Pachete UV


Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 2.449 RON
Cel mai ieftin sistem de filtre pentru intreaga locuinta, recomandat pentru 2-3 utilizatori, in zonele unde apa nu are mai mult de 15G si necesita sterilizare.
Preț: 3.131 RON
Kit complet pentru intreaga locuinta, recomandat locatiilor cu 2-4 utilizatori, duritate 10-20G. Datorita lampii uv, apa rezultata va fi complet sterila. Acest pachet se poate folosi pentru potabilizarea apei de put si protejarea instaltiilor.
Preț: 3.138 RON
Kit complet recomandat locatiilor cu 2-4 persoane, cu cel mai bun rapord calitate / pret. Include un prefiltru din gama Cintropur, un dedurizator de ultima generatie cu rasina Purolite si o lampa UV. Duritate recomandata 10-20G.
Preț: 3.698 RON
Pachet complet pentru intreaga casa, recomandat locuintelor medii/mari, cu 2-6 locatari, unda apa nu depaseste 30G. Asigura Sterilizarea apei cu UV
Preț: 4.451 RON
Pachetul de filtre cu cel mai bun raport calite/pret. Contine un prefiltru Cintropur in doua trepte, un dedurizator de mare capacitate si o lampa uv sificient de puternica sa asigura sterilizarea in cele mai vitrege conditii.
Preț: 5.443 RON
Cel mai performant sistem de filtrare pentru locuinta dumneavoastra. Filtrare riguroasa in 3 trepte asigurata de un sistem big blue, dedurizare autoamata de la Blue Filters si o lampa uv de putere mare. Pachetul perfect pentru locuinte cu 2-6 Persoane si duritate sub 30G. Asigura sterilizarea apei.
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Cookies obligatorii

Aceste informatii, sunt obligatorii si necesare pentru o rulare optima.

Analiza si Statistici

Aceste informatii, sunt folosite pentru a construi profilul dumneavoastra si pentru a va arata continut relevant.

Marketing si Retarghetare

Colectarea acestor informatii, ne ajuta sa va pergatim exact ofertele potrivite, intereselor dumneavoastra.