Meniu
Coșul tău

Filtre CINTROPUR

Producatorul belgian AIRWATEC, a creat un produs cu adevarat UNIC pe piata.
Desi la prima vedere nu pare, filtrele de apa CINTROPUR sunt complet diferite de competitorii lor. 
Aceste filtre de apa nu folosesc cartuse pline cum se intampla in cazul majoritatii sistemelor de filtrare de pe piata, in schimb folosesc asa numitele " maneci filtrante "

Manecile filtrante sun montate in interiorul filtrului de apa cu ajutorul unei rame din polipropilena si pot asigura o finete de filtrare intre 1-300 microni.

Principalul avantaj al acestui sistem de filtrare a apei este pierderea de presiune foarte mica, cea mai mica din clasa.
Astfel, filtrele de apa cu dimensiuni similare cu cele de 10" pot dezvolta un debit de 5 m3/h cu o pierdere de presiune aproape insesizabila !

Alte avantaje ale gamei Cintropur :
- Varietate de produse, exista un filtru de apa Cintropur pentru aproape orice situatie
- Gama larga de maneci filtrante, producatorul asigura consumabile cu finete de : 1-5-10-25-50-100-150-300 microni 
- Lista completa de componente de schimb. Daca ti s-a intamplat sa strici o piesa simpla la filtrul tau si ai fii nevoit sa cumperi unul nou deoarece nu gasesti acea piesa, ai sa intelegi importanta disponibilitatii pieselor de schimb. Gama Cintropur asigura piese de schimb pentru fiecare element din filtru.
- Constructie foarte solida, rezistent pana la 16 BAR presiune !
- Sistem de purjare manuala. Toate filtrele de apa Cintropur sunt dotate cu sistem de purjare, si pot fi imbunatatite cu robinet de purjare ce se poate racorda la scurgere.
- Filtru centrifugal. In interiorul carcasei filtrului de apa, exista o turbina ce induce apei o miscare centrifuga. Aceasta forta impinge particulele mari spre baza filtrului de unde pot fi purjate, crescand astfel durata de viata.
- Gama rezidentiala si gama Industriala. Filtrele de apa Cintropur sunt in special folosite in industrie unde pot asigura debite de pana la 30 m3/h cu un corp relativ compact.
- Durata de viata foarte mare.Intretinute corespunzator, aceste filtre de apa sunt construite din materiale premium si vor avea o durata de viata ce trece fara probleme de 10-20 ani in majoritate cazurilor.

Producator: Cintropur - Belgia
Filtru de apa rezidential pentru sediment din Gama Cintropur Belgia. Vine dotat standard cu maneca de 25 microni dar poate folos element filtrant cu finete intre 1 si 100 microni.
260RON
* Include TVA 19%
Producator: Cintropur - Belgia
FIltrele de apa Cintropur se remarca prin debit ridicat si pierdere de presiune foarte mica. NW25 poate asigura un debit de pana la 5m3/h cu racord de 1". Manecile filtrante disponibile pot asigura finete de filtrare cuprinsa intre 1-300 microni.
341RON
* Include TVA 19%
Producator: Cintropur - Belgia
Filtru de apa NW32, asigura un debit de 7.5 m3/h la un racord de 1 si 1/4 ". NW32 are si o autonomie de doua ori mai mare decat nw25, asadar inlocuirea filtrelor se face mult mai rar. In functie de manecile filtrante folosite, acest filtru este partial sau complet lavabil.
499RON
* Include TVA 19%
Producator: Cintropur - Belgia
NW32-TE a fost proiectat ca fiind un filtru cu carbon activ, totusi in aceasta carcasa se pot incarca o gama larga de medii filtrante cum ar fi, turbidex, rasina de dedurizare c100, rasina de multifiltrare c777, si orice tip de rasina sintetica pentru filtrarea apei similara. Carcasa se livreaza goala si recomandam achizitionarea impreuna cu o galetusa de Carbon Activ Cintropur sau alt mediu filtrant.
500RON
* Include TVA 19%
Producator: Cintropur - Belgia
Sistem de 3 filtre din gama SL240 preasamblat si gata de montaj. Racord 3/4" la alegere si primul set de filtre inclus. Acest filtru este fabricat in Belgia si asigura un debit ridicat comparativ cu alte filtre de aceasta dimensiune.
729RON
* Include TVA 19%
Producator: Cintropur - Belgia
NW25-DUO asigura filtrare mecanica si de sediment si este cel mai vandut filtru din Gama Cintropur. In pachet vine complet asamblat cu 2 rame de prindere si adaptoare de 3/4" sau 1 ". Asigura un debit de pana la 5m3/h ceea ce satisface majoritatea locuintelor unifamiliale. Acest prefiltru este partial lavabil.
744RON
* Include TVA 19%
Producator: Cintropur - Belgia
Filtru de apa NW280, cel mai mare debit pentru un filtre de 1", de 7m3/h ! Cintropur NW280 este un filtrul industrial in miniatura, asadar imprumuta calitatea si robustetea gamei industrile dar este adresat segmentului rezidential. In functie de manecile filtrante folosite, acest filtru este partial sau complet lavabil.
989RON
* Include TVA 19%
Producator: Cintropur - Belgia
Filtru de apa NW340, ofera un debit de 10 m3/h la un racord de 1 si 1/4" ! Cintropur NW340 este un filtrul industrial in miniatura, asadar imprumuta calitatea si robustetea gamei industrile dar este adresat segmentului rezidential. In functie de manecile filtrante folosite, acest filtru este partial sau complet lavabil.
1.050RON
* Include TVA 19%
Producator: Cintropur - Belgia
Filtru de apa NW400 din gama Cintropur comercial. Livreaza un debit de 12 m3/h la un racord de 1.5". Este dotat cu maneca filtranta de 25 microni, doua manometre si robinet de purjare in standard. Optional se pot asigura elemente filtrante de 1-150 microni.
1.199RON
* Include TVA 19%
Producator: Cintropur - Belgia
NW500-TE este varianta Cintropur pentru Carbon ACTIV sau rasini sintetice, filtrul are racord de 2" filet exterior. NW500 TE se livreaza fara mediu filtrant si este recomandabil sa fie achizitionat cu o galetusa de Carbon Activ Cintropur.
1.650RON
* Include TVA 19%
Producator: Cintropur - Belgia
Cel mai vandut filtru industrial Cintropur, NW500 asigura acelasi mix de debit ridicat cu pierdere de resiune mica cu care ne-a obisnut producatorul belgian. Acest filtru de apa dezvolta un debit de 20m3/h si are un racord de 2"- filet exterior. Se livreaza complet cu meneca filtranta de 25 microni, 2 manometre, robinet de prjare si cheie. Filtre compatibile 1-300 microni.
1.750RON
* Include TVA 19%
Producator: Cintropur - Belgia
Filtrul de apa CIntropur NW650 dezvolta un debit de 25m3/h si are un racord de 2.5", se livreaza standard cu filtru de 25 microni, flanse, 2 manometre, robinet de purjare si cheie pentru carcasa. Este un filtru robust care poate rezista la presiuni de pana la 16 bar.
1.999RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)