Meniu
Coșul tău

Dedurizatoare de Apa

Problemele cauzate de duritatea apei sunt foarte comune.
Calcarul se lipeste pe aproape orice suprafata, se depune in timp si creaza de la mici pete pana la dopuri care pot opri fluxul de apa.
Prevenirea depunerilor de calcar este o prioritate pentru orice om gospodar.

Prin dedurizarea apei va asigurati ca echipamentele conectate la apa vor avea o viata lunga, fara a mai fi nevoie de interventia specialstilor pentru a le curata sau repara.
Princepalele avanteje ale folosirii unui dedurizator de apa : 
+ Dedurizatoarele de apa functioneaza in general complet automat, asadar nu este necesare mentanta decat la intervale lungi de timp.
+ Orice dedurizator de apa poate scoate COMPLET duritatea atat timp cat este debitat corect nevoilor utilizatorului.
+ Apa dedurizata este moale, usor uleioasa si lasa pielea FOARTE FINA dupa baie, in comparatie cu apa dura care lasa pielea uscata / aspra.
+ Prin folosirea unei statii de dedurizare a apei, nu doar cresteti confortul in casa dumenavoastra, dar economisiti si bani! Durata de viata a echipamentele electrocasnice racordate la apa creste foarte mult. 
Frecventa reviziilor pentru toate electrocasnicele racoradate la apa scade drastic atunci cand folosim un dedurizator de apa.
+ Apa dedurizata nu lasa pete de calcar pe baterii, sticla, sanitare si face intretinerea casei mult mai usoara !
+ Desi poate nu te asteptai, un dedurizator de apa iti reduce consumul de detergent necesar la orice spalare. Apa moale necesita mai putin detergent pentru a face spuma, marotiatea producatorilor, ofera indicatii despre concentratia de detergent necesara in functie de duritatea apei din locatie.

Indiferent de modelul de statie ales, trecerea de la apa dura la apa dedurizata va fi o revelatie! Nu va veti mai putea intoarce la apa dura ! 
In aceasta categorie gasiti : 

- Dedurizatoare de apa compacte, pentru 2-6 utilizatori 
- Dedurizatoare de apa clasice, pentru 4-8 utilizatori 
- Dedurizatoare de apa industriale, pentru 8 + utilizatori.

Statiile se livreaza complet asamblate si chiar programate pentru conditiile de duritate din locuinta dumneavoastra. 
Pentru a putea expedia statia de dedurizare programata, este necesar sa ne furnizati valoarea de duritate din locatie.

Putem asigura debitarea echipamentelor de dedurizare si putem recomanda intalatii complexe de filtrare in functie de necesitatile dumneavoastra.
Pentru a solicita o oferta personalizata va rugam sa folositi formularele de contact de pe site-ul www.staraqua.ro

BD-10 - Dedurizator Apa - Krausen BD-10 - Dedurizator Apa - Krausen
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Mini-dedurizatorul BD10 este o optiune foarte buna pentru a asigura apa dedurizata echipamentelor industriale, sistemelor de incalzire in pardoseala sau chiar pentru locuinte mici/case de vacanta. Este dotat cu valva de Control RX automata, volumetrica, si cu programator. Recomandat pentru duritate intre 10-20 Gh in functie de modul de utilizare.
1.355RON
* Include TVA 19%
Gaia - Dedurizator de apa - FITaqua Gaia - Dedurizator de apa - FITaqua
New -30 %
Producator: FitAqua - Polonia
Dedurizaturul Gaia, vine dotat cu valva RX79 ce ii confera functii importante precum BY-pass automat in timpul spalarii, regenerare UP Flow - Volumetrica si este recomandat pentru 2-4 Utilizatori in conditii de duritate medie.
1.399RON 2.000RON
* Include TVA 19%
Dedurizator de apa ultracompact, din gama Blue Filters, statia Blue S este special proiectata pentru a putea fi instalat intr-o masca de centrala / chiuveta .Recomandat pentru 2-4 utilizatori in conditii de duritate 10-20 Gh.
1.680RON 1.999RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Roma M este un dedurizator compact cu capacitate de fitrare ridicata. Dotat cu valva de control R79 si 11L de rasina, poate asigura consumul a 2-4 utlizatori in conditii de duritate medie.
1.999RON 2.500RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Un dedurizator compact si puternic! EOS10, dotat cu valva de control RX82, cea mai performanta valva de la RX pentur segmentul rezidential, si 12.5 L rasina Purolite®. Statia EOS10 este recomandata pentru apartamente, lucuinte mici sau case de vacanta si poate satisface nevoia de consum a 2-4 utilizatori in conditii de duritate medie, 10-25Gh.
2.129RON
* Include TVA 19%
Dedurizator de generatie noua, regenerare automata cu rezervor de sare uscat. Sistemul este dotat cu o valva de control de ultima generatie de tip RX105BHW. Compact, design atractiv si materiale de calitate supeirara, Gama saturn ofera specificatii de top la cu un raport Calitate / Pret foarte bun!
2.299RON 2.699RON
* Include TVA 19%
Dedurizator de apa compact, din gama Blue Filters. Statia Blue L este recomanta pentru utilizatorii pretentiosi care isi doresc nu doar un echipament functional dar si elegant. Recomandat pentru 3-5 utilizatori in conditii de duritate 10-30Gh.
2.490RON 3.023RON
* Include TVA 19%
Saturn XL - Dedurizator apa - Blue Filters GmbH Saturn XL - Dedurizator apa - Blue Filters GmbH
Hot -29 %
Dedurizator de generatie noua regenerare automata cu rezervor de sare uscat. Sistemul este dotat cu o valva de control de ultima generatie de tip RX105BHW. Compact, design atractiv si materiale de calitate superioara, Gama Saturn ofera specificatii de top la cu un raport Calitate / Pret foarte bun!
2.499RON 3.499RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Un dedurizator compact si ultra-puternic! EOS 25 este dotat cu valva de control RX82, cea mai performanta valva de la RX pentur segmentul rezidential, si 25 L rasina Purolite®. Statia EOS 25 este adegvata pentur majoritatea locuintelor unifamiliale, poate asigura debit suficient pentru 3-6 utilizatori in conditii de duritate medie-mare, 10-35Gh !
2.903RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Dedurizator apa de mare capacitate, adresat locuintelor mari sau segmentului comercial. BD30 are este dotat cu o vlava de control din gama RX68 ce permite regenerare volumetrica, automata. Statia dispune de 30L rasina si poate deservi o locuinta cu 4-8 persoane unde duritatea nu depaseste 40G. Debitul este de 3mc/h
2.950RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
EOS KDF + C ofera un mix de elemente filtrante perfect adaptat retelelor publice unde apa este clorinata iar conductele de alimentare sunt vechi si contamineaza apa cu Fe si rugina. Aceasta statie este recomandata pentru locuinte medii de 3-6 utilizatori cu duritate de pana la 30GH.
2.999RON 3.500RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Dedurizator apa de mare capacitate, adresat locuintelor mari sau segmentului comercial. BD40 are este dotat cu o vlava de control din gama RX68 ce permite regenerare volumetrica, automata. Statia dispune de 40L rasina si poate deservi o locuinta cu 4-8 persoane unde duritatea nu depaseste 50G. Debitul este de 3mc/h
3.192RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)