Meniu
Coșul tău

Produse Speciale

Va prezentam o selectie de produse inedite din toate categoriile de produse prezente pe site-ul nostru.
Aceste produse nu sunt selectate pe criterii de pret ci mai degraba datorita caracteristicilor lor mai putin intalnite.

* Dozatoare de apa ce pot livra apa RECE / CALDA / MINERALA - BF-CW-828
* Dozatoare ultra compacte ce nu necesita instalare - Sodax / ZIP2
* Statii de dedurizare hibride cu functii de declorinare si anti bacteriene - EOS - Carbon + KDF
* Sisteme de ultrafiltre performante, ultracompacte si accesibile ca pret - UF5- GOLD
* Sisteme de purificare a apei prin osmoza inversa cu ultra-imbogatire ce livreaza atat apa pura cat si bogata in minerale, hidrogen, cu ph alcalin si efect anti-oxidant ( Seria X - Blue FIlters ) 
* Prefiltre ultracompacte - automate - cu auto curatare - RX DISK 50

Cartus inline cu Hidrogen de la producatorul german Blue Filters. Este compatibil cu toate sistemele de filtrare a apei racordate pe 6mm ( 1/4") si confera apei efect puternic anti-oxidant precum si PH-alcalin.
400RON
* Include TVA 19%
UF5-GOLD - Sistem Ultrafiltrare - Krausen UF5-GOLD - Sistem Ultrafiltrare - Krausen
New -17 %
Producator: Krausen - Letonia
UF5-GOLD este dotat cu cartuse de 2.5 " si asigura capaciate de filtrare mai mare fata de sistemul UF5 clasic, membrana UF filtreza cu o finete de 0.01 microni si poate asigura un debit de pana la 4.7 L / minut instant. Este recomandat pentru a fi montat pe retele publice, controlate.
499RON 599RON
* Include TVA 19%
Producator: RunXin
Filtru de apa automat, pentru sedimente cu o finete de filtrare de 50 microni. Racord 1", debit pana la 10 m3/h in functie de presiunea apei din retea.
999RON
* Include TVA 19%
Platinum Wasser Ultra 6 - Pump Platinum Wasser Ultra 6 - Pump
New Hot -29 %
Calitate germana la un pret accesibil ! Platinum Wasser Ultra 6 livreaza purificata, de calitate superioara destinata consumului uman. Contine 6 etape, inclusiv remineralizator si pompa de presiune automata
999RON 1.399RON
* Include TVA 19%
SODAX - WHITE
-65 %
Dozator compact cu filtru de apa integrat + lampa UV. Sodax White poate fi folosit cu sau fara racord la apa si este in special recomandat pentru birouri sau alte mici afaceri. Usor de utilizat, vine dotat cu ecran tacticl si livreaza apa calda / rece.
1.399RON 3.999RON
* Include TVA 19%
RO8-UV-P - Purificator - FitAqua RO8-UV-P - Purificator - FitAqua
Hot -13 %
Producator: FitAqua - Polonia
Varful de gama al producatorului Polonez FITqua, trateaza toti parametrii importanti ai apei, asigura apa pura si apa alcalina ionizata, este dotat cu lampa UV si Pompa Booster automata pentru presiune optima. Asigura apa de calitate superioara pentru consum, poate fi racordat si la apa de foraj.
1.699RON 1.950RON
* Include TVA 19%
ZIP 2 - Rose Gold - Purificator de apa fara racordare la retea ZIP 2 - Rose Gold - Purificator de apa fara racordare la retea
Hot -38 %
Producator: FitAqua - Polonia
Sistem de filtrare compact, cu 3 etape de filtrare, cu o finete de filtrare de 0.0001 microni, capabil sa livreze apa calda pe 5 nivele sau la temperatura camerei pentru baut. ZIP2 este ideal acasa sau la birou datorita dimensiunilor compacte, versatilitatii si usurintei in exploatare!
2.799RON 4.500RON
* Include TVA 19%
EOS - CARBON + KDF - FITaqua EOS - CARBON + KDF - FITaqua
-14 %
Producator: FitAqua - Polonia
EOS KDF + C ofera un mix de elemente filtrante perfect adaptat retelelor publice unde apa este clorinata iar conductele de alimentare sunt vechi si contamineaza apa cu Fe si rugina. Aceasta statie este recomandata pentru locuinte medii de 3-6 utilizatori cu duritate de pana la 30GH.
2.999RON 3.500RON
* Include TVA 19%
Varful de gama al producatorului german Blue Filters ! Sistemul Seria X are in total 10 cartuse si pompa Booster asadar poate asigura chiar si celor mai pretentiosi clienti apa de cea mai buna calitate! Cel mai important element este cartusul REDOX din gama BLUE FILTERS ELITE, ce ridica PH-ul, Imbogateste apa cu Hidrogen si ii confera un efect ANTIOXIDANT.
3.399RON
* Include TVA 19%
Seria X Booster - Newline - Purificator - BlueFilters Seria X Booster - Newline - Purificator - BlueFilters
New Hot
Varful de gama al producatorului german Blue Filters ! Sistemul Seria X are in total 10 cartuse si poate asigura chiar si celor mai pretentiosi clienti apa de cea mai buna calitate! Cel mai important element este cartusul REDOX din gama BLUE FILTERS ELITE, ce ridica PH-ul, Imbogateste apa cu Hidrogen si ii confera un efect ANTIOXIDANT.
3.899RON
* Include TVA 19%
Office - CW828 - Blue Filters - Dozator de apa fara bidon cu CO2 ( Sifon) Office - CW828 - Blue Filters - Dozator de apa fara bidon cu CO2 ( Sifon)
New -8 %
Dozator de apa profesional, dotat cu sistem de filtrare din gama Blue Filters Germany. Livreaza trei tipuri de apa, RECE / CALDA / MINERALA ( CO2 ) - se livreaza cu toata accesoriile necesare montajului
5.499RON 5.950RON
* Include TVA 19%
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)