Accesorii

Accesorii necesare pentru montaj, pise de schimb, conectori si alte fittinguri pentru filtre de apa.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 3 RON
Furtun 1/4" ( 6 mm ) folosit la racordarea filtrelor de apa sau a frigiderelor. Poate fi taiat la orice dimensiune.
Preț: 29 RON
Robinet de plastic ce poate fi folosit cu furtun de 1/4" ( 6mm ) cu conectare rapida.
Preț: 34 RON
Racord de intrare pentru filtre de apa de diverse dimensiuni, se monteaza direct pe conducta de apa rece si devieaza un traseu catre filtrul dumneavoastra. Racord conector 3/8" - 1/2" - 3/4" , Racord Robinet 1/4" ( 6mm )
Preț: 35 RON
Robinet de plastic ce poate fi folosit cu furtun de 3/8" ( 10 mm ) cu conectare rapida.
Preț: 50 RON
Electrovalva pentru filtre de apa, se poate livra impreuna cu conectori rapizi din oferta noastra de 1/4" (6mm) sau 3/8" (10mm)
Preț: 55 RON
Electrovalva folosita la filtre de apa sau dozatoare pentru autocuratare. Filet interior de 3/8" alimentare la 24V. Timp de spalare 18s
Preț: 55 RON
Electrovalva pentru filtre de apa, se poate livra impreuna cu conectori rapizi din oferta noastra de 1/4" (6mm) sau 3/8" (10mm)
Preț: 55 RON
Carcasa de 10" compatibila cu cartuse de 25 cm folosita in special la sistemele de Osmoza Inversa. La acest tip de carcasa se pot adapta conectori rapizi de 1/4 sau 3/8 din oferta noastra.
Preț: 65 RON
Carcasa pentru membrana osmotica de 50-150 gpd, compatibila cu majoritatea membranelor osmotice de pe piata. Are 3 legaturi pentru conectori cu filet si dulu O-ring pentru etansare.
Preț: 87 RON
Baterie Dubla special conceputa pentru filtrele de apa cu imbogatire. Permite utilizatorului sa racordeze 2 canale compatibile cu furtun de 6 mm. Bateria se livreaza cu elemente de conectica
Preț: 99 RON
Tester portabil si compact folosit pentru masurarea concentratiei de impuritati solide din apa ( saruri ). Acest aparat se foloseste in special pentru determinarea eficientei membranelor osmotice.
Preț: 150 RON
Bateria Simpla Deluxe este mai mare si mai eleganta decat varianta clasica. Permite utilizatorului sa racordeze furtun de 6 mm. Bateria se livreaza cu elemente de conectica.
Preț: 150 RON
By-pass OEM pentru Vavle RX cu conexiune de 1". Compatibil cu statiile incepand cu 25 L rasina.
Preț: 150 RON
Teaca de QUART, compatibila cu lampile uv Ecolight din oferta noastra. Se foloseste pentru a ziloa bulbul uv de apa din interiorul lampii.
Preț: 175 RON
Bateria Dubla Deluxe este mai mare si mai eleganta decat varianta clasica. Permite utilizatorului sa racordeze 2 canale compatibile cu furtun de 6 mm. Bateria se livreaza cu elemente de conectica
Preț: 400 RON
Kit complet pentru ridicarea presiunii in instalatia sistemelor de osmoza inversa de. Pompa booster de la Ecosoft GmbH este dotata cu senzori de presiune si conectori rapizi, toate inglobate intr-o carcasa metalia de calitate superioara.
Preț: 500 RON
Kit complet de la producatorul german Blue Filters compus din Pompa booster si toate elementele necesare pentru montaj. Compatibil cu majoritatea purificatoarelor rezidentiale de pe piata, dotate cu membrane de 50-200 GPD
Preț: 532 RON
Bateriei este premium, cu 3 canale ( apa calda, apa rece, apa filtrata ). Va permite folosirea sistemelor de filtrare fara a mai necesita gaurirea chiuvetei sau a blatului.
Preț: 750 RON
Valva de control model RX69, Regenerare Timp / Volum cu Bypass Optional. Folosita la statii cu volum mic de rasina ( 10-20 L ), Racord 3/4" debit maxim 3 mc/h.
Preț: 2.200 RON
Valva de control RX 74 cu racord de 2 " se poate folosi pentru deduriztoare / statii de multi filtrare industrialae ce folosesc sare pentru regenerare.
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)

Cookies obligatorii

Aceste informatii, sunt obligatorii si necesare pentru o rulare optima.

Analiza si Statistici

Aceste informatii, sunt folosite pentru a construi profilul dumneavoastra si pentru a va arata continut relevant.

Marketing si Retarghetare

Colectarea acestor informatii, ne ajuta sa va pergatim exact ofertele potrivite, intereselor dumneavoastra.