Pachete - Osmoza Inversa


Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 3.375 RON
Pachetul Premium Lite este adresat locuintelor mici, de 2-3 persoane ce doresc apa de cea mai buna calitate, performanta si fiabilitate. Compus din Prefiltru in 2 trepte, dedurizator automat si lampa UV, acest pachet asigura apa potabila in majoritatea zonelor tarii.
Preț: 4.054 RON
Pachetul FITaqua Osmo S este adresat apartamentelor sau locuintelor mici care sunt racordate la reteaua publica sau surse proprii. Acest KIT asigura un confort sporit in locuinta dumneavoastra dar si apa potabila indiferent de sursa.
Preț: 4.209 RON
Un pachet de filtre foarte eficient, recomandat locuintelor care folosesc apa de put. Pachetul Osmo este capabil sa asigure apa limpede si dedurizata in toata casa, iar la bucatarie APA PURA ( garantat potabila ) sigura pentru consum.
Preț: 4.982 RON
Pachetul cu cel mai bun raport calitate / pret adresat locuintelor care folosesc apa de put. Sistemul FITaqua asigura apa de consum de cea mai buna calitate la bucatarie ( garantat potabila ) in timp ce dedurizatorul si prefiltrul asigura apa menajera fara CALCAR si SEDIMENT in intreaga casa !
Preț: 5.275 RON
Un pachet premium, destinat locatiilor mici, cu 2-3 utilizatori. Pachetul Blue combina filtre de la producatorul German Blue Filters GmbH si producatorul Belgian Cintropur. Produsele respecta cele mai inalte standarde de calitate si fiabilitate.
Preț: 7.200 RON
Cand iti doresti performanta, fiabilitate si design, Blue Filters este solutia. Desi compacte, produsele BlueFilters pot livra performante egale sau chiar superioare echipamentelor mai mari. Pachet recomandat pentru o locuinta cu 2-6 utilizatori si duritate de pana la 30G.
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Cookies obligatorii

Aceste informatii, sunt obligatorii si necesare pentru o rulare optima.

Analiza si Statistici

Aceste informatii, sunt folosite pentru a construi profilul dumneavoastra si pentru a va arata continut relevant.

Marketing si Retarghetare

Colectarea acestor informatii, ne ajuta sa va pergatim exact ofertele potrivite, intereselor dumneavoastra.