Meniu
Coșul tău

Dedurizatoare Compacte

Dedurizatoarele compacte sunt in general recomandate in cazul apartamentelor sau locuintelor unifamiliale unde spatiul este o problema.
Aceste statii de dedurizare dotate cu vase de rasina cuprinse intre 8-25L, sau chiar pana la 37 L !
Spre deosebire de dedurizatoarele clasice, statiile de dedurizare compacte, au cele doua elemente ( vasul de sare si cel de rasina ) intr-un singur corp. 

Principalele avantaje ale dedurizatoarelor de apa compacte :
- Design elegant, datorita carcasei care imbraca componentele
- Dimensiuni reduse comparativ cu dedurizatoarele clasice
- Capacitate de filtrare suficienta pentru majoritatea zonelor tarii
- Dedurizatoarele compacte mai mici, de 8-12 L rasina se pot instala chiar in masca chiuvetei sau a centralei, facandu-le astfel o solutie pentru dedurizarea apei din apartament. 

BD-10 - Dedurizator Apa - Krausen BD-10 - Dedurizator Apa - Krausen
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Mini-dedurizatorul BD10 este o optiune foarte buna pentru a asigura apa dedurizata echipamentelor industriale, sistemelor de incalzire in pardoseala sau chiar pentru locuinte mici/case de vacanta. Este dotat cu valva de Control RX automata, volumetrica, si cu programator. Recomandat pentru duritate intre 10-20 Gh in functie de modul de utilizare.
1.355RON
* Include TVA 19%
Dedurizator de apa ultracompact, din gama Blue Filters, statia Blue S este special proiectata pentru a putea fi instalat intr-o masca de centrala / chiuveta .Recomandat pentru 2-4 utilizatori in conditii de duritate 10-20 Gh.
1.999RON
* Include TVA 19%
ROMA M - Dedurizator apa -  FitAqua ROMA M - Dedurizator apa -  FitAqua
-20 %
Producator: FitAqua - Polonia
Roma M este un dedurizator compact cu capacitate de fitrare ridicata. Dotat cu valva de control R79 si 11L de rasina, poate asigura consumul a 2-4 utlizatori in conditii de duritate medie.
1.999RON 2.500RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Un dedurizator compact si puternic! EOS10, dotat cu valva de control RX82, cea mai performanta valva de la RX pentur segmentul rezidential, si 12.5 L rasina Purolite®. Statia EOS10 este recomandata pentru apartamente, lucuinte mici sau case de vacanta si poate satisface nevoia de consum a 2-4 utilizatori in conditii de duritate medie, 10-25Gh.
2.129RON
* Include TVA 19%
Saturn M - Dedurizator apa - FITaqua Saturn M - Dedurizator apa - FITaqua
-15 %
Dedurizator de generatie noua, regenerare automata cu rezervor de sare uscat. Sistemul este dotat cu o valva de control de ultima generatie de tip RX105BHW. Compact, design atractiv si materiale de calitate supeirara, Gama saturn ofera specificatii de top la cu un raport Calitate / Pret foarte bun!
2.299RON 2.699RON
* Include TVA 19%
BLUE L - Dedurizator Apa - Blue Filters GmbH BLUE L - Dedurizator Apa - Blue Filters GmbH
-18 %
Dedurizator de apa compact, din gama Blue Filters. Statia Blue L este recomanta pentru utilizatorii pretentiosi care isi doresc nu doar un echipament functional dar si elegant. Recomandat pentru 3-5 utilizatori in conditii de duritate 10-30Gh.
2.490RON 3.023RON
* Include TVA 19%
Saturn XL - Dedurizator apa - Blue Filters GmbH Saturn XL - Dedurizator apa - Blue Filters GmbH
Hot -29 %
Dedurizator de generatie noua regenerare automata cu rezervor de sare uscat. Sistemul este dotat cu o valva de control de ultima generatie de tip RX105BHW. Compact, design atractiv si materiale de calitate superioara, Gama Saturn ofera specificatii de top la cu un raport Calitate / Pret foarte bun!
2.499RON 3.499RON
* Include TVA 19%
ROMA XL - Dedurizator apa -  FitAqua ROMA XL - Dedurizator apa -  FitAqua
-17 %
Producator: FitAqua - Polonia
Roma XL, este un dedurizator compact, de generatie noua, cu capacitate de fitrare ridicata, dublu bypass si functie de mixare. Este dotat cu valva de control R79 si 25L de rasina, poate asigura consumul a 3-6 utlizatori in conditii de duritate medie/mare.
2.899RON 3.500RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Un dedurizator compact si ultra-puternic! EOS 25 este dotat cu valva de control RX82, cea mai performanta valva de la RX pentur segmentul rezidential, si 25 L rasina Purolite®. Statia EOS 25 este adegvata pentur majoritatea locuintelor unifamiliale, poate asigura debit suficient pentru 3-6 utilizatori in conditii de duritate medie-mare, 10-35Gh !
2.903RON
* Include TVA 19%
EOS - CARBON + KDF - FITaqua EOS - CARBON + KDF - FITaqua
-14 %
Producator: FitAqua - Polonia
EOS KDF + C ofera un mix de elemente filtrante perfect adaptat retelelor publice unde apa este clorinata iar conductele de alimentare sunt vechi si contamineaza apa cu Fe si rugina. Aceasta statie este recomandata pentru locuinte medii de 3-6 utilizatori cu duritate de pana la 30GH.
2.999RON 3.500RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Cel mai compact dedurizator de 12L de pe piata! Nemo Duplex, contine o valva de control conectata la 2 vase de rasina pe care le poate regenera altinativ. Acest lucru permite dedurizatorului sa livreze apa dedurizata 24/24 - 7/7. Recomandat pentru locuinte mici sau segmentul HORECA.
3.475RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)