Meniu
Coșul tău

Statii 3in1 - Fier, Mangan, Duritate

In tara noastra intalnim foarte des depasiri ale Fierului si Manganului si aproape peste tot acestea vin la pachet cu duritate ridicata.

Fierul - element fizic care da apei culoare rosiatica atunci cand oxideaza, gust si miros metalic, se depune in timp pe instalatii si le poate chiar infunda
Manganul - element fizic, da apei culoare galbuie cand oxideaza, miros sulfuros cand concentratia depaseste de 5-6 ori limita admisa.
Duritatea - suma de Ca si Mg, supranumita si Calcar. Element foarte lipicios, bun izolator, scade randamentul centralelor termice, se depune pe orice suprafata, pateaza si poate chiar infunda tevile.

Pentru a rezolva toate aceste probleme, pana nu demult erau necesare 2 echipamente distincte:
- Un deferizator 
- Un dedurizator.

Totusi, avand in vedere ca majoritatea locuintelor nu au fost proiectate pentru a acomoda astfel de echipamente, de foarte multe ori exista putin spatiu disponibil.
Principalele avantaje ale statiilor de multifiltrare :
+ Statiile 3in1 pentru multifiltrare, elimina aproape complet Fe, Mn, si Duritate
+ Prin cumpararea unei statii de multifiltrare a apei, economisiti bani atat la achizitie cat si pe partea de consumabile neavand nevoie de 2 statii
+ Necestia mai putin spatiu de instalare, ocupa cam acelasi spatiu cat un dedurizator clasic.
+ Statiile de multifiltrare functioneaza exact la fel ca un dedurizator clasic
+ Eficienta de filtrare a duritatii este mai mare decat in cazul dedurizatoarelor.
+ Statiile de multifiltrare folosesc o rasina sintetica de generatie noua, model C777 

Statie de multifiltrare A20-Multi, retine Fier, Mangan, Duritate, dotat cu valva de control automata RX 69 cu racord de 3/4" regenereaza volumetric la ora programata, va satisface nevoia de consum a majoritatii locuintelor din zone cu apa cu duritate medie, 20-30 Gh si 2-4 Utilizatori.
2.399RON 3.000RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Statie de multifiltrare BD33-EcoMulti, retine Fier, Mangan, Duritate, dotat cu valva de control automata RX 68 cu racord de 1" regenereaza volumetric la ora programata, va satisface nevoia de consum a majoritatii locuintelor din zone cu apa cu duritate mare, 20-40 Gh si 4-8 Utilizatori.
2.999RON 3.677RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
EOS KDF + C ofera un mix de elemente filtrante perfect adaptat retelelor publice unde apa este clorinata iar conductele de alimentare sunt vechi si contamineaza apa cu Fe si rugina. Aceasta statie este recomandata pentru locuinte medii de 3-6 utilizatori cu duritate de pana la 30GH.
2.999RON 3.500RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Statie de multifiltrare BD40EcoMulti, retine Fier, Mangan, Duritate, dotat cu valva de control automata RX 68 cu racord de 1" regenereaza volumetric la ora programata, va satisface nevoia de consum a majoritatii locuintelor din zone cu apa cu duritate mare, 20-50 Gh si 4-8 Utilizatori.
4.258RON
* Include TVA 19%
EcoSoft FU1252CE EcoMIX CLACK
Stoc epuizat
Producator: EcoSoft
Statie ECOSOFT - Clack - dotata cu valva de control automata Clack si 50 L Rasina ECOMIX. Dedurizatorul este recomandat pentru zonele cu duritate mare, de pana 60 Gh, si poate satisface consumul a 5-10 Utilizatori.
5.700RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Statie de multifiltrare, cu racord de 2" si debit de pana la 12m/3, eficienta in eliminarea duritatii, a fierului si a manganului din apa. Recomandata pentru uz casnic sau comercial.
9.900RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)