Filtre pentru apa vie

La fel ca alte substante din natura apa, va avea o valoare a PH-ului. 

Nu toate apele sunt la fel!

De expemplu, asa numita apa minerala ( carbogasoasa ) va avea un ph puternic acid, intre 4.5-5 pe cand apele plate pot avea chiar ph alcalin 7.5-8.

De ce ne intereseaza acest lucru? 

Sangele in organismul uman are o valoare alcalina 7.3 - 7.5, ce este direct influentata de alimentatie. Daca avem un regim alimentar acid, organismul nostru va face eforturi insemnate sa mentina PH-ul sangelui la nivel alcalin. In cazul in care nu gaseste alta sursa, organismul va folosi calciu din oase pentru a neutraliza substantele acide. Persoanele care duc o viata acida dezvolta astfel, in timp, afectiuni reumatice si imbatranesc generic mai repede fata de persoanele care duc o viata alcalina.

APA ALCALINA, este supranumita si APA VIE deoarece ajuta organismul in combaterea aciditatii crescand calitatea vietii.

Exemple de valori ale PH-ului in alimentatie... regimul tau alimentar unde se situeaza?

Scara PH-ului in alimentatie

sursa: desprespa.ro

Valori ale PH-ului obtinute de noi pe diverse bauturi:

Sucuri, bauturi carbogazoase energizante - 3.5-4 

Apa carbogazoasa - 4.5-5.5

Apa retea publica / Pura obtinuta prin osmoza inversa - 6.5-7

Apa imbuteliata minerala (plata) - 6.5-8

Apa imbogatita dupa purificarea prin osmoza inversa - 8-9.5

Apa obtinuta prin ionizare - 3-11

Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 959 RON
Sistemul STAR RO7, al producatorului polonez FITaqua, ofera utilizatorilor apa de cea mai buna calitate la un pret accesibil. Dispune de 7 etape de filtrare si poate fi folosit eficient in zonele unde presiunea apei este mare (4-6 bar). Star RO7 Produce apa pura si alcalina.
-17%
-17%
Preț: 1.209 RON 999 RON
STAR RO8 ofera utliziatorului toate avantajele unui purificator de apa complet, la un pret foarte accesibil. Acest sistem trateaza toti parametrii importanti ai apei livrand o apa de calitate superioara, terapeutica ce va va ajuta la curatarea organismului. Necesita o presiune de 4 Bari sau mai mult pentru a functiona corect.
Preț: 1.300 RON
STAR RO7-UV Purifica apa pana la etapa 5, in urmatoarele 2 etape o imbogateste cu minerale si ii ridica PH-ul la nivel alcalin. Lampa UV Garanteaza apa sterila. Este recomandat in special pentru locuintele ce folosesc surse proprii ( apa de put ) si pot regla presiunea la peste 4 BAR.
-11%
-11%
Preț: 1.600 RON 1.420 RON
Filtrul RO7-UV-P ofera utilizatorilor apa PURA dar si apa Ionizata cu PH Alcalin. Datorita lampii UV garanteaza apa fara bacterii si alte microorganisme. Pompa Booster asigura mereu presiune optima si se adreseaza zonelor unde presiunea este mica sau oscileaza. Se livreaza cu kit de instalare, Rezervor de 12L Polipropilena si baterie dubla.
Preț: 1.450 RON
Sistemul STAR RO8-UV, fabricat in Polonia, ofera o fiabilitate sporita fata de competitorii sai si o calitate a apei desavarsita. Datorita celor 9 etape de filtrare ( inclusiv Lampa UV ) acesta este varful de gama in materie de purificatoare. Necesita presiune peste 4 bari pentru a functiona corespunzator.
-14%
-14%
Preț: 1.749 RON 1.499 RON
STAR RO8-UV-P, cel mai complex sistem de pe piata, capabil sa livreze utilizatorului, APA PURA, apa Alcalina, Ionizata, si Structurata. Aceasta mini-uzina de apa GARANTEAZA APA POTABILA INDIFERENT DE SURSA si este recomandat inclusiv in zonele in care apa este contaminata cu substante chimice sau microorganisme.
Preț: 1.500 RON
STAR RO8-P trateaza toti parametrii importanti ai apei, Purifica datorita membranei osmotice, asigura structura moleculara a apei, remineralizeaza si ridica PH-ul. Datorita Pompei Booster sistemul isi asigura mereu presiune optima in instalatie. Se livreaza cu Kit de instalare, Rezervor de 12L de Polipropilena si Baterie dubla.
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Cookies obligatorii

Aceste informatii, sunt obligatorii si necesare pentru o rulare optima.

Analiza si Statistici

Aceste informatii, sunt folosite pentru a construi profilul dumneavoastra si pentru a va arata continut relevant.

Marketing si Retarghetare

Colectarea acestor informatii, ne ajuta sa va pergatim exact ofertele potrivite, intereselor dumneavoastra.