Meniu
Coșul tău

Lampi UV - Industriale

Sterilizarea apei este unul din cele mai importante elemente in agricultura, zootehnie dar si in procese tehnologice complexe.
Microorganismele pot cauza pagube insemnate in toate domeniile de mai sus.

Prin instalarea unui sterilizator de apa cu ultraviolete, scadeti cu pana la 99.9% riscul de contaminare in instalatia dumneavoastra.

Lampile UV folosesc radiatii de tip UV-C pentru a steriliza apa, asigurand totodata un debit instant de apa sterila care se poate adapta la orice instalatie deja existenta.

Lamplie UV industriale se folosesc in domenii precum :

Piscicultura - sterilizarea cu UV reduce riscul de imbolnavire a pestilor si previne aparita de microorganisme sau chiar si alge / diversi contaminanti organici. Lampile UV se pot folosi in instalatii de recirculare pentru lacuri artificiale pentru curatarea continua a apei.
Agricultura - apa sterilizata cu UV, folosita la irigatii reduce complet riscul de contaminare a plantelor.
Zootehnie - apa folosita la adaparea animalelor este important sa fie sterilia pentru a elimina riscul de imbolnavire cu bacterii virusuri sau alti contaminanti organici.
Industrie - in rezervoare de stocare a apei, pe conducte sau chiar si la punctul de consum, se pot dezvolta bacterii si alte microorganisme. Pentru a asigura sterilizarea acestora si a altor echipamente se pot folosi lampi cu ultraviolete.
Horeca - pentru reducerea / eliminarea clorului din piscina se pot realiza instalatii de recirculare dotate cu lampi cu ultraviolete. Acestea sterilizeaza continuu apa si previn contaminarea.

Producator: Krausen - Letonia
Lampa UV industriala cu racord de 1" si debit de pana la 6m3/h. Este dotata cu 2 x bulb uv 55W si poate asigura o eficienta de sterilizare de pana la 99.99% in limita a 10.000 ore de functionare.
1.839RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Lampa UV industriala cu racord de 1.5" si debit de pana la 12m3/h. Este dotata cu 3 x bulb uv 55W si poate asigura o eficienta de sterilizare de pana la 99.99% in limita a 10.000 ore de functionare.
2.710RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Lampa UV industriala cu racord de 1.5" si debit de pana la 15m3/h. Este dotata cu 4 x bulb uv 55W si poate asigura o eficienta de sterilizare de pana la 99.99% in limita a 10.000 ore de functionare.
3.485RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Lampa UV profesionala pentru sterilizarea apei. Asigura un debit ridicat si un racord de 2". Panoul de comanda alimenteaza fiecare lampa in parte si contorizeaza numarul de ore de functionare.
3.900RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Lampa UV industriala cu racord de 2" si debit de pana la 20 m3/h. Este dotata cu 6 x bulb uv 55W si poate asigura o eficienta de sterilizare de pana la 99.99% in limita a 10.000 ore de functionare.
4.600RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Lampa UV industriala cu racord de 3" si debit de pana la 30 m3/h. Este dotata cu 8 x bulb uv 55W si poate asigura o eficienta de sterilizare de pana la 99.99% in limita a 10.000 ore de functionare.
6.500RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)