Meniu
Coșul tău

Osmoza Inversa Industriala

Purificatoarele de apa cu Osmoza Inversa folosite in industrie sunt adevarate  " uzine de apa ", putand fi dotate cu automatizari, protectii si sisteme de dozare.

Aceste sisteme de filtrare se vor cataloga in functie de debitul produs, cotat in galoane / zi 
Arhitectura sistemului poate fi diferita la instalatiile de capacitate mai mare. Daca la sistemele de osmoza inversa industriale de capacitate mica prefiltrarea asigurata se limiteaza la cateva prefiltre de sediment fin si carbon activ, la cele de capacitate mare se pot instala inclusiv statii automate de dedurizare sau prefiltre cu carbon activ automate, sisteme de dozare, toate acestea pentru protejarea membranelor osmotice si pentru asigurarea unui standard ridicat de calitatea apei la iesire !

Osmoza inversa este cea mai performanta metoda de filtrare a apei. Membranele Osmotice folosite in acest procedeu de filtrare asigura o finete de filtrare de 0.0001 microni, ceea ce le plaseaza in varful priamidei cand vine vorba de performanta.
Filtrarea apei la 0.0001 microni nu este aleasa aleator ci exploateaza dimensiunea foarte redusa a moleculei de apa.
Cand vine vorma de dimensiune, cea mai mica molecula din natura este H2. 
Molecula de apa se afla si ea pe podium, fiind compusa din H2 + O, pastreaza dimensiuni foarte reduse, mult mai mici decat majoritatea contaminantilor. 
Din acest motiv prin filtrarea la 0.0001 microni => o apa cu o puritate de pana la 98-99%. 

Putem asigura debitarea echipamentelor de dedurizarea si putem recomanda intalatii complexe de filtrare in functie de necesitatile dumeneavoastra.
Pentru a solicita o oferta personalizata va rugam sa folositi formularele de contact de pe site-ul www.staraqua.ro

Osmoza Inversa - Industriala - KRS 6000 GPD Osmoza Inversa - Industriala - KRS 6000 GPD
New Pre-Comanda
Producator: Krausen - Letonia
Osmoza Inversa industriala, dotata cu 4 membrane de tip 4040 ce dezvolta un debit cumulat de pana la 1m3/h. Statia se livreaza pre-asamblata, gata de montaj cu toate accesoriile incluse.
29.000RON
* Include TVA 19%
Osmoza Inversa - Industriala - KRS 12000 GPD Osmoza Inversa - Industriala - KRS 12000 GPD
New Pre-Comanda
Producator: Krausen - Letonia
Osmoza Inversa industriala, dotata cu 8 membrane de tip 4040 ce dezvolta un debit cumulat de pana la 2m3/h. Statia se livreaza pre-asamblata, gata de montaj cu toate accesoriile incluse.
58.000RON
* Include TVA 19%
Osmoza Inversa - Industriala - KRS 24000 GPD Osmoza Inversa - Industriala - KRS 24000 GPD
New Pre-Comanda
Producator: Krausen - Letonia
Osmoza Inversa industriala, dotata cu 4 membrane de tip 8040 ce dezvolta un debit cumulat de pana la 4 m3/h. Statia se livreaza pre-asamblata, gata de montaj cu toate accesoriile incluse.
79.875RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)