Menu
Your Cart

Filtre lavabile

In acele zone unde apa contine o cantitate mare de impuritati, se recomanda folosirea de prefiltre lavabile, capabile sa retina sedimente grosiere.
Aceste filtre de apa vor retine impuritatile de dimensiuni mari care pot infunda cu usurinta orice filtru fin.

Principalele avantaje ale filtrelor lavabile:
+ Filtrele lavabile dezvolta un debit ridicat si au in general capacitate mare de filtrare.
+ filtrele de apa lavabile se pot monta pe orice instalatie existenta pentru a imbunatati durata de viata a filtrelor cu consumabile
+ Un filtru de apa lavabil nu necesita consumabile, folosind in general cartuse din inox sau discuri. Acestea se spala si se refolosesc pe termen nelimitat.
+ Dimensiuni compacte pentru debitul dezvoltat. Avand in vedere ca filtrele lavabile nu fac o filtrare foarte fina, nu sunt necesare cartuse de dimensiuni mari pentru a asigura debitul necesar.

Se recomanda instalarea acestor filtre de apa in instalatii de irigatii si agricultura, in industrie sau in locuinta dumneavoastra atunci cand doriti sa reduceti costurile de intretinere a filtrelor cu cartus.
Disk - Y 1″ Filtru de apa lavabil cu discuri
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Filtru lavabil cu Discuri, cu racord de 1" ce poate filtra pana la 125 microni, folosit pentru sisteme de filtrare a apei complexe. Acesta poate asigura prefiltrarea substantelor grosiere protejand filtrele fine ce necesita consumabile.
90RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Prefiltul de 5" cu sita de inox poate asigura o filtrare eficienta fara a necesita consumabile pentru volume medii. Filtrul din inox asigura o finete de filtrare a apei de pana la 40 microni si este recomandat in zonele unde filtrele clasice infunda foarte repede. Nu necesita consumabile, este complet lavabil.
180RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Filtru de apa - CU40 - Lavabil, dotat cu sita de inox cu finete de filtrare intre 40-60μ, manometru si robinet de purjare. Racodrul filtrului este de 3/4" si asugura in debit de pana la 3 m3/h
250RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Filtru de apa - Lavabil, cu discuri, racord 1.5" ce poate asigura un debit de pana la 15 m3/h recomandat pentru zonele in care apa este foarte murdara si infunda usor filtrele mai fine, care necesita consumabile. Poata asigura filtrare pana la 125 microni.
250RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Filtru de apa - Lavabil, cu discuri, ce poate asigura un debit de pana la 25 m3/h recomandat pentru zonele in care apa este foarte murdara si infunda usor filtrele mai fine, care necesita consumabile. Poata asigura filtrare pana la 125 microni.
300RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Filtru de apa Industrial, lavabil,cu racord de 3" si debit ridicat. Filtreaza pana la 125 microni si este adegvat pentru folosirea in sisteme de irigatii, pentru protejarea filtrelor ulterioare sau in orice alt proces tehnologic unde se impune filtrare grosiera.
600RON
* Include TVA 19%
Producator: RunXin
Filtru de apa automat, pentru sedimente cu o finete de filtrare de 50 microni. Racord 1", debit pana la 10 m3/h in functie de presiunea apei din retea.
999RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)