Meniu
Coșul tău

Purificatoare de apa Direct Flow - Fara Rezervor

Purificatoarele de apa fara rezervor ( DIRECT FLOW ) se caracterizeaza prin :

+ Debit ridicat 
- sistemele de osmoza inversa care nu necesita tanc de stocare, folosesc membrane de capacitate mare, de obicei incepand cu 400 - 1600 GPD ( Galloane / zi ) 

+ Capacitate mare de filtrare 
- Datorita membranelor osmotice de capacitate mare, sistemele direct flow sunt in general capabile sa filtreze cantitati mult mai mari fata de statiile cu rezevor, dotate cu membrane de 50-150GPD 

+ Dimensiuni reduse 
- Lipsa tancului colector face o dirferenta mare cand vine vorba de spatiul necesar montajului.
- Anumite sisteme DIRECT FLOW, vin dotate si cu filtre compacte si carcasa.

+ Apa este mereu proaspat filtrata
 
Spre deosebire de sistemele cu rezervor, purificatoarele de apa cu osmoza inversa direct flow, livreaza mereu apa proaspat filtrata, la un debit cuprins intre 1-4 L / minut, in functie de modelul filtrului.

Producator: Krausen - Letonia
Cel mai compact purificator cu osmoza inversa de pe piata, modelul RO600 Mini ofera toate avantajele unui sistem clasic dar ocupa de 3 ori mai putin spatiu. Recomandat personaleor care isi doresc apa de cea mai buna calitate, purificata prin Osmzoa Inversa, dar nu au spatiu necesar sa instaleze un purificator clasic.
1.800RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Un purificator de apa puternic si compact! Sistemul EXCELENTE GOLD foloseste membrane osmotice de capactiate mare pentru a livra un debit ridicat, instant de pana la 2L/minut. SIstemul functioneaza complet automat si este dotat cu microcontoller si display ce indica parametrii de functionare si durata de viata a filtrelor.
1.999RON 2.500RON
* Include TVA 19%
ELITE RO800 Direct Flow - Purificator - Krausen ELITE RO800 Direct Flow - Purificator - Krausen
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Sistemul Krausen Elite 800 GPD este soutia optima pentru locatiile cu spatiu limitat, care nu doresc sa monteze sisteme de filtrare clasice, cu rezervor. Debitul instant asigurat de acest sistem de filtrare este de 1.5-2L/minut.
2.300RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Purificator comercial dotat cu o singura membrana osmotica de 800 GPD si proiectat in special pentru segmentul HoReCa, poate asigur intreg consumul de apa, pura, fara calcar, clor, substante chimice, si alte impuritati, pentru o cafenea / un bar / un restaurant de capacitate mica. Asigura un debit instant de aprox 2L/minut.
2.319RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
SIstem de purificare comercial, Direct Flow ( fara rezervor ) capabil sa dezvolte un debit de aprox 4.5 L apa pura / minut. Sistemul este dotat cu micro-cotroller cu display LCD care afiseaza puritatea la intrare, puritatea la iesire, durata de viata a consumabilelor si asigura inchiderea si deschiderea electrovalvelor sistemului.
2.380RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Purificator comercial, proiectat in special pentru segmentul HoReCa, poate asigur intreg consumul de apa, pura, fara calcar, clor, substante chimice, si alte impuritati, pentru o cafenea / un bar / un restaurant de capacitate mica. Asigura un debit instant de aprox 2L/minut.
2.419RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Sistem performant de tratarea apei pentru HORECA. Aceast sistem poate produce 280L/h datorita celor doua membrane osmotice de 800 GPD fiecare, cu finete de filtrare 0,0001 microni. Sistemul vine dotat cu microcontrolle ce regleaza funcionarea si testeaza continuu calitatea apei la intrarea si iesirea din filtru, oferind utilizatorului o imagine clara a eficientei filtrarii la un moment dat.
2.799RON 2.980RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)