Purificatoare Comerciale

Purificatoare de apa bazate pe osmoza inversa special concepute pentru restaurante / hoteluri .

Sortare după:
Produse pe pagină:
-17%
-17%
Preț: 2.419 RON 1.999 RON
Purificator comercial, dotat cu 2 membrane osmotice de 400 GPD fiecare ( 2*70L/ora ), adresat segmentului HORECA sau locatiilor care au nevoie de o cantitate mai mare de apa. Sistemul se livreaza cu Kit de Instalare, baterie si cheie pentru cartuse.
Preț: 2.980 RON
Sistem performant de tratarea apei pentru HORECA. Aceast sistem poate produce 280L/h datorita celor doua membrane osmotice de 800 GPD fiecare, cu finete de filtrare 0,0001 microni.
Preț: 3.500 RON
Purificator de apa dotat cu 3 membrane osmotice de 100GPD FilmTEC, dezvoltat pentru segmentul HORECA. Robust poate asigura apa pura, fara calcar si alte impuritati pentru Baruri si Cafenele de capacitate medie si poate fi adaptat la o gama larga de echipamente.
Preț: 4.600 RON
Finisaje de top, debit de apa sporit si cartus special cu minerale pentru un espresso perfect... pe scurt Robust PRO! Pentru acel barista care cauta aroma perfecta a cafelei si nu lasa nimic la intamplare. Robust pro imbogateste apa cu minerale precum Calciu, Magneziu, Zinc si Hidrocarbonati
Preț: 8.499 RON
Dozator de apa pentru HORECA, fabricat in Italia, capabil sa ofere 3 tipuri de apa : Plata rece | Plata Temperatura camerei | Carbogazosa Rece. Racirea se face instant datorita sistemului patentat "ICEBANK " pe spirala de cupru. Debit 45L ora.
Preț: 8.999 RON
Dozator de apa pentru HORECA, fabricat in Italia, capabil sa ofere 3 tipuri de apa : Plata rece | Plata Temperatura camerei | Carbogazosa Rece. Racirea se face instant datorita sistemului patentat " ICEBANK " pe spirala de cupru. Debit 45L ora, echipat cu display si electrovalve.
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Cookies obligatorii

Aceste informatii, sunt obligatorii si necesare pentru o rulare optima.

Analiza si Statistici

Aceste informatii, sunt folosite pentru a construi profilul dumneavoastra si pentru a va arata continut relevant.

Marketing si Retarghetare

Colectarea acestor informatii, ne ajuta sa va pergatim exact ofertele potrivite, intereselor dumneavoastra.