Krausen

Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 200 RON
Lampa UV Krausen de mici dimensiuni folosita la filtrele de apa, acest sterilzator se poate racorda direct cu furtun de 1/4" ( 6mm). Putere de 6 W debit 3.7 l/minut.
Preț: 399 RON
Baterie Clasica cu 3 canale compatibila cu toate filtrele de apa din oferta noastra, Culoare Inox Mat, livreaza apa calda / rece pe un robinet si apa filtrata pe celalalt.
Preț: 150 RON
By-pass OEM pentru Vavle RX cu conexiune de 1". Compatibil cu statiile incepand cu 25 L rasina.
Preț: 14 RON
Carcasa goala ce poate fi incarcata cu orice tip de mineral / rasina. Se pot conecta conectori qc de 10"
Preț: 39 RON
Cartus de schib pentru filtrele de apa calda, retine impuritati mecanice de pana la 10 microni si suporta temperaturi de pana la 70grade. Garniturile albastre sunt confectionate din cauciuc termic.
Preț: 1.700 RON
Dedurizator ECO25 de la producatorul leton, Krausen. Aceasta statie ofera capacitate mare de dedurizare la un pret accesibil. Regenerarea se face automat, volumetric si poate satisface nevoile unei locuinte cu 3-6 utilizatori in functie de duritatea apei.
Preț: 1.900 RON
Dedurizator ECO30 de la producatorul leton, Krausen. Aceasta statie ofera capacitate mare de dedurizare la un pret accesibil. Regenerarea se face automat, volumetric si poate satisface nevoile unei locuinte cu 4-7 utilizatori in functie de duritatea apei.
Preț: 7.400 RON
Dedurizator Industrial cu 150 L rasina, adegvat pentru blocuri, ansambluri rezidentiale sau fabrici. Principalul atu al statiei este capatiatea de filtrare, aceasta fiind capabila sa livreze o cantiate foarte mare de apa intre regenerari. Pentru a dezvolta un debit mai mare se pot monta mai multe statii in paralel.
Preț: 8.500 RON
Statia A150-2 foloseste o valva de control cu racord de 2 ", reuseste astfel sa dezvolte un debit mai mare, de pana la 10 mc/h pastrand aceeasi capacitate de filtrare ridicata. Este adresata locatiilor cu consum ridicat de apa intr-un timp scazut.
Preț: 900 RON
Dedurizatorul Krausen Mini vine sa umple segmentul locuintelor mici, sau apartamentelor care doresc sa dedurizeze apa pentru un boiler si/sau masina de spalat. Acest Micro-Dedurizator are 2.5L rasina, se regenereaza automat si dezvolta un debit de 0.5 mc/h, suficient pentru 2 consumatori.
Preț: 2.710 RON
AquaMIX duce filtrarea fara consumabile la un alt nivel. Primul deferizator capabil sa reduca si Duritatea apei. NU NECESITA CONSUMABILE, regenerarea se face cu O2 + Apa.
Preț: 3.677 RON
AquaMIX duce filtrarea fara consumabile la un alt nivel. Primul deferizator capabil sa reduca si Duritatea apei. NU NECESITA CONSUMABILE, regenerarea se face cu O2 + Apa.
Preț: 10.000 RON
Deferizatorul Aqualuxe este contine o rasina inovatoare ce permite Deferizarea FARA CONSUMABILE. Regenerarea rasinii se face cu apa bogata in Oxigen provenit de la turbina echipamentului. Statia contine 39L rasina Aqualuxe si poate desrevi o locuinta de 4-8 persoane.
Preț: 2.799 RON
Dozator Apa - Office STAR : Dozator de apa pentru birou capabil sa livreaze apa pura, Calda sau Rece prin simpla apasare a clapetei. Dotat cu un sistem de osmoza inversa de capacitate mare ( 380 GPD ) acest aparat poate produce pana la 60L de apa / ora.
Preț: 2.129 RON
Un dozator de apa Complet! White Star produce 15 l/h datorita purificatorului cu osmoza inversa integrat, pe care o stocheaza in 3 rezervoare ( Apa Calda / Rece / Temperatura camerei ). Termostatul este electronic si se poate regla Grad cu Grad atat pe apa calda cat si pe apa rece. Apa este PURA, asadar dozatorul NU NECESITA detartrare deoarece nu exista calcar in apa. Se poate monta direct pe blat si se racordeaza la retea cu kitul din pachet.
Preț: 50 RON
Electrovalva pentru filtre de apa, se poate livra impreuna cu conectori rapizi din oferta noastra de 1/4" (6mm) sau 3/8" (10mm)
Preț: 55 RON
Electrovalva pentru filtre de apa, se poate livra impreuna cu conectori rapizi din oferta noastra de 1/4" (6mm) sau 3/8" (10mm)
Preț: 250 RON
Filtru de apa lavabil construit din cupru, cu sita de inox de 40 microni. Dezvolta un debit de 3 mc/h si este racordat pe 3/4 ". Se preteaza pentru orice dedurizator compact din oferta noastra. Vine dotat cu manomentru si robinet de purjare.
Preț: 90 RON
Filtru Lavabil Y cu disk-uri, racordat pe 1" ce produce un debit de 6 mc/h si poate filtra pana la 125 microni. Nu are consumabile si este recomandat pentru sisteme de irigatii sau pentru a proteja filtrele fine din instalatie.
Preț: 300 RON
Filtru Lavabil Y cu disk-uri, racordat pe 2 " ce produce un debit de 25 mc/h si poate filtra pana la 125 microni. Nu are consumabile si este recomandat pentru sisteme de irigatii sau pentru a proteja filtrele fine din instalatie.
Preț: 150 RON
Filtru Y cu Sita de INOX, lavabila, ce poate filtra pana la 530 microni ( aprox jumatate de mm ). Recomandat pentru filtrarea impuritatilor mari din apa si pentru a proteja alte filtre mai fine din instalatie. Racord 1.5" debit 14 mc/h.
Preț: 300 RON
Sistem de ultrafiltrare pentru apa de consum cu montare sub chiuveta, in 3 trepte, dotata cu prefiltru de sediment, filtru de carbon activ si membrana hollow fiber de 0.01 microni
Preț: 875 RON
Sistem complet de prefiltrare pentru intreaga casa de tip BIG BLUE 20. Filtrul de apa vine dotat cu rama metalica,2 etape de filtrare si manometru. Poate dezvolta un debit de pana la 5 m3/h si are racord de 1 " > Include Cartuse <
Preț: 1.106 RON
Sistem complet de prefiltrare pentru intreaga casa de tip BIG BLUE 20. Filtrul de apa vine dotat cu rama metalica, 3 etape de filtrare si manometru. Poate dezvolta un debit de pana la 5 m3/h si are racord de 1 " > Include Cartuse <
Preț: 600 RON
Filtru de apa Industrial, lavabil,cu racord de 3" si debit ridicat. Filtreaza pana la 125 microni si este adegvat pentru folosirea in sisteme de irigatii, pentru protejarea filtrelor ulterioare sau in orice alt proces tehnologic unde se impune filtrare grosiera.
Preț: 1.450 RON
Filtru de apa cu discuri pentru sedimente, finete de filtrare 125 microni,de bit foarte mare, pana la 100 m3/h. Folosit in special pentru filtrarea apei in industrie / irigatii / sau ansamble rezidentiale.
Preț: 450 RON
Sistem de ultrafiltrare cu finete de 0.01 microni cu purjare manuala, filtreaza substante chimice, fizice si organice fara a demineraliza. Este recomandat pentru a fi montat pe retele publice, controlate.
Preț: 135 RON
Filtru de apa complet folosit pentru apa calda. Filtreaza sedimente, rugina si alte impuritati mecanice de pana la 10 microni. Racordul este de 3/4" iar debitul de pana la 3 mc/h.
Preț: 75 RON
Krausen LED: Acum vei sti mereu cand apa curge la temperatura IDEALA ! Filtru de dus Krausen cu LED. Para nu folosest baterii si lumineaza diferit in functie de temperatura apei.
Preț: 871 RON
Cel mai bine vandut sterilizator din oferta noastra, lampa Ecolight 55W este face fata la majoritatea nevoilor rezidentiae datorita debitului de 3 mc/h dezvoltat. Construita din inox cu racorduri de 3/4" aceasta lampa poate steriliza eficient apa in locuinte cu 5-10 persoane.
Preț: 699 RON
Sterilizator uv cu racord 1/2" si putere 25 W, poate asigura apa sterila in limita a 1.5 mc/h. Putere suficienta pentru locuintele cu 2-4 persoane.
Preț: 180 RON
Membrana osmotica de 100 GPD, fabricata de Krausen Letonia, ofera calitatea de filtrare a membranelor osmotica la un pret accesibil. Aceasta membrana este compatibila cu toate sistemele casnice dotate cu rezervor si carcasa 1812
Preț: 300 RON
Membrana Osmotica ce dezvolta un debit instant de 0.5 L / minut ( 200 GPD ) compatibila cu carcasa standard 1812. Aceasta este cea mai mare membrana disponibila pentru acest tip de carcasa.
Preț: 125 RON
Membrana Osmotica - 50 GPD - fabricata de Krausen Letonia. Ofera calitatea de filtrare a membranelor osmotice ( 0.0001 microni ) la un pret accesibil. Aceasta membrana este compatibila cu toate sistemele casnice dotate cu rezervor si carcasa 1812
Preț: 150 RON
Membrana osmotica de 75 GPD, fabricata de Krausen Letonia, ofera calitatea de filtrare a membranelor osmotice ( 0.0001 microni ) la un pret accesibil. Aceasta membrana este compatibila cu toate sistemele casnice dotate cu rezervor si carcasa 1812
Preț: 3.131 RON
Kit complet pentru intreaga locuinta, recomandat locatiilor cu 2-4 utilizatori, duritate 10-20G. Datorita lampii uv, apa rezultata va fi complet sterila. Acest pachet se poate folosi pentru potabilizarea apei de put si protejarea instaltiilor.
Preț: 2.449 RON
Cel mai ieftin sistem de filtre pentru intreaga locuinta, recomandat pentru 2-3 utilizatori, in zonele unde apa nu are mai mult de 15G si necesita sterilizare.
Preț: 3.698 RON
Pachet complet pentru intreaga casa, recomandat locuintelor medii/mari, cu 2-6 locatari, unda apa nu depaseste 30G. Asigura Sterilizarea apei cu UV
Preț: 3.351 RON
Un pachet foarte accesibil, recomandat locatiilor cu 2-4 utilizator, care foloses apa din reteaua publica cu duritate de pana in 25G. Pachetul include un prefiltru, un dedurizator de 20L rasina si un purificator in 5 trepte pentru bucatarie.
Preț: 4.209 RON
Un pachet de filtre foarte eficient, recomandat locuintelor care folosesc apa de put. Pachetul Osmo este capabil sa asigure apa limpede si dedurizata in toata casa, iar la bucatarie APA PURA ( garantat potabila ) sigura pentru consum.
Preț: 2.300 RON
Purificator de apă - Krausen Excelente RED 800 Direct Flow: Purificator cu Osmoza Inversa - Direct Flow, dotat cu o doua membrane osmotice de 400 GPD. Filtrul reuseste sa dezvolte un debit INSTANT de 70 L /h si poate fi folosit fara rezervor. Este recomandat locatiilor in care spatiul este limitat sau persoanelor care prefera ca apa sa fie mereu proaspat filtrata.
Preț: 2.980 RON
Sistem performant de tratarea apei pentru HORECA. Aceast sistem poate produce 280L/h datorita celor doua membrane osmotice de 800 GPD fiecare, cu finete de filtrare 0,0001 microni.
-17%
-17%
Preț: 2.419 RON 1.999 RON
Purificator comercial, dotat cu 2 membrane osmotice de 400 GPD fiecare ( 2*70L/ora ), adresat segmentului HORECA sau locatiilor care au nevoie de o cantitate mai mare de apa. Sistemul se livreaza cu Kit de Instalare, baterie si cheie pentru cartuse.
Preț: 1.000 RON
Purificatoru Krausen LCD75 este o varianta economica pentru cei ce doresc sa obtina apa pura direct la robinet.Micro-controllerul afiseaza instant valoarea de TDS (Puritate) a apei filtrate. Purificatorul se livreaza cu Kit de instalare, Baterie simpla si rezervor de 8L
Preț: 1.800 RON
Purificatorul LCD75-Direct Flow face parte din noua gama de sisteme Krausen Fara Rezervor. Acesta este bazat pe aceeasi platforma a filtrelor clasice dar cu carcase mai robuste, o pompa de presiune de capacitate sporita si 2 membrane de 200 GPD.
Preț: 32.990 RON
Sistem Industrial ce foloseste 8 membrane osmotice 4040 cu un debit de 1500 GPD pentru a asigura un debit instant de 2000 L / h. Datorita procentului de rejectie de oana la 98%, instalatia livreaza apa pura fara sedimente, substante chimice sau organice.
Preț: 62.499 RON
Sistem Industrial ce foloseste 8 membrane osmotice 8080 cu un debit de 3000 GPD pentru a asigura un debit instant de 4000L / h. Datorita procentului de rejectie de oana la 98%, instalatia livreaza apa pura fara sedimente, substante chimice sau organice.
Preț: 16.999 RON
Sistem Industrial ce foloseste 2 membrane osmotice 4040 cu un debit de 1500 GPD pentru a asigura un debit instant de 500 L / h. Datorita procentului de rejectie de oana la 98%, instalatia livreaza apa pura fara sedimente, substante chimice sau organice.
Preț: 24.990 RON
Sistem Industrial ce foloseste 4 membrane osmotice de tip 4040-1500 GPD, capabil sa dezvolte un debit instant de 1000L /h. Datorita procentului de rejectie de oana la 98%, instalatia livreaza apa pura fara sedimente, substante chimice sau organice.
Preț: 1 RON
Set de filtre pentru dozatoare, se conecteaza direct la dozator cu conectori de 1/4". Conexiunea filtrului este un TUB de 6 mm grosime ce se introduce direct in conector.
Preț: 195 RON
Set complet de filtre compatibil cu dozatoarele Office Star. Termen de inlocuire 6 luni
Preț: 3.000 RON
Statia multifiltrare A20-Multi este proiectata pentru a se incadra in cele mai inguste spatii. Dispune de 20L rasina multifiltrare,racord 3/4" si dezvolta un debit de 1.5 mc/h. Poate sa deserveazsca o locuinta de 2-5 persoane in functie de concetratia de Duritate / Fier / Mangan.
Preț: 3.870 RON
tatia multifiltrare A33-Multi Incheie game de Compacte. Dispune de 33L Rasina multifiltrare, Racord de 1" si debit 2.2 mc/h. Poate sa deserveazsca o locuinta de 4-6 persoane in functie de concetratia de Duritate / Fier / Mangan.
Preț: 7.789 RON
Statie automata, Multi 125 L cu racord de 1 ", capabila sa livreze o cantiate mare de apa intre regenerari. Se preteaza locatiilor cu consum mare de apa la debit mediu. Statia se poate monta in sistem duplex prin adaugarea unei butelii aditionale.
Preț: 8.799 RON
Statie automata, Krausen Multi 125 L dotata cu valva RX74 si racord de 2 ". Livreze atat o cantiate mare de apa intre regenerari cat si un debit instant ridicat. Statia se poate monta in sistem duplex pentru a furniza apa 24/24.
Preț: 70 RON
Teaca de quart pentru lampile UV Krausen de 6W
-22%
-22%
Preț: 2.300 RON 1.799 RON
Purificator de apă - Krausen Elite 800 Direct Flow: Purificator cu Osmoza Inversa - Direct Flow, dotat cu o membrana osmotica de 800 GPD. Filtrul reuseste sa dezvolte un debit INSTANT de 70 L /h si poate fi folosit fara rezervor. Este recomandat locatiilor in care spatiul este limitat sau persoanelor care prefera ca apa sa fie mereu proaspat filtrata.
Preț: 699 RON
Modelul Krausen RO5 este cel mai accesibil sistem de osmoza inversa de pe piata. Ofera cel mai bun raport calitate / pret vine dotat cu toate accesoriile necesare pentru montaj inclusiv rezervor 8L si baterie ceramica.
Preț: 1.150 RON
Purificatorul Krausen RO7-LCD75-P este o varianta economica pentru cei ce doresc sa obtina apa pura, cu PH alcalin direct la robinet. Micro-controllerul afiseaza instant valoarea de TDS (Puritate) a apei filtrate. Purificatorul se livreaza cu Kit de instalare, Baterie simpla si rezervor de 8L
-22%
-22%
Preț: 4.258 RON 3.300 RON
Statia de multifiltrare BD40 se adreseaza locatiilor in care apa contine: Duritate de pana la 60G, Frier pena la 12 mg/L si Mangan pana la 4 mg/L. Debitul dezvoltat este de 3 mc/h ceea ce asigura consumul necesar pentru 5-10 utilizatori. Statia functioneaza complet automat si foloseste Sare pentru Regenerare.
Preț: 1.839 RON
Lampa cu Ultraviolete - Industriala cu racord de 1" si putere 110W. Contine 2 lampi de 55W alimentate individual si poate livra un debit de 6 mc/h.
Preț: 1.300 RON
Purificator apa compact - ROYAL II: Purificator de apa compact, cu microcontroller, contine 5 etape de filtrare si pompa booster. Filtrul are un design elegant si se poate monta atat sub chiuveta cat si la vedere. Se livreaza cu Kit de instalare, Baterie simpla, rezervor metalic de 8 L.
Preț: 1.300 RON
Purificatorul Krausen RO7-LCD75-UV-P este o varianta economica pentru cei ce doresc sa obtina apa pura, sterilizata cu UV si cu PH alcalin direct la robinet. Micro-controllerul afiseaza instant valoarea de TDS (Puritate) a apei filtrate. Purificatorul se livreaza cu Kit de instalare, Baterie simpla si rezervor de 8L.
Preț: 532 RON
Bateriei este premium, cu 3 canale ( apa calda, apa rece, apa filtrata ). Va permite folosirea sistemelor de filtrare fara a mai necesita gaurirea chiuvetei sau a blatului.
Preț: 25 RON
Rezerva pentru para de durs Krausen SPA cu 3 minerale.
Preț: 10.000 RON
Deferizatorul Aqualuxe AERO39 retine Fierul si Manganul din apa. Regenerarea se face, asa cum sugereaza si numele, cu AER. Spre deosebire de statiile clasice Aqualuxe, Aero nu necesita turbina pentru a functiona. Recomandat pentru 4-8 persoane.
Preț: 2.710 RON
Lampa cu Ultraviolete - Industriala cu racord de 1.5" si putere 165W. Contine 3 lampi de 55W alimentate individual si poate livra un debit de 12 mc/h.
Preț: 10.000 RON
Deferizatorul Aqualuxe este contine o rasina inovatoare ce permite Deferizarea FARA CONSUMABILE. Regenerarea rasinii se face cu apa bogata in Oxigen provenit de la turbina echipamentului. Statia contine 59L rasina Aqualuxe si poate deservi o locuinta de 5-10 persoane.
Preț: 165 RON
Set de filtre compatibil cu sistemele DIRECT FLOW si COMPACTE din oferta noastra. Contine 4 cartuse 2 de sediment si 2 de carbon activ.
Preț: 3.484 RON
Lampa cu Ultraviolete - Industriala cu racord de 1.5" si putere 220W. Contine 4 lampi de 55W alimentate individual si poate livra un debit de 15 mc/h.
-18%
-18%
Preț: 3.677 RON 2.999 RON
Statia de multifiltrare BD30 se adreseaza locatiilor in care apa contine: Duritate de pana la 40G, Frier pena la 10 mg/L si Mangan pana la 3 mg/L. Debitul dezvoltat este de 3 mc/h ceea ce asigura consumul necesar pentru 5-10 utilizatori. Statia functioneaza complet automat si foloseste Sare pentru Regenerare.
Preț: 435 RON
Membrana Osmotica Krausen 400 gpd,fabricata in LETONIA, compatibila cu sistemele Direct Flow din oferta noastra. Dezvolata un debit de 70l/h si filtreaza la 0.0001 microni
Preț: 4.400 RON
Lampa cu Ultraviolete - Industriala cu racord de 2" si putere 330W. Contine 6 lampi de 55W alimentate individual si poate livra un debit de 20 mc/h.
Afişare 1 - 75 din 75 (1 pagini)

Cookies obligatorii

Aceste informatii, sunt obligatorii si necesare pentru o rulare optima.

Analiza si Statistici

Aceste informatii, sunt folosite pentru a construi profilul dumneavoastra si pentru a va arata continut relevant.

Marketing si Retarghetare

Colectarea acestor informatii, ne ajuta sa va pergatim exact ofertele potrivite, intereselor dumneavoastra.