Menu
Your Cart

Dedurizatoare de Apa

Problemele cauzate de duritatea apei sunt foarte comune.
Calcarul se lipeste pe aproape orice suprafata, se depune in timp si creaza de la mici pete pana la dopuri care pot opri fluxul de apa.
Prevenirea depunerilor de calcar este o prioritate pentru orice om gospodar.

Prin dedurizarea apei va asigurati ca echipamentele conectate la apa vor avea o viata lunga, fara a mai fi nevoie de interventia specialstilor pentru a le curata sau repara.
Princepalele avanteje ale folosirii unui dedurizator de apa : 
+ Dedurizatoarele de apa functioneaza in general complet automat, asadar nu este necesare mentanta decat la intervale lungi de timp.
+ Orice dedurizator de apa poate scoate COMPLET duritatea atat timp cat este debitat corect nevoilor utilizatorului.
+ Apa dedurizata este moale, usor uleioasa si lasa pielea FOARTE FINA dupa baie, in comparatie cu apa dura care lasa pielea uscata / aspra.
+ Prin folosirea unei statii de dedurizare a apei, nu doar cresteti confortul in casa dumenavoastra, dar economisiti si bani! Durata de viata a echipamentele electrocasnice racordate la apa creste foarte mult. 
Frecventa reviziilor pentru toate electrocasnicele racoradate la apa scade drastic atunci cand folosim un dedurizator de apa.
+ Apa dedurizata nu lasa pete de calcar pe baterii, sticla, sanitare si face intretinerea casei mult mai usoara !
+ Desi poate nu te asteptai, un dedurizator de apa iti reduce consumul de detergent necesar la orice spalare. Apa moale necesita mai putin detergent pentru a face spuma, marotiatea producatorilor, ofera indicatii despre concentratia de detergent necesara in functie de duritatea apei din locatie.

Indiferent de modelul de statie ales, trecerea de la apa dura la apa dedurizata va fi o revelatie! Nu va veti mai putea intoarce la apa dura ! 
In aceasta categorie gasiti : 

- Dedurizatoare de apa compacte, pentru 2-6 utilizatori 
- Dedurizatoare de apa clasice, pentru 4-8 utilizatori 
- Dedurizatoare de apa industriale, pentru 8 + utilizatori.

Statiile se livreaza complet asamblate si chiar programate pentru conditiile de duritate din locuinta dumneavoastra. 
Pentru a putea expedia statia de dedurizare programata, este necesar sa ne furnizati valoarea de duritate din locatie.

Putem asigura debitarea echipamentelor de dedurizare si putem recomanda intalatii complexe de filtrare in functie de necesitatile dumneavoastra.
Pentru a solicita o oferta personalizata va rugam sa folositi formularele de contact de pe site-ul www.staraqua.ro

BD-10 - Dedurizator Apa - Krausen BD-10 - Dedurizator Apa - Krausen
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Mini-dedurizatorul BD10 este o optiune foarte buna pentru a asigura apa dedurizata echipamentelor industriale, sistemelor de incalzire in pardoseala sau chiar pentru locuinte mici/case de vacanta. Este dotat cu valva de Control RX automata, volumetrica, si cu programator. Recomandat pentru duritate intre 10-20 Gh in functie de modul de utilizare.
1.355RON
* Include TVA 19%
Dedurizator de apa ultra-comapact din gama A, dotat cu valva de control automata RX, regenerare volumetrica, la ora programata. A10 este un dedurizator de capacitate mica, destinat in special apartamentelor sau caselor de vacanta, este dotat cu 10L rasina si poate satisface nevoia de cosnum a 2-4 Utilizatori in conditii de duritate mica/medie, pana la 20Gh.
1.645RON
* Include TVA 19%
ECO25 - Dedurizator Apa - Krausen ECO25 - Dedurizator Apa - Krausen
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Dedurizator ECO25 de la producatorul leton, Krausen. Aceasta statie ofera capacitate mare de dedurizare la un pret accesibil. Regenerarea se face automat, volumetric si poate satisface nevoile unei locuinte cu 3-6 utilizatori in functie de duritatea apei.
1.700RON
* Include TVA 19%
ROMA M - Dedurizator apa -  FitAqua ROMA M - Dedurizator apa -  FitAqua
-24 %
Producator: FitAqua - Polonia
Roma M este un dedurizator compact cu capacitate de fitrare ridicata. Dotat cu valva de control R79 si 11L de rasina, poate asigura consumul a 2-4 utlizatori in conditii de duritate medie.
1.899RON 2.500RON
* Include TVA 19%
ECO30 - Dedurizator Apa - Krausen ECO30 - Dedurizator Apa - Krausen
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Dedurizator ECO30 de la producatorul leton, Krausen. Aceasta statie ofera capacitate mare de dedurizare la un pret accesibil. Regenerarea se face automat, volumetric si poate satisface nevoile unei locuinte cu 4-7 utilizatori in functie de duritatea apei.
1.900RON
* Include TVA 19%
Dedurizator de apa ultracompact, din gama Blue Filters, statia Blue S este special proiectata pentru a putea fi instalat intr-o masca de centrala / chiuveta .Recomandat pentru 2-4 utilizatori in conditii de duritate 10-20 Gh.
1.999RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Un dedurizator compact si puternic! EOS10, dotat cu valva de control RX82, cea mai performanta valva de la RX pentur segmentul rezidential, si 12.5 L rasina Purolite®. Statia EOS10 este recomandata pentru apartamente, lucuinte mici sau case de vacanta si poate satisface nevoia de consum a 2-4 utilizatori in conditii de duritate medie, 10-25Gh.
2.129RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Dedurizator de generatie noua, model 2022 de la producatorul polonez, FITaqua. Sistemul este dotat cu o valva de control de ultima generatie de tip RX105BHW. Compact, design atractiv si materiale de calitate supeirara, Gama saturn ofera specificatii de top la cu un raport Calitate / Pret foarte bun!
2.400RON
* Include TVA 19%
BD-30 - Dedurizator apa + Bypass - FIT AQUA BD-30 - Dedurizator apa + Bypass - FIT AQUA
-12 %
Producator: FitAqua - Polonia
Dedurizator apa de mare capacitate, adresat locuintelor mari sau segmentului comercial. BD30 are este dotat cu o vlava de control din gama RX68 ce permite regenerare volumetrica, automata. Statia dispune de 30L rasina si poate deservi o locuinta cu 4-8 persoane unde duritatea nu depaseste 40G. Debitul este de 3mc/h
2.599RON 2.950RON
* Include TVA 19%
BD-40 - Dedurizator Apa + Bypass - FIT AQUA BD-40 - Dedurizator Apa + Bypass - FIT AQUA
-15 %
Producator: FitAqua - Polonia
Dedurizator apa de mare capacitate, adresat locuintelor mari sau segmentului comercial. BD40 are este dotat cu o vlava de control din gama RX68 ce permite regenerare volumetrica, automata. Statia dispune de 40L rasina si poate deservi o locuinta cu 4-8 persoane unde duritatea nu depaseste 50G. Debitul este de 3mc/h
2.699RON 3.192RON
* Include TVA 19%
ROMA XL - Dedurizator apa -  FitAqua ROMA XL - Dedurizator apa -  FitAqua
-17 %
Producator: FitAqua - Polonia
Roma XL, este un dedurizator compact, de generatie noua, cu capacitate de fitrare ridicata, dublu bypass si functie de mixare. Este dotat cu valva de control R79 si 25L de rasina, poate asigura consumul a 3-6 utlizatori in conditii de duritate medie/mare.
2.899RON 3.500RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Un dedurizator compact si ultra-puternic! EOS 25 este dotat cu valva de control RX82, cea mai performanta valva de la RX pentur segmentul rezidential, si 25 L rasina Purolite®. Statia EOS 25 este adegvata pentur majoritatea locuintelor unifamiliale, poate asigura debit suficient pentru 3-6 utilizatori in conditii de duritate medie-mare, 10-35Gh !
2.903RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)