Accesorii

Accesorii necesare pentru montaj, pise de schimb, conectori si alte fittinguri pentru filtre de apa.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Preț: 3 RON
Furtun 1/4" ( 6 mm ) folosit la racordarea filtrelor de apa sau a frigiderelor. Poate fi taiat la orice dimensiune.
Preț: 29 RON
Robinet de plastic ce poate fi folosit cu furtun de 1/4" ( 6mm ) cu conectare rapida.
Preț: 34 RON
Racord de intrare pentru filtre de apa de diverse dimensiuni, se monteaza direct pe conducta de apa rece si devieaza un traseu catre filtrul dumneavoastra. Racord conector 3/8" - 1/2" - 3/4" , Racord Robinet 1/4" ( 6mm )
Preț: 35 RON
Robinet de plastic ce poate fi folosit cu furtun de 3/8" ( 10 mm ) cu conectare rapida.
Preț: 50 RON
Electrovalva pentru filtre de apa, se poate livra impreuna cu conectori rapizi din oferta noastra de 1/4" (6mm) sau 3/8" (10mm)
Preț: 55 RON
Electrovalva folosita la filtre de apa sau dozatoare pentru autocuratare. Filet interior de 3/8" alimentare la 24V. Timp de spalare 18s
Preț: 55 RON
Electrovalva pentru filtre de apa, se poate livra impreuna cu conectori rapizi din oferta noastra de 1/4" (6mm) sau 3/8" (10mm)
Preț: 55 RON
Carcasa de 10" compatibila cu cartuse de 25 cm folosita in special la sistemele de Osmoza Inversa. La acest tip de carcasa se pot adapta conectori rapizi de 1/4 sau 3/8 din oferta noastra.
Preț: 65 RON
Carcasa pentru membrana osmotica de 50-150 gpd, compatibila cu majoritatea membranelor osmotice de pe piata. Are 3 legaturi pentru conectori cu filet si dulu O-ring pentru etansare.
Preț: 87 RON
Baterie Dubla special conceputa pentru filtrele de apa cu imbogatire. Permite utilizatorului sa racordeze 2 canale compatibile cu furtun de 6 mm. Bateria se livreaza cu elemente de conectica
Preț: 99 RON
Tester portabil si compact folosit pentru masurarea concentratiei de impuritati solide din apa ( saruri ). Acest aparat se foloseste in special pentru determinarea eficientei membranelor osmotice.
Preț: 150 RON
Bateria Simpla Deluxe este mai mare si mai eleganta decat varianta clasica. Permite utilizatorului sa racordeze furtun de 6 mm. Bateria se livreaza cu elemente de conectica.
Preț: 150 RON
By-pass OEM pentru Vavle RX cu conexiune de 1". Compatibil cu statiile incepand cu 25 L rasina.
Preț: 150 RON
Teaca de QUART, compatibila cu lampile uv Ecolight din oferta noastra. Se foloseste pentru a ziloa bulbul uv de apa din interiorul lampii.
Preț: 175 RON
Bateria Dubla Deluxe este mai mare si mai eleganta decat varianta clasica. Permite utilizatorului sa racordeze 2 canale compatibile cu furtun de 6 mm. Bateria se livreaza cu elemente de conectica
Preț: 399 RON
Baterie Clasica cu 3 canale compatibila cu toate filtrele de apa din oferta noastra, Culoare Inox Mat, livreaza apa calda / rece pe un robinet si apa filtrata pe celalalt.
Preț: 532 RON
Bateriei este premium, cu 3 canale ( apa calda, apa rece, apa filtrata ). Va permite folosirea sistemelor de filtrare fara a mai necesita gaurirea chiuvetei sau a blatului.
Preț: 750 RON
Valva de control model RX69, Regenerare Timp / Volum cu Bypass Optional. Folosita la statii cu volum mic de rasina ( 10-20 L ), Racord 3/4" debit maxim 3 mc/h.
Preț: 2.200 RON
Valva de control RX 74 cu racord de 2 " se poate folosi pentru deduriztoare / statii de multi filtrare industrialae ce folosesc sare pentru regenerare.
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)