Meniu
Coșul tău

Filtre de apa - Pentru Birou

Din ce in ce mai multe firme au facut tranzitia de la apa imbuteliata la apa filtrata cand vine vorba despre asigurarea apei de consum pentru angajati.

Principalele motive sunt : 

+ Dozatoarele de apa cu filtru integrat nu necesita depozitarea si schimbarea bidonului cu apa, filtreaza automat apa pentru a reumple rezervoarele interne.
+ Costul / L este infim de mic comparativ cu apa imbuteilata, undeva la 0.02 RON / L comparativ cu 1-1.5 RON / L 
+ Dozatoarele dotate cu purificatoare de apa cu osmoza inversa, livreaza o calitate superioara majoritatii apelor imbuteliate de pe piata.
+ Un dozator de apa este usor de instalat, se poate monta in orice incapere care are acces la o sursa de apa. Racordul se poate face cu furtun de 6mm, flexibil, usor de pozat si nu necesita personal autorizat.
+ Oricine poate monta un dozator de apa in 10 minute ! 

In aceasta categorie puteti gasi : 

Dozatoare de apa cu ultrafiltrare 
Dozatoare de apa cu osmoza inversa
Dozatoare de apa pentru HORECA cu CO2 

In functie de domeniul de activitate, costurile cu apa pentru angajatii dumneavoastra pot deveni astronomice.
Si tu poti eficientiza costurile firmei tale, cere acum o oferta personalizata folosind site-ul STAR AQUA.

White STAR UF - Krausen - Dozator de apa fara bidon - 0.01 microni White STAR UF - Krausen - Dozator de apa fara bidon - 0.01 microni
New Hot
Producator: Krausen - Letonia
Dozator de apa cu filtru integrat. White STAR UF asigura un debit ridicat si o finete de filtare de 0.01 microni, suficienta pentru a retine impuritatile vizibile cu ochiul liber, bacterii si substante chimice.
1.700RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Dozatorul WHITE STAR - Compact, Puterni, Eficient! Nu vei mai schimba niciodata un alt bidon! Reduceti costurile cu apa pentru angajatii dumneavoastra cu acest dozator compact si eficient dotat cu purificator de apa cu osmoza inversa. Produce 15L /h si se poate monta pe blat.
2.199RON 2.249RON
* Include TVA 19%
EVOLUTION RO800 Direct Flow - Purificator - Krausen EVOLUTION RO800 Direct Flow - Purificator - Krausen
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Sistemul Krausen Evolution 800 GPD este soutia optima pentru locatiile cu spatiu limitat, care nu doresc sa monteze sisteme de filtrare clasice, cu rezervor. Debitul instant asigurat de acest sistem de filtrare este de 1.5-2L/minut.
2.300RON
* Include TVA 19%
Office STAR - Krausen  - Dozator de apa fara bidon Office STAR - Krausen  - Dozator de apa fara bidon
-10 %
Producator: Krausen - Letonia
Dozator de apa pentru birou, dotat cu purificator de apa de capacitate mare. Poate produce pana la 50L de apa pura / ora, satisfacand astfel nevoia de apa a celor mai aglomerate birouri! Acest dozator se poate dota optional cu Lampa UV, Remineralizare si altele.
2.699RON 2.999RON
* Include TVA 19%
ZIP 2 - Rose Gold - Purificator de apa fara racordare la retea ZIP 2 - Rose Gold - Purificator de apa fara racordare la retea
Hot -38 %
Producator: FitAqua - Polonia
Sistem de filtrare compact, cu 3 etape de filtrare, cu o finete de filtrare de 0.0001 microni, capabil sa livreze apa calda pe 5 nivele sau la temperatura camerei pentru baut. ZIP2 este ideal acasa sau la birou datorita dimensiunilor compacte, versatilitatii si usurintei in exploatare!
2.799RON 4.500RON
* Include TVA 19%
Office 17 - BlueFilters  - Dozator de apa fara bidon Office 17 - BlueFilters  - Dozator de apa fara bidon
Stoc epuizat
Dispenser de apa profesional din gama Blue FIlters. Acest dozator este dotat cu un sistem de purificare a apei, de la producatorul german Blue Filters, cu pompa de presiune, capabil sa produca aprox 15L / h. Este recomandat pentru birouri cu 10-12 angajati.
3.632RON
* Include TVA 19%
Office - CW828 - Blue Filters - Dozator de apa fara bidon cu CO2 ( Sifon) Office - CW828 - Blue Filters - Dozator de apa fara bidon cu CO2 ( Sifon)
New -8 %
Dozator de apa profesional, dotat cu sistem de filtrare din gama Blue Filters Germany. Livreaza trei tipuri de apa, RECE / CALDA / MINERALA ( CO2 ) - se livreaza cu toata accesoriile necesare montajului
5.499RON 5.950RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)