Purificatoare de apă cu osmoză inversă

Pahar de apă purificată

Apa potabilă de la robinet

Din păcate oricăt de mult am vrea să credem apa potabilă de la robinet nu este o apă curată. Aceasta în primul rând conține clor care s-a dovedit că este dăunător organismului uman, mai mult apa poate să conțină impurități acumulate pănă când ajunge în casa dvs. De asemeana în fiecare an există cazuri de contaminări cu E.coli și alte bacterii.

Siguranța apei purificate la tine acasă

Singura soluție pentru a fi sigur de apa potabilă de la robinet este să ai un sistem de filtre de apă ce furnizează apă pură chiar la tine acasă. Astfel ești în deplin control al sistemului de filtrare și al calității apei. Pentru o creștere a siguranței poți să folosești și testere de apă pentru a verifica oricând eficiența purificatorului tău de apă cu osmoză inversă.


Apă purificată turnată în pahar

Purificatore de apă la prețuri corecte

Echipa Star Aqua încă de la început și-a propus să facă disponibile produsele de purificare a apei la prețuri ce pot fi la îndemăna oricui. Noi credem că cea mai bună soluție este cea care vi e potrivește. De aceea purificatoarele de apă Star Aqua au prețuri accesibile, pentru ca toată lumea să poată să se bucure de avatajele și beneficiile aduse sănătății care acestea le oferă.


Apă purificată turnată în pahar de la robinet

Apă purificată prin osmoză inversă

Purificatoarele de apă bazate pe osmoză inversă sunt cea mai eficientă soluție de a obține apă pură în locuința dumneavoastră. Acestea sunt special concepute să ofere un maxim de calitate cu costuri minime, reușind să elimine cu success până la 98% din totalul impurităților care se regăsesc în apă fie ele organice sau anorganice.

Apa purificată printr-o membrană osmotică produce cea mai pură și cea mai bună apă potabilă existentă indiferent de sursa din care provine și datorită conținutului mic de săruri este recomandată chiar și copiilor mici sau bebeluși.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 959 RON
Sistemul STAR RO7, al producatorului polonez FITaqua, ofera utilizatorilor apa de cea mai buna calitate la un pret accesibil. Dispune de 7 etape de filtrare si poate fi folosit eficient in zonele unde presiunea apei este mare (4-6 bar). Star RO7 Produce apa pura si alcalina.
-17%
-17%
Preț: 1.209 RON 999 RON
STAR RO8 ofera utliziatorului toate avantajele unui purificator de apa complet, la un pret foarte accesibil. Acest sistem trateaza toti parametrii importanti ai apei livrand o apa de calitate superioara, terapeutica ce va va ajuta la curatarea organismului. Necesita o presiune de 4 Bari sau mai mult pentru a functiona corect.
Preț: 1.300 RON
STAR RO7-UV Purifica apa pana la etapa 5, in urmatoarele 2 etape o imbogateste cu minerale si ii ridica PH-ul la nivel alcalin. Lampa UV Garanteaza apa sterila. Este recomandat in special pentru locuintele ce folosesc surse proprii ( apa de put ) si pot regla presiunea la peste 4 BAR.
-11%
-11%
Preț: 1.600 RON 1.420 RON
Filtrul RO7-UV-P ofera utilizatorilor apa PURA dar si apa Ionizata cu PH Alcalin. Datorita lampii UV garanteaza apa fara bacterii si alte microorganisme. Pompa Booster asigura mereu presiune optima si se adreseaza zonelor unde presiunea este mica sau oscileaza. Se livreaza cu kit de instalare, Rezervor de 12L Polipropilena si baterie dubla.
Preț: 1.450 RON
Sistemul STAR RO8-UV, fabricat in Polonia, ofera o fiabilitate sporita fata de competitorii sai si o calitate a apei desavarsita. Datorita celor 9 etape de filtrare ( inclusiv Lampa UV ) acesta este varful de gama in materie de purificatoare. Necesita presiune peste 4 bari pentru a functiona corespunzator.
-14%
-14%
Preț: 1.749 RON 1.499 RON
STAR RO8-UV-P, cel mai complex sistem de pe piata, capabil sa livreze utilizatorului, APA PURA, apa Alcalina, Ionizata, si Structurata. Aceasta mini-uzina de apa GARANTEAZA APA POTABILA INDIFERENT DE SURSA si este recomandat inclusiv in zonele in care apa este contaminata cu substante chimice sau microorganisme.
Preț: 1.500 RON
STAR RO8-P trateaza toti parametrii importanti ai apei, Purifica datorita membranei osmotice, asigura structura moleculara a apei, remineralizeaza si ridica PH-ul. Datorita Pompei Booster sistemul isi asigura mereu presiune optima in instalatie. Se livreaza cu Kit de instalare, Rezervor de 12L de Polipropilena si Baterie dubla.
Preț: 1.800 RON
Purificatorul LCD75-Direct Flow face parte din noua gama de sisteme Krausen Fara Rezervor. Acesta este bazat pe aceeasi platforma a filtrelor clasice dar cu carcase mai robuste, o pompa de presiune de capacitate sporita si 2 membrane de 200 GPD.
Preț: 3.500 RON
Purificator de apa dotat cu 3 membrane osmotice de 100GPD FilmTEC, dezvoltat pentru segmentul HORECA. Robust poate asigura apa pura, fara calcar si alte impuritati pentru Baruri si Cafenele de capacitate medie si poate fi adaptat la o gama larga de echipamente.
Preț: 4.600 RON
Finisaje de top, debit de apa sporit si cartus special cu minerale pentru un espresso perfect... pe scurt Robust PRO! Pentru acel barista care cauta aroma perfecta a cafelei si nu lasa nimic la intamplare. Robust pro imbogateste apa cu minerale precum Calciu, Magneziu, Zinc si Hidrocarbonati
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Cookies obligatorii

Aceste informatii, sunt obligatorii si necesare pentru o rulare optima.

Analiza si Statistici

Aceste informatii, sunt folosite pentru a construi profilul dumneavoastra si pentru a va arata continut relevant.

Marketing si Retarghetare

Colectarea acestor informatii, ne ajuta sa va pergatim exact ofertele potrivite, intereselor dumneavoastra.