Filtre BIG BLUE


Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 232 RON
Filtru Big Blue Slim este compatibil cu cartuse de 50 cm ( Slim ) de sediment sau carbon activ.Filtrele de sediment disponibile pot avea porozitate de pana la 1 micron. Racordul - 3/4"
Preț: 386 RON
Kit compus din Carcasa BIG BLUE 20", Filtru de sediment ( Se poate alege finetea de filtrare ), rama de prindere si cheie pentru cartuse. Filtrul STAR Big Blue se racordeaza la 1 " si dezvolta un debit de 5 mc/h. Recomandat pentru proejarea dedurizatoarelor si celorlalte echipamente din casa.
Preț: 386 RON
Filtrul de sediment din INOX ce poate folosi cartuse de tip Big Blue Slim ( 50 cm ). Datorita corpului de inox durata de viata a filtrului este ridicata iar presiunea de lucru este pana la 10 Bar.
Preț: 875 RON
Sistem complet de prefiltrare pentru intreaga casa de tip BIG BLUE 20. Filtrul de apa vine dotat cu rama metalica,2 etape de filtrare si manometru. Poate dezvolta un debit de pana la 5 m3/h si are racord de 1 " > Include Cartuse <
Preț: 1.106 RON
Sistem complet de prefiltrare pentru intreaga casa de tip BIG BLUE 20. Filtrul de apa vine dotat cu rama metalica, 3 etape de filtrare si manometru. Poate dezvolta un debit de pana la 5 m3/h si are racord de 1 " > Include Cartuse <
-13%
-13%
Preț: 1.548 RON 1.350 RON
Cel mai prerformant sistem de prefiltrare pentru intreaga casa! Sistemul STAR Big Blue contine 3 etape de filtrare si cartuse de dimensiuni generoase. Filtrarea se poate face pana la 1 micron, racordul este de 1" iar debitul de 5 mc/h. Capacitatea cea mai ridicata din clasa filtrelor Rezidentiale.
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Cookies obligatorii

Aceste informatii, sunt obligatorii si necesare pentru o rulare optima.

Analiza si Statistici

Aceste informatii, sunt folosite pentru a construi profilul dumneavoastra si pentru a va arata continut relevant.

Marketing si Retarghetare

Colectarea acestor informatii, ne ajuta sa va pergatim exact ofertele potrivite, intereselor dumneavoastra.