Meniu
Coșul tău

Osmoza Inversa pentru Birou

Cea mai avansata metoda de filtrare a apei, osmoza inversa, a fost integrata acum si in dozatoare.
Aceste dozatoare de apa vin dotate cu 3 rezervoare, un purificator de apa cu osmoza inversa si pompa de presiune integrate.
Sunt proiectate atat in forma clasica ( pe podea ) cat si in varianta compacta, pe blat ( counter-top ) 

Finetea de filtrare in cazul dozatoarelor cu osmoza inversa estea cea mai mare posibila, 0.0001 microni. 
Membranele osmotice asigura dozatorului nu numai o finete mare de filtrare, dar si o calitate a apei superioara altor solutii de filtrare.
Durata de viata a membranelor osmotice este foare ridicata datorita sistemului de auto-curatare continua. 
Lipsa calcarului, a substantelor chimice, a sedimentelor de orice tip din apa rezultata in urma filtrarii, asigura o apa curata, care nu va infunda sau eroda boilerul, tubulatura si elementele de conectica.

Dozatoarele de apa dotate cu filtru de osmoza inversa necesita mentenanta MINIMA !  

RO1600-mini Direct Flow - Purificator - Krausen RO1600-mini Direct Flow - Purificator - Krausen
-16 %
Producator: Krausen - Letonia
SIstem de purificare comercial, Direct Flow ( fara rezervor ) capabil sa dezvolte un debit de aprox 4.5 L apa pura / minut. Sistemul este dotat cu micro-cotroller cu display LCD care afiseaza puritatea la intrare, puritatea la iesire, durata de viata a consumabilelor si asigura inchiderea si deschiderea electrovalvelor sistemului.
1.999RON 2.380RON
* Include TVA 19%
ELITE RO800 Direct Flow - Purificator - Krausen ELITE RO800 Direct Flow - Purificator - Krausen
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Sistemul Krausen Elite 800 GPD este soutia optima pentru locatiile cu spatiu limitat, care nu doresc sa monteze sisteme de filtrare clasice, cu rezervor. Debitul instant asigurat de acest sistem de filtrare este de 1.5-2L/minut.
2.300RON
* Include TVA 19%
EVOLUTION RO800 Direct Flow - Purificator - Krausen EVOLUTION RO800 Direct Flow - Purificator - Krausen
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Sistemul Krausen Evolution 800 GPD este soutia optima pentru locatiile cu spatiu limitat, care nu doresc sa monteze sisteme de filtrare clasice, cu rezervor. Debitul instant asigurat de acest sistem de filtrare este de 1.5-2L/minut.
2.300RON
* Include TVA 19%
RO800 - HORECA - Direct Flow - Comercial - Krausen RO800 - HORECA - Direct Flow - Comercial - Krausen
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Purificator comercial, proiectat in special pentru segmentul HoReCa, poate asigur intreg consumul de apa, pura, fara calcar, clor, substante chimice, si alte impuritati, pentru o cafenea / un bar / un restaurant de capacitate mica. Asigura un debit instant de aprox 2L/minut.
2.419RON
* Include TVA 19%
ZIP 2 - Rose Gold - Purificator de apa fara racordare la retea ZIP 2 - Rose Gold - Purificator de apa fara racordare la retea
Hot -38 %
Producator: FitAqua - Polonia
Sistem de filtrare compact, cu 3 etape de filtrare, cu o finete de filtrare de 0.0001 microni, capabil sa livreze apa calda pe 5 nivele sau la temperatura camerei pentru baut. ZIP2 este ideal acasa sau la birou datorita dimensiunilor compacte, versatilitatii si usurintei in exploatare!
2.799RON 4.500RON
* Include TVA 19%
RO1600 HORECA - Osmoza Inversa - Krausen RO1600 HORECA - Osmoza Inversa - Krausen
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Sistem performant de tratarea apei pentru HORECA. Aceast sistem poate produce 280L/h datorita celor doua membrane osmotice de 800 GPD fiecare, cu finete de filtrare 0,0001 microni. Sistemul vine dotat cu microcontrolle ce regleaza funcionarea si testeaza continuu calitatea apei la intrarea si iesirea din filtru, oferind utilizatorului o imagine clara a eficientei filtrarii la un moment dat.
2.980RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)