Meniu
Coșul tău

Filtre de apa - Pentru Bucatarie


Apa este unul din cele mai importante elemente din bucatarie.
Se foloseste pentru : 
- Prepararea alimentelor
- Spalat alimente, vase etc
- Pregatirea ceaiului / cafelei 
- Udarea plantelor
- Consum direct pentru membri familiei si animalele de companie 


Dupa parerea noastra, aici poate face cel mai mult bine un filtru de apa ! 
Prin eliminarea apei imbuteliate din viata dumneavoastra va veti simplifica rutina zilnica  deoarece nu veti mai fi nevoiti sa carati sticle PET de fiecare data cand ramaneti fara apa.  Aceasta decizie deschide o lunga lista de avantaje pe care un filtru de apa sau un purificator le vor aduce in casa dumneavaostra; 

- Costul apei imbuteliate este in medie de 1.2-1.5 RON / litru, costul apei obtinute prin filtrare este de 0.02 sau mai mic ! 
Prin filtrarea apei in bucatarie, generati o economie de 2000-5000 RON / AN
- Filtrarea apei este optiunea ECOLOGICA ! Sticlele PET sunt principala sursa de deseuri plastice generate de o famile in tara noastra. Folosind un filtru de apa in bucatarie, se reduce considerabil cantitatea de plastic aruncata in regim cotidian.
- Apa filtrata este mereu la indemana, la o simpla actionare de buton sau robinet, spre deosebire de apa imbuteliata care necesita efort, timp si bani pentru a fi carata in locuinta dumneavoastra.
- Apa Filtrata nu necesita spatiu de depozitare, veti elibera spatiul in bucatarie scapand de vesnicele baxuri de apa.
- Mereu proaspat filtrata ! Apa obtinuta prin filtrare nu sta depozitata saptamani, luni sau chiar ani pana a fi consumata ! 
- Eficient din punct de vedere economic ! Un filtru de apa are costuri foarte mici de intretinere, intre 100 - 500 lei / an !Majoritatea familiilor din Romania consuma apa imbuteliata, totusi nu gatesc cu ea! 
Prin instalarea unui filtru de apa in bucatarie, toata apa consumata de familia dumeavoastra poate fi de calitate maxima, PURA ! 
Atat apa pentru baut, cat si cea folosita la prepararea bauturilor sau alimentelor va fi de calitate superioara. 

Gateste si tu cu apa pura, instaleaza acum un purificator de apa la bucatarie si nu vei mai putea trai altfel !
Schimbarea stilului de viata este de multe ori dificila, dar merita ! Iti garantam ca nu vei mai putea reveni la vechiul tau stil de viata ! 


In aceasta categorie vei gasi : 
- Filtre pentru sediment si clor pana la 1 micron  
- Sisteme de ultrafiltrare * 0.02 microni *
- Purificatoare de apa cu osmoza inversa * 0.0001 microni *.
- Osmoza Inversa DIRECT FLOW ( fara rezervor )

Traieste mai sanatos, mai economic si mai ecologic ! 
RENUNTA LA PET, FILTREAZA ! 

Producator: FitAqua - Polonia
Filtru de apa special conceput pentru frigidere side by side cu dozator / icemaker. Compatibil cu o gama larga de frigidere de la producatori precum Daewoo, Wirlpool, LG, Samsung, Bosch, sau orice alt frigider care permite filtrare externa.
58RON
* Include TVA 19%
Producator: Atlas Filtri
Filtru de apa OCEANO pentru frigider, LG LT500P KENMORE* 469890 WF290
180RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Compact, usor de montant, CT-01 este un filtru cu montare pe bateria existenta. Vine dotat cu Kit de instalare, furtun si un cartus filtrant de Carbon Block.
199RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Sistemul US3 este un kit de 3 filtre inseriate, configurabil dupa nevoile utilizatorului. Se racordeaza direct la retea, pe conducta de apa rece si se finalizeaza intr-o baterie cromata care trebuie asigurata pe chiuveta. Sistemul se livreaza complet, cu kit de instalare, furtun si baterie.
386RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Sistem de ultrafiltrare cu finete de 0.01 microni cu purjare manuala, filtreaza substante chimice, fizice si organice fara a demineraliza. Este recomandat pentru a fi montat pe retele publice, controlate.
450RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
UF5-GOLD este dotat cu cartuse de 2.5 " si asigura capaciate de filtrare mai mare fata de sistemul UF5 clasic, membrana UF filtreza cu o finete de 0.01 microni si poate asigura un debit de pana la 4.7 L / minut instant. Este recomandat pentru a fi montat pe retele publice, controlate.
599RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Sistem ultra-compact pentru bucatarie, dotat cu membrana osmotica. Acest sistem filtreaza pana la 0.0001 microni ceea ce il face cel mai fin filtru existent si este capabil sa elimine cu o eficienta de pana la 95% impuritatile fizice, chimice,organice.
600RON
* Include TVA 19%
RO7 - Purificator  - FitAqua RO7 - Purificator  - FitAqua
Hot -6 %
Producator: FitAqua - Polonia
Sistem de purificare a apei cu umbogatire, modelul entry-level al producatorului Polonez FITaqua, poate asigura apa pentru consum unei familii racordate la reteaua publica, in zonele unde apa are o presiune intre 3-6 bari.
899RON 959RON
* Include TVA 19%
RO8 - Purificator - FitAqua RO8 - Purificator - FitAqua
Hot -22 %
Producator: FitAqua - Polonia
Purificator de apa cu osmoza inversa simplu, dotat cu 8 etape de filtrare, recomandat pentru uz rezidential in zonele unde se foloseste apa de retea iar presiune apei este foarte buna. Poate livra apa pura si apa imbogatiata ( alcalina + ionizata )
949RON 1.210RON
* Include TVA 19%
Platinum Wasser Ultra 6 - Pump Platinum Wasser Ultra 6 - Pump
New Hot -29 %
Calitate germana la un pret accesibil ! Platinum Wasser Ultra 6 livreaza purificata, de calitate superioara destinata consumului uman. Contine 6 etape, inclusiv remineralizator si pompa de presiune automata
999RON 1.399RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Purificator de apa dotat cu 7 etape de filtrare si Lampa UV, poate furniza apa pura sau alcalina. Se poate instala atat pe surse de apa publice cat si foraj, necesita o presiune de lucru de 3-6 Bari in instalatie. In cazul in care nu se cunoaste presiunea exact, recomandam achizitionarea unui sistem cu pompa booster.
1.299RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 12 din 35 (3 pagini)