Menu
Your Cart

Statii Deferizare

Concentratia de fier / mangan in apa peste limite admise poate fi o pacoste pentru utilizatorii casnici. O concentratie ridicata de fier confera apei un aspect rosiatic, lasand pete pe instalatiile sanitare, sau mai rau, pe haine, pe vesela si asa mai departe.
In ceea ce priveste manganul, situatia este si mai grava!
Cand concentratia de mangan depaseste de 5-6 ori limita admisa ( 50 micrograme / l ), apa capata un miros neplacut, insuportabil in anumite cazuri, confundat deseori cu mirosul de sulf.

Solutia este un Deferizator de apa de tip AquaMIX!
Deferizatoarele sunt special concepute pentru a retine Fierul si Manganul, dar au un efect secundar asupra metalelor grele si al altor substante care se pot gasi in apa.

Statiile de deferizarea a apei de tip AquaMix au urmatoarele avantaje :
+ Functioneaza complet automat
+ Un deferizator de apa aquamix nu necesita consumabile pentru a filtra, regenerarea se face cu spalare inversa in presiune si O3 ( Ozon ) provenit de la ionizatorul atasat.
+ Statiile de deferizare Aquamix au o durata mare de viata, intre 6-10 ani in functie de utilizare, apoi trebuie inlocuita rasina.
+ Aceste deferizatoare sunt relativ compacte, nu necesita mult spatiu pentru instalare
+ Apa la iesirea din statiile aquamix poate avea calitati terapeutice, PH-ul fiind de multe ori mai ridicat decat la intrare.
+ Limitele maxime admise pentru filtrele de apa de tip Aquamix sunt foarte mari! 30.000 micrograme / L Fe si 1500 micrograme / L mangan ( limitele legale pentru apa potabila sunt 200 micrograme/l Fe si 50 micrograme /l Mn )
+ Igienizarea cu O3 previne aparitia bacteriilor sau altor microorganisme in rasina.
+ Debitul dezvoltat de statia Aquamix este in general unul ridicat.

Producator: Krausen - Letonia
Deferizator cu auto-regenerare, FARA CONSUMABILE, elimina pana la 30.000 μg/l Fier si pana la 1500 μg/l Mangan. Statia Aquamix39 este in special recomandata pentru 2-4 Utilizatori,in zonele unde apa are culoare rosiatica (Fe) sau are miros sulfuros si culoare Galbuie ( Mn )
2.899RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Deferizator cu auto-regenerare, FARA CONSUMABILE, elimina pana la 30.000 μg/l Fier si pana la 1500 μg/l Mangan. Statia Aquamix58 este in special recomandata pentru 3-6 Utilizatori,in zonele unde apa are culoare rosiatica (Fe) sau are miros sulfuros si culoare Galbuie ( Mn )
3.677RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Statie automanta folosita pentru eliminarea fierului din apa, retin panala 30.000 micrograme FE si pana la 1500 micrograme MN. Regenerarea se face complet automat, nu necesita consumabile si igienizare este facuta cu ajutorul unui generator de O3 ( ozon ) atasat.
3.900RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)