuritati, acest lucru poate deveni o provocare! 

Filtrele industriale ofera in general un mix intre capacitate mare de filtrare si debit ridicat.

Exista doua variante de filtre mecanice :
- Automate 
- Simple 


Filtrele Automate : 
+ Filtrele automate se remarca prin capacitate mare de filtrare a sedimentelor grosiere
+ Nu necesita consumabile
+ Nu necesita mentenante pe perioade mari de timp
+ Reduc considerabil costurile de utilizare.

- Principalul dezavantal al statiilor de filtrare automate, cu autocuratare este finetea de filtrare>
- Aceste statii in general nu pot asigura filtrare mecanica fina.
- Pretul este in general ridicat comparativ cu filtrele.

Filtrele simple :
+ Asigura filtrare fina, de pana la 1 micron 
+ Sunt usor de montat si intretinut
+ Costuri mici de achizitie 
+ Exista posibilitatea sa fie necesara filtrare in cascada ( 2-3 filtre inseriate ) pentru a ajunge la o finete de filtrare foarte mare.

- In cazul apei bogate in impuritati filtrele fine se infunda foarte repede
- Necesita consumabile 
- Costurile de intretinere pot urca foarte mult cand se filtreaza cantitati mari de apa bogate in impuritati.

In functie de calitatea apei din locatie, cel mai eficient mix de filtrare va fi in general unul compus din o statie cu autocuratare grosiera si unul sau mai multe filtre simple montate dupa aceasta pentru a asigura filtrarea fina. 

Putem asigura debitarea echipamentelor de dedurizare si putem recomanda instalatii complexe de filtrare in functie de necesitatile dumeneavoastra.
Pentru a solicita o oferta personalizata va rugam sa folositi formularele de contact de pe site-ul www.staraqua.ro

Producator: Krausen - Letonia
Filtru de apa - Lavabil, cu discuri, racord 1.5" ce poate asigura un debit de pana la 15 m3/h recomandat pentru zonele in care apa este foarte murdara si infunda usor filtrele mai fine, care necesita consumabile. Poata asigura filtrare pana la 125 microni.
250RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Filtru de apa Big Blue SLIM inox, folosit in special in industria alimentara, cupa construita din INOX de calitate superioara, rezistent la presiune ridicata.
425RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Filtru de apa Industrial, lavabil,cu racord de 3" si debit ridicat. Filtreaza pana la 125 microni si este adegvat pentru folosirea in sisteme de irigatii, pentru protejarea filtrelor ulterioare sau in orice alt proces tehnologic unde se impune filtrare grosiera.
600RON
* Include TVA 19%
Producator: Cintropur - Belgia
Filtru de apa NW400 din gama Cintropur comercial. Livreaza un debit de 12 m3/h la un racord de 1.5". Este dotat cu maneca filtranta de 25 microni, doua manometre si robinet de purjare in standard. Optional se pot asigura elemente filtrante de 1-150 microni.
1.199RON
* Include TVA 19%
Producator: Cintropur - Belgia
NW500-TE este varianta Cintropur pentru Carbon ACTIV sau rasini sintetice, filtrul are racord de 2" filet exterior. NW500 TE se livreaza fara mediu filtrant si este recomandabil sa fie achizitionat cu o galetusa de Carbon Activ Cintropur.
1.650RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Cel mai performant sistem de filtrare rezidential ! Star BIG BLUE 20 de la producatorul Polonez FITaqua, livreaza debit ridicat dar si capacitate mare de filtrare. Datorita dimensiunilor impunatoare, acest filtru de apa poate retine o canitatate de pana la 6 ori mai mare decat filtrele clasice de 10"
1.700RON
* Include TVA 19%
Producator: Cintropur - Belgia
Cel mai vandut filtru industrial Cintropur, NW500 asigura acelasi mix de debit ridicat cu pierdere de resiune mica cu care ne-a obisnut producatorul belgian. Acest filtru de apa dezvolta un debit de 20m3/h si are un racord de 2"- filet exterior. Se livreaza complet cu meneca filtranta de 25 microni, 2 manometre, robinet de prjare si cheie. Filtre compatibile 1-300 microni.
1.750RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Filtru pentru sediment automat, dotat valva de control electronica, RX65, si 40 L de rasina Turbidex® capabila sa retina impuritati solide de pana la 5 microni. Statia BD40 Turbidex este recomandata pentru a asigura o prefiltrare grosiera in zonele unde apa contine o cantitate mare de impuritati solide.
1.949RON
* Include TVA 19%
Producator: Cintropur - Belgia
Filtrul de apa CIntropur NW650 dezvolta un debit de 25m3/h si are un racord de 2.5", se livreaza standard cu filtru de 25 microni, flanse, 2 manometre, robinet de purjare si cheie pentru carcasa. Este un filtru robust care poate rezista la presiuni de pana la 16 bar.
1.999RON
* Include TVA 19%
Producator: Cintropur - Belgia
Filtrul de apa Cintropur NW800 dezvolta un debit de 30m3/h si are un racord de 3", se livreaza standard cu filtru de 25 microni, flanse, 2 manometre, robinet de purjare si cheie pentru carcasa. Este un filtru robust care poate rezista la presiuni de pana la 16 bar.
2.399RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)