Menu
Your Cart

Filtre pentru apa vie

Nu toate apele sunt la fel!

De exemplu, asa numita apa minerala ( carbogazoasa ) va avea un ph puternic acid, intre 4.5-5 pe cand apele plate pot avea chiar ph alcalin 7.5-9.2.

De ce ne intereseaza acest lucru? 

Sangele din organismul uman are o valoare usor alcalina 7.3 - 7.5, ce este direct influentata de alimentatie. Daca avem un regim alimentar acid, organismul nostru va face eforturi insemnate sa mentina PH-ul sangelui la nivel alcalin. In cazul in care nu gaseste alta sursa, organismul va folosi calciu din oase pentru a neutraliza substantele acide.
Persoanele care duc o viata acida dezvolta astfel, in timp, afectiuni reumatice si imbatranesc generic mai repede fata de persoanele care duc o viata alcalina.

APA ALCALINA, mai este denumita si APA VIE deoarece ajuta organismul in combaterea aciditatii crescand calitatea vietii.

Exemple de valori ale PH-ului in alimentatie... regimul tau alimentar unde se situeaza?Teste  de PH efectuate de noi :

Sucuri, bauturi carbogazoase energizante - 3.5-4 

Apa carbogazoasa - 4.5-5.5

Apa retea publica / Pura obtinuta prin osmoza inversa - 6.5-7

Apa imbuteliata minerala (plata) - 6.5-8

Apa imbogatita cu calciu si alte minerale alcaline dupa purificarea prin osmoza inversa - 8-9.5

Apa obtinuta prin ionizare - 3-11RO7 - Purificator  - FitAqua RO7 - Purificator  - FitAqua
Hot -11 %
Producator: FitAqua - Polonia
Sistem de purificare a apei cu umbogatire, modelul entry-level al producatorului Polonez FITaqua, poate asigura apa pentru consum unei familii racordate la reteaua publica, in zonele unde apa are o presiune intre 3-6 bari.
849RON 959RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Purificator de apa cu osmoza inversa simplu, dotat cu 8 etape de filtrare, recomandat pentru uz rezidential in zonele unde se foloseste apa de retea iar presiune apei este foarte buna. Poate livra apa pura si apa imbogatiata ( alcalina + ionizata )
1.210RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Purificator de apa dotat cu 7 etape de filtrare si Lampa UV, poate furniza apa pura sau alcalina. Se poate instala atat pe surse de apa publice cat si foraj, necesita o presiune de lucru de 3-6 Bari in instalatie. In cazul in care nu se cunoaste presiunea exact, recomandam achizitionarea unui sistem cu pompa booster.
1.299RON
* Include TVA 19%
RO8-UV - Purificator - FitAqua RO8-UV - Purificator - FitAqua
-16 %
Producator: FitAqua - Polonia
Sistem de purificare a apei complex, cu 8 etape si lampa UV pentru sterilizare, fara Pompa Booster, recomandat pentru locuintele din zonele unde presiunea apei este foarte buna. Asigura apa de calitate superioara pentru consum, poate fi racordat si la apa de foraj.
1.299RON 1.550RON
* Include TVA 19%
RO7-UV-P - Purificator - FitAqua RO7-UV-P - Purificator - FitAqua
Hot -11 %
Producator: FitAqua - Polonia
Purificator de apa RO7-UV-P dotat cu 7 trepte de filtrare, inclusiv lampa UV si pompa de presiune. Poate asigura apa de calitate superioara pentru consum indiferent de sursa de provenienta ( foraj sau retea ). Se livreaza impreuna cu kit de instalare, rezervor si baterie.
1.599RON 1.800RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Varianta fara lampa UV din gama RO8. Sistemul RO8-P este adresat in special retelelor publice, asigurand apa de calitate superioara pentru consum in locuinta dumneavoastra. Nu este recomandat pentru apa de foraj.
1.600RON
* Include TVA 19%
RO8-UV-P - Purificator - FitAqua RO8-UV-P - Purificator - FitAqua
Hot -13 %
Producator: FitAqua - Polonia
Varful de gama al producatorului Polonez FITqua, trateaza toti parametrii importanti ai apei, asigura apa pura si apa alcalina ionizata, este dotat cu lampa UV si Pompa Booster automata pentru presiune optima. Asigura apa de calitate superioara pentru consum, poate fi racordat si la apa de foraj.
1.699RON 1.950RON
* Include TVA 19%
Blue Filters Seria 7 purificator de apa premium cu alcalinizare la un pret atractiv, recomandat pentru locuintele unde apa are o presiune de peste 4 Bar, dotat cu toate elementele necesare obtinerii unei apei de calitate! Accesorii din inox, sistem de inlocuire consumabile New Line, Membrana Osmotica FILMTEC DOW - SUA. 5 ani Garantie!
2.599RON
* Include TVA 19%
Blue Filters Seria 8, sistem de purificarea a apei premium cu alcalinizare si 8 etape de filtrare. Recomandat pentru locuintele presiunea apei este de peste 4 Bar, dotat cu toate elementele necesare obtinerii unei apei de calitate! Accesorii din inox, sistem de inlocuire consumabile New Line, Membrana Osmotica FILMTEC DOW - SUA. 5 ani Garantie!
2.749RON
* Include TVA 19%
Seria 9 Newline - Purificator - BlueFilters Seria 9 Newline - Purificator - BlueFilters
Hot -7 %
Blue Filters Seria 9 este un sistem de purificarea a apei premium, COMPLET, recomandat pentru locuintele unde apa are o presiune de peste 4 Bar, dotat cu toate elementele necesare obtinerii unei apei de calitate! Accesorii din inox, sistem de inlocuire consumabile New Line, Membrana Osmotica FILMTEC DOW - SUA. 5 ani Garantie!
2.799RON 2.999RON
* Include TVA 19%
Seria 9 Newline + Booster - Purificator - BlueFilters Seria 9 Newline + Booster - Purificator - BlueFilters
Hot -14 %
Varful de gama al producatorului german Blue Filters. Seria 9 + Booster este un sistem de purificarea a apei premium, COMPLET, dotat cu toate elementele necesare obtinerii unei apei de calitate! Accesorii din inox, sistem de inlocuire consumabile New Line, Membrana Osmotica FILMTEC DOW - SUA. 5 ani Garantie!
2.999RON 3.499RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)