Meniu
Coșul tău

Dozatoare

Producator: Krausen - Letonia
Suport de Pahare pentru Dozator de Apă dotat cu prindere magnetică, universal, compatibil cu majoritatea dozatoarelor de apă atât din oferta noastră cât și de la alți furnizori
69RON
* Include TVA 19%
White STAR UF - Krausen - Dozator de apa fara bidon - 0.01 microni White STAR UF - Krausen - Dozator de apa fara bidon - 0.01 microni
New Hot
Producator: Krausen - Letonia
Dozator de apa cu filtru integrat. White STAR UF asigura un debit ridicat si o finete de filtare de 0.01 microni, suficienta pentru a retine impuritatile vizibile cu ochiul liber, bacterii si substante chimice.
1.700RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Dozatorul WHITE STAR - Compact, Puterni, Eficient! Nu vei mai schimba niciodata un alt bidon! Reduceti costurile cu apa pentru angajatii dumneavoastra cu acest dozator compact si eficient dotat cu purificator de apa cu osmoza inversa. Produce 15L /h si se poate monta pe blat.
2.249RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Dozator de apa pentru birou, dotat cu purificator de apa de capacitate mare. Poate produce pana la 50L de apa pura / ora, satisfacand astfel nevoia de apa a celor mai aglomerate birouri! Acest dozator se poate dota optional cu Lampa UV, Remineralizare si altele.
2.599RON 2.999RON
* Include TVA 19%
Office 17 - BlueFilters  - Dozator de apa fara bidon Office 17 - BlueFilters  - Dozator de apa fara bidon
Stoc epuizat
Dispenser de apa profesional din gama Blue FIlters. Acest dozator este dotat cu un sistem de purificare a apei, de la producatorul german Blue Filters, cu pompa de presiune, capabil sa produca aprox 15L / h. Este recomandat pentru birouri cu 10-12 angajati.
3.632RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Sistem de filtrare compact, cu 3 etape de filtrare, cu o finete de filtrare de 0.0001 microni, capabil sa livreze apa calda pe 5 nivele sau la temperatura camerei pentru baut. ZIP2 este ideal acasa sau la birou datorita dimensiunilor compacte, versatilitatii si usurintei in exploatare!
4.500RON
* Include TVA 19%
Office - CW828 - Blue Filters - Dozator de apa fara bidon cu CO2 ( Sifon) Office - CW828 - Blue Filters - Dozator de apa fara bidon cu CO2 ( Sifon)
New -16 %
Dozator de apa profesional, dotat cu sistem de filtrare din gama Blue Filters Germany. Livreaza trei tipuri de apa, RECE / CALDA / MINERALA ( CO2 ) - se livreaza cu toata accesoriile necesare montajului
4.999RON 5.950RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)