Meniu
Coșul tău

Purificatoare de apă cu osmoză inversă

Apa este sursa de viata pentru toate organismele de pe planeta. Desi natura ne-a inzestrat cu aceasta resursa indispensabila, doar 3% din apa care se gaseste pe glob este dulce, din aceasta, aproximativ 1.2 % este potabila !
Asadar putem observa imediat nevoia filtrarii apei potabile !

Filtrele de apa au existat inca din cele mai vechi timpuri, si au evoluat continuu pana in zilele noastre.
Osmoza Inversa este azi, cel mai performant filtru de apa existent.
Finetea la care filtreaza o membrana osmotica  este de 0.0001 micrometri. 
Membrana osmotica este un filtru atipic: nu retine impuritatile, cum o fac majoritatea filtrelor de apa, ci le respinge. Astfel membrana osmotica functioneaza pe un principiu de autocuratare in care o parte din apa trece prin mebrana lasand impuritatile in urma, iar cealalta parte este trimisa permanent la scurgere curatand astfel membrana. Procentul de rejectie al membranelor osmotice variaza in functie de presiunea apei din instalatie si restrictorul de presiune folosit. 
Procentul recomandat este undeva in jur de 40/60 ( apa produsa / apa purjata )
Molecula de apa are o dimensiune foarte mica,  fiind compusa din 2 atomi de H si unul de O.
Membrana osmotica exploateaza astfel caracteristica apei; filtrarea este in esenta mecanica, folosind miliarde de micropori prin care poate trece doar molecula de apa.
Aceast filtrare moleculara are doua principale avantaje :
1. Filtrarea prin osmoza inversa reuseste sa dea un randament de pana la 98% 
2. Membrana osmotica este eficienta in indepartarea tuturor tipurilor de substante ( fizice, chimice, organice ), fiind astfel singurul filtru care poate purta numele de PURIFICATOR DE APA.

In aceasta categorie veti gasi o gama larga de astfel de purificatoare de apa cu osmoza inversa : 

+ Sisteme clasice de osmoza inversa
+ Purificatoare compacte 
+ Sisteme de osmoza inversa Direct FLOW ( fara rezervor )
+ Sisteme NEW LINE - Purificatoare germane cu design patentat.

Sistemele de purificare a apei prin osmoza inversa, sunt adresate oricarui tip de consumator, fiind foarte eficiente in furnizarea unei ape de calitate superioara oricarui alt filtru.
Se pot monta oriunde avem acces la o sursa de apa in presiune si o scurgere.
Totusi, purificatoarele de apa cu osmoza inversa sunt in special utile locatiilor care NU AU SURSA DE APA POTABILA de unde sa isi aprovizioneze locuinta.
In acest caz, dependenta de apa imbuteliata este o problema majora, putand urca foarte mult costurile recurente ale familiei.
Daca pentru apa de consum ( baut ) o familie poate cheltui intre 2000-4000 lei / an, adaugand la aceasta si apa pentru gatit, costurile se pot dubla sau chiar tripla !

Sistemele de purificare a apei prin osmoza inversa pot livra o apa sigura, sanatoasa si perfect potabila, chiar si din apa de foraj!
Principalele avantaje ale folosirii unui purificator de apa cu osmoza inversa :

+ Confort sporit - Eliminarea caratului apei imbuteliate va creste mult calitatea vietii, persoanele care trec la filtrare incep sa simta imediat diferenta in cosul de cumparaturi.
+ Mereu la indemana - Apa filtrata nu trebuie cumparata, nu trebuie carata si este disponibila mereu 24/24, eliminand astfel nevoia de a iesi noaptea sau dimineata devreme pentru a procura apa.
+ Calitate superioara apei imbuteliate - Desi majoritatea apelor de pe piata se lauda cu peisaje de munte si puritate absoluta, adevarul este ca putine se incadreaza in imaginea pe care o vand. O buna parte a apelor imbuteliate au ca sursa foraje de adancime din zone rezidentiale de campie sau chiar retelele publice ale oraselor.
+ Calitate constanta - Spre deosebire de apa imbuteliata, a carei parametri pot varia destul de mult de la un lot la altul, apa purificata prin osmoza inversa livreaza calitate constanta.
+ Mereu " Proaspata " - apa purificata prin osmoza inversa este consumata la cel mult cateva zile de la purificare, nu sta depozitata in PET-uri in depozite, camioane sau magazine alimentare. Astfel se elimina  complet riscul de contaminare cu elemente nocive cum ar fi Bisfenol A !
+ Apa demineralizata => Rinichi sanatosi - Apa obtinuta prin purificare cu osmoza inversa este slab mineralizata, fiind in special utila personalor cu predispozitie pentru pietre le rinichi sau alte afectiuni renale
+ Baby Safe ! - apa purificata este foarte buna pentru copii mici, al caror organism nu este inca perfect dezvoltat si pregatit sa faca fata problemelor cauzate de apa contaminata cu impuritati.
+ PH ALCALIN - acest atribut este din ce in ce mai cautat si in tara noastra, desi osmoza inversa livreaza la iesire un PH usor acid; in componenta sistemelor de osmoza inversa se regasesc de obicei cartuse de remineralizare. Acestea adauga in apa de osmoza minerale alcaline, crescand astfel PH-ul apei la valori cuprine intre 8-9.5, in functie de numarul de cartuse din instalatie si de cantitatea de apa scoasa la un moment dat.

Producator: Krausen - Letonia
Sistem ultra-compact pentru bucatarie, dotat cu membrana osmotica. Acest sistem filtreaza pana la 0.0001 microni ceea ce il face cel mai fin filtru existent si este capabil sa elimine cu o eficienta de pana la 95% impuritatile fizice, chimice,organice.
600RON
* Include TVA 19%
RO7 - Purificator  - FitAqua RO7 - Purificator  - FitAqua
Hot -6 %
Producator: FitAqua - Polonia
Sistem de purificare a apei cu umbogatire, modelul entry-level al producatorului Polonez FITaqua, poate asigura apa pentru consum unei familii racordate la reteaua publica, in zonele unde apa are o presiune intre 3-6 bari.
899RON 959RON
* Include TVA 19%
RO8 - Purificator - FitAqua RO8 - Purificator - FitAqua
Hot -22 %
Producator: FitAqua - Polonia
Purificator de apa cu osmoza inversa simplu, dotat cu 8 etape de filtrare, recomandat pentru uz rezidential in zonele unde se foloseste apa de retea iar presiune apei este foarte buna. Poate livra apa pura si apa imbogatiata ( alcalina + ionizata )
949RON 1.210RON
* Include TVA 19%
Platinum Wasser Ultra 6 - Pump Platinum Wasser Ultra 6 - Pump
New Hot -29 %
Calitate germana la un pret accesibil ! Platinum Wasser Ultra 6 livreaza purificata, de calitate superioara destinata consumului uman. Contine 6 etape, inclusiv remineralizator si pompa de presiune automata
999RON 1.399RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Purificator de apa dotat cu 7 etape de filtrare si Lampa UV, poate furniza apa pura sau alcalina. Se poate instala atat pe surse de apa publice cat si foraj, necesita o presiune de lucru de 3-6 Bari in instalatie. In cazul in care nu se cunoaste presiunea exact, recomandam achizitionarea unui sistem cu pompa booster.
1.299RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Sistem de purificare a apei complex, cu 8 etape si lampa UV pentru sterilizare, fara Pompa Booster, recomandat pentru locuintele din zonele unde presiunea apei este foarte buna. Asigura apa de calitate superioara pentru consum, poate fi racordat si la apa de foraj.
1.399RON 1.550RON
* Include TVA 19%
Producator: FitAqua - Polonia
Varianta fara lampa UV din gama RO8. Sistemul RO8-P este adresat in special retelelor publice, asigurand apa de calitate superioara pentru consum in locuinta dumneavoastra. Nu este recomandat pentru apa de foraj.
1.600RON
* Include TVA 19%
RO7-UV-P - Purificator - FitAqua RO7-UV-P - Purificator - FitAqua
Hot -6 %
Producator: FitAqua - Polonia
Purificator de apa RO7-UV-P dotat cu 7 trepte de filtrare, inclusiv lampa UV si pompa de presiune. Poate asigura apa de calitate superioara pentru consum indiferent de sursa de provenienta ( foraj sau retea ). Se livreaza impreuna cu kit de instalare, rezervor si baterie.
1.699RON 1.800RON
* Include TVA 19%
RO8-UV-P - Purificator - FitAqua RO8-UV-P - Purificator - FitAqua
Hot -8 %
Producator: FitAqua - Polonia
Varful de gama al producatorului Polonez FITqua, trateaza toti parametrii importanti ai apei, asigura apa pura si apa alcalina ionizata, este dotat cu lampa UV si Pompa Booster automata pentru presiune optima. Asigura apa de calitate superioara pentru consum, poate fi racordat si la apa de foraj.
1.799RON 1.950RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Cel mai compact purificator cu osmoza inversa de pe piata, modelul RO600 Mini ofera toate avantajele unui sistem clasic dar ocupa de 3 ori mai putin spatiu. Recomandat personaleor care isi doresc apa de cea mai buna calitate, purificata prin Osmzoa Inversa, dar nu au spatiu necesar sa instaleze un purificator clasic.
1.800RON
* Include TVA 19%
Producator: Krausen - Letonia
Un purificator de apa puternic si compact! Sistemul EXCELENTE GOLD foloseste membrane osmotice de capactiate mare pentru a livra un debit ridicat, instant de pana la 2L/minut. SIstemul functioneaza complet automat si este dotat cu microcontoller si display ce indica parametrii de functionare si durata de viata a filtrelor.
1.999RON 2.500RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)