Meniu
Coșul tău

Filtre de Apa - Pentru BaieDe la caz la caz, baia poate fi cel mai mare consumator de apa al unei locuinte;.In baie gasim de obicei, pe langa dus / cada, masina de spalat rufe, chiuveta, boiler, centrala, si chiar alte echipamente care folosesc apa.
Toate acestea trebuiesc protejate impotriva depunerilor de calcar, sedimente sau chiar si substante chimice.

In aceasta categorie veti gasi :
- Filtre de apa pentru dus ce asigura dedurizare si declorinare.
- Filtre pentru apa calda pentru sedimente.
- Dedurizatoare compacte la care se pot racorda masina de spalat, boilerul sau la alte echipamente.
- FIltre de apa pentru electrocasnice ce asigura dedurizare si filtrare mecanica.

Experienta unei bai cu apa dedurizata este unica, apa dedurizata lasa pielea fina dupa uscare spre deosebire de apa dura ( piele uscata ).
Persoanele cu piele sensibila vor beneficia de o apa fina, fara clor si alte substante chimice care pot cauza iritatii.

Putem asigura debitarea echipamentelor de dedurizare si putem recomanda instalatii complexe de filtrare in functie de necesitatile dumeneavoastra.
Pentru a solicita o oferta personalizata va rugam sa folositi formularele de contact de pe site-ul www.staraqua.ro

Para de dus cu 4 functii, Krausen SPA, iti va oferi cel mai relaxant dus, spa la tine acasa! Compatibila cu furtunul dusului, Krausen Spa se instaleaza cu foarte mare usurinta inlocuind para existenta.
48RON
* Include TVA 19%
Filtru de dus - FitAqua PRO - KDF Filtru de dus - FitAqua PRO - KDF
New -34 %
Producator: FitAqua - Polonia
Filtru de dus profesional, proiectat si fabricat in Polonia. Fit Aqua PRO este recomandat in special persoanelor cu piele sensibila dar nu numai !
59RON 89RON
* Include TVA 19%
Filtrul de dus care le are pe toate ! Compact, usor de montat si foarte puternic. Tehnologia Active Nano Media iti va schimba experianta dusului, recomandat in special persoanelor cu piele sensibila la clor si duritate.
67RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Singurul filtru de care masina de spalat are nevoie ! Dedurizezeaza, retine impuritatile de pana la 15 microni si este foarte compact si usor de montat.
67RON
* Include TVA 19%
Para de dus Krausen LED emite 3 culori diferite in functie de temperatura apei, astfel veti sti mereu cand apa are temperatura corecta pentru dus. Dotata cu minerale pentru efect terapeutic.
75RON
* Include TVA 19%
RED HOT - Filtru pentru apa calda RED HOT - Filtru pentru apa calda
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Majoritatea filtrelor de apa sunt construiete pentru a filtra apa rece, totusi ce te faci cand ai nevoie de filtrare pentru apa la temperaturi peste 40 grade? Filtrul de apa RED-HOT este solutia. Este construit dintr-o polipropelena speciala, rezistenta la temperaturi de pana la 75 de grade, si contine un cartus cu garnituri din silicon termic.
135RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)