Pachete


Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 2.449 RON
Cel mai ieftin sistem de filtre pentru intreaga locuinta, recomandat pentru 2-3 utilizatori, in zonele unde apa nu are mai mult de 15G si necesita sterilizare.
Preț: 3.131 RON
Kit complet pentru intreaga locuinta, recomandat locatiilor cu 2-4 utilizatori, duritate 10-20G. Datorita lampii uv, apa rezultata va fi complet sterila. Acest pachet se poate folosi pentru potabilizarea apei de put si protejarea instaltiilor.
Preț: 3.138 RON
Kit complet recomandat locatiilor cu 2-4 persoane, cu cel mai bun rapord calitate / pret. Include un prefiltru din gama Cintropur, un dedurizator de ultima generatie cu rasina Purolite si o lampa UV. Duritate recomandata 10-20G.
Preț: 3.351 RON
Un pachet foarte accesibil, recomandat locatiilor cu 2-4 utilizator, care foloses apa din reteaua publica cu duritate de pana in 25G. Pachetul include un prefiltru, un dedurizator de 20L rasina si un purificator in 5 trepte pentru bucatarie.
Preț: 3.375 RON
Pachetul Premium Lite este adresat locuintelor mici, de 2-3 persoane ce doresc apa de cea mai buna calitate, performanta si fiabilitate. Compus din Prefiltru in 2 trepte, dedurizator automat si lampa UV, acest pachet asigura apa potabila in majoritatea zonelor tarii.
Preț: 3.698 RON
Pachet complet pentru intreaga casa, recomandat locuintelor medii/mari, cu 2-6 locatari, unda apa nu depaseste 30G. Asigura Sterilizarea apei cu UV
Preț: 4.054 RON
Pachetul FITaqua Osmo S este adresat apartamentelor sau locuintelor mici care sunt racordate la reteaua publica sau surse proprii. Acest KIT asigura un confort sporit in locuinta dumneavoastra dar si apa potabila indiferent de sursa.
Preț: 4.209 RON
Un pachet de filtre foarte eficient, recomandat locuintelor care folosesc apa de put. Pachetul Osmo este capabil sa asigure apa limpede si dedurizata in toata casa, iar la bucatarie APA PURA ( garantat potabila ) sigura pentru consum.
Preț: 4.451 RON
Pachetul de filtre cu cel mai bun raport calite/pret. Contine un prefiltru Cintropur in doua trepte, un dedurizator de mare capacitate si o lampa uv sificient de puternica sa asigura sterilizarea in cele mai vitrege conditii.
Preț: 4.982 RON
Pachetul cu cel mai bun raport calitate / pret adresat locuintelor care folosesc apa de put. Sistemul FITaqua asigura apa de consum de cea mai buna calitate la bucatarie ( garantat potabila ) in timp ce dedurizatorul si prefiltrul asigura apa menajera fara CALCAR si SEDIMENT in intreaga casa !
Preț: 5.275 RON
Un pachet premium, destinat locatiilor mici, cu 2-3 utilizatori. Pachetul Blue combina filtre de la producatorul German Blue Filters GmbH si producatorul Belgian Cintropur. Produsele respecta cele mai inalte standarde de calitate si fiabilitate.
Preț: 5.443 RON
Cel mai performant sistem de filtrare pentru locuinta dumneavoastra. Filtrare riguroasa in 3 trepte asigurata de un sistem big blue, dedurizare autoamata de la Blue Filters si o lampa uv de putere mare. Pachetul perfect pentru locuinte cu 2-6 Persoane si duritate sub 30G. Asigura sterilizarea apei.
Preț: 7.200 RON
Cand iti doresti performanta, fiabilitate si design, Blue Filters este solutia. Desi compacte, produsele BlueFilters pot livra performante egale sau chiar superioare echipamentelor mai mari. Pachet recomandat pentru o locuinta cu 2-6 utilizatori si duritate de pana la 30G.
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

Cookies obligatorii

Aceste informatii, sunt obligatorii si necesare pentru o rulare optima.

Analiza si Statistici

Aceste informatii, sunt folosite pentru a construi profilul dumneavoastra si pentru a va arata continut relevant.

Marketing si Retarghetare

Colectarea acestor informatii, ne ajuta sa va pergatim exact ofertele potrivite, intereselor dumneavoastra.