Menu
Your Cart

Dedurizatoare Clasice

Dedurizatoarele de apa clasice sunt alcatuite din doua componente.
- Vasul de rasina 
- Vasul de sare  

Statiile de dedurizare clasice sunt in general dotate cu un volum mare de rasina ceea ce le confera o capacitate mare de filtrare.

Principalele avantaje ale dedurizatoarelor de apa clasice: 
- Capacitate mare de filtrare 
- Pret mai mic decat in cazul statiilor de dedurizare compacte
- Vasul de sare se poate pozitiona in jurul dedurizatorului ceea ce poate optimiza spatiul in camera tehnica.
- Constructie minimalista, usor de intretinut.


BD-10 - Dedurizator Apa - Krausen BD-10 - Dedurizator Apa - Krausen
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Mini-dedurizatorul BD10 este o optiune foarte buna pentru a asigura apa dedurizata echipamentelor industriale, sistemelor de incalzire in pardoseala sau chiar pentru locuinte mici/case de vacanta. Este dotat cu valva de Control RX automata, volumetrica, si cu programator. Recomandat pentru duritate intre 10-20 Gh in functie de modul de utilizare.
1.355RON
* Include TVA 19%
ECO25 - Dedurizator Apa - Krausen ECO25 - Dedurizator Apa - Krausen
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Dedurizator ECO25 de la producatorul leton, Krausen. Aceasta statie ofera capacitate mare de dedurizare la un pret accesibil. Regenerarea se face automat, volumetric si poate satisface nevoile unei locuinte cu 3-6 utilizatori in functie de duritatea apei.
1.700RON
* Include TVA 19%
ECO30 - Dedurizator Apa - Krausen ECO30 - Dedurizator Apa - Krausen
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Dedurizator ECO30 de la producatorul leton, Krausen. Aceasta statie ofera capacitate mare de dedurizare la un pret accesibil. Regenerarea se face automat, volumetric si poate satisface nevoile unei locuinte cu 4-7 utilizatori in functie de duritatea apei.
1.900RON
* Include TVA 19%
BD-30 - Dedurizator apa + Bypass - FIT AQUA BD-30 - Dedurizator apa + Bypass - FIT AQUA
-12 %
Producator: FitAqua - Polonia
Dedurizator apa de mare capacitate, adresat locuintelor mari sau segmentului comercial. BD30 are este dotat cu o vlava de control din gama RX68 ce permite regenerare volumetrica, automata. Statia dispune de 30L rasina si poate deservi o locuinta cu 4-8 persoane unde duritatea nu depaseste 40G. Debitul este de 3mc/h
2.599RON 2.950RON
* Include TVA 19%
BD-40 - Dedurizator Apa + Bypass - FIT AQUA BD-40 - Dedurizator Apa + Bypass - FIT AQUA
-15 %
Producator: FitAqua - Polonia
Dedurizator apa de mare capacitate, adresat locuintelor mari sau segmentului comercial. BD40 are este dotat cu o vlava de control din gama RX68 ce permite regenerare volumetrica, automata. Statia dispune de 40L rasina si poate deservi o locuinta cu 4-8 persoane unde duritatea nu depaseste 50G. Debitul este de 3mc/h
2.699RON 3.192RON
* Include TVA 19%
Producator: EcoSoft
Statie ECOSOFT - Clack - dotata cu valva de control automata Clack si 42L Rasina DOWEX ( SUA ). Dedurizatorul este recomandat pentru zonele cu duritate mare, de pana 40 Gh, si poate satisface consumul a 4-8 Utilizatori.
4.299RON
* Include TVA 19%
EcoSoft FU1252CE CLACK
Stoc epuizat
Producator: EcoSoft
Statie ECOSOFT - Clack - dotata cu valva de control automata Clack si 50L Rasina DOWEX ( SUA ). Dedurizatorul este recomandat pentru zonele cu duritate mare, de pana 60 Gh, si poate satisface consumul a 5-10 Utilizatori.
4.900RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)