Meniu
Coșul tău

Statii pentru Nitrati - Denitrificatoare

Azotatii si Azotitii sunt substante folosite in special in agricultura ca ingrasamant chimic, motiv pentru care sunt foarte raspandite in tara noastra.
Aproapa toate zonele de campie au contaminari cu Nitrati si Nitriti, iar aceste depasiri nu sunt permise in apa potabila, atat pentru om, cat si pentru animale.

Pentru retinerea nitratilor, se foloseste o rasina sintetica speciala, care se poate regenera.
Modul de filtrare este " schimb de ioni " 
Statiile de denitrare a apei ( denitrificatoarele ) functioneaza similar dedurizatoarelor de apa.

Principalele avantaje :
+ Statiile de denitrificare a apei functioneaza complet automat, odata racordate si programate, utilizatorul nu mai trebuie decat sa se asigure ca exista sare pentru regenerare.
+ Denitrificatoarele de apa asigura un debit ridicat, incepand cu 2 m3/h si in sus, ceea ce le face in special utile in zootehnie sau alimentatie publica.
+ Durata de viata a rasinii pentru denitrare este cupinsa intre 5-9 ani, in functie de modul in care a fost folosita si intretinuta statia.
+ Apa obtinuta prin procesul de denitrare cu schimb de ioni este perfect potabila, in cazul in care nu exista contaminari cu alte substante pe care aceasta nu le poate retine.

Producator: FitAqua - Polonia
Statie de filtrare automata pentru filtrarea nitratilor din apa. Statia vine dotata cu valva automata de control RX 115 cu racord de 1" si poate asigura in conditii optime consumul a 3-4 utilizatori
3.200RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Statie de filtrare automata pentru filtrarea nitratilor din apa. Statia vine dotata cu valva automata de control RX 115 cu racord de 1" si poate asigura in conditii optime consumul a 4-8 utilizatori
3.800RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)