Menu
Your Cart

Filtre BIG BLUE

Modelul Big Blue este al 2-lea cel mai raspandit in tara noastra dupa filtrele de 10" 
- Filtrele de apa Big Blue sunt construite mai solid decat cele de 10".
- Ofera o capacitate mult mai mare de filtrare.
- Sunt in general recomandate pentru utilizatorii care foloses dedurizatoare de apa sau alte statii cu autocuratare deoarece pot asigura un debit ridicat, necesar pentru regenerarea statiilor.

Filtrele de tip Big Blue vin in 3 variante :

Big Blue 10 " sau 10B 
Big Blue Slim sau Big Blue 20 
Big Blue 20 sau 20B - acesta din urma este cel mai mare si cel mai raspandit deoarece asigura debit ridicat si cea mai mare capacitate de filtrare.

Aceste filtre se pot inseria in sisteme de tip big blue, sunt foarte configurabile iar consumabilele sunt in general disponibile de la mai multi producatori, limitand astfel dependenta de o anume firma.


BIG BLUE 20Slim - Filtru de apa - BIG BLUE 20Slim - Filtru de apa -
Stoc epuizat
Producator: Krausen - Letonia
Filtru de apa Big Blue 20 - SLIM, fratele mai mic al lui 20B, poate fi montat in spatii inguste asigurand totodata un debit si o autonomie ridicata! Folosit in special pentru asigurarea prefiltrarii la sistemele de osmoza inversa industriala, sau a dedurizatoarelor comapcte de capacitate mica.
232RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
FIltrul BIG BLUE este un filtru de apa de capacitate mare, care foloseste cartuse de 50 cm ( 20 " ) , si poate asadar dezvolta un debit ridicat. Gama de filtre pentru aceast tip de carcasa este foarte variata si include, filtre de apa pentru sediment din polipropilena sau bumbac, filtre cu carbon activ granular sau block dar si filtre pentru deferizare, dedurizare si cu KDF.
386RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Cel mai performant sistem de filtrare rezidential ! Star BIG BLUE 20 de la producatorul Polonez FITaqua, livreaza debit ridicat dar si capacitate mare de filtrare. Datorita dimensiunilor impunatoare, acest filtru de apa poate retine o canitatate de pana la 6 ori mai mare decat filtrele clasice de 10"
1.648RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)